Розпорядження КМУ № 539-р від 27.08.1996 Про заходи щодо виконання умов міждержавної Угоди про позику між Україною та Експортно-імпортним Банком Японії

 
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
 
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
від 27 серпня 1996 р. N 539-р
Київ
 
Про заходи щодо виконання умов міждержавної
Угоди про позику між Україною та
Експортно-імпортним Банком Японії

 
1. Мінфіну відповідно до умов міждержавної Угоди про позику між Україною та Експортно-імпортним Банком Японії, яка стосується використання частини експортного кредиту Японії на проведення Національною телекомпанією України розрахунків згідно із зовнішньоторгівельними контрактами купівлі-продажу телевізійного обладнання, укладеними з "Соні корпорейшн" та "Іточу корпорейшн" на загальну суму 1 млрд. 341 млн. 662 тис. 742 японські єни, здійснити за рахунок коштів, передбачених у Державному бюджеті на фінансування підприємств і організацій Держтелерадіо, авансовий платіж у обсязі 201 млн. 249 тис. 411 японських єн, що становить 15 відсотків загальної вартості контрактів.
 
2. Обслуговування та погашення частини наданого Японією кредиту провадиться у такому порядку:
Національна телекомпанія за рахунок надходжень від власної господарської діяльності здійснює погашення 530 млн. 895 тис. 947 японських єн основного боргу та відповідних відсотків і комісій.
Мінфін за рахунок коштів, передбачених у Державному бюджеті на щорічне фінансування підприємств і організацій Держтелерадіо, забезпечує погашення решти суми у обсязі 810 млн. 766 тис. 795 японських єн основного боргу та відповідних відсотків і комісій.
 
3. Мінфіну передбачати починаючи з 1997 року в проектах Державного бюджету України у складі коштів на фінансування підприємств і організацій Держтелерадіо витрати на погашення та обслуговування зазначеного кредиту з урахуванням здійснення авансового платежу.
 
4. Мінфіну та Укрексімбанку разом з Національною телекомпанією опрацювати у місячний термін порядок погашення та обслуговування кредиту і укласти відповідну угоду на виконання цього розпорядження.

 
Прем'єр-міністр України П.ЛАЗАРЕНКО
Інд.40