Наказ Мін'юст № 2071/5 від 06.12.2014 Про припинення повноважень Громадської ради при Міністерстві юстиції України

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

06.12.2014  № 2071/5


Про припинення повноважень Громадської ради при Міністерстві юстиції України

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2014 року № 688 "Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996" та з метою ефективної реалізації положень Закону України "Про очищення влади", забезпечення відкритості, прозорості та публічності у діяльності Міністерства юстиції України, здійснення громадського контролю за його діяльністю, оновлення Громадської ради при Міністерстві юстиції України, НАКАЗУЮ:

1. Припинити повноваження Громадської ради при Міністерстві юстиції України.

2. Департаменту взаємодії з органами влади (Козловська Н.А.) здійснити заходи щодо формування складу нової Громадської ради при Міністерстві юстиції України.

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства юстиції України від 1 квітня 2013 року № 268/7 "Про затвердження складу Громадської ради при Міністерстві юстиції України".

4. Департаменту взаємодії з органами влади (Козловська Н.А.) довести цей наказ до відома керівників структурних підрозділів апарату Міністерства юстиції України та оприлюднити його на офіційному веб-сайті міністерства.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бондарчука І.В.

Міністр П. Петренко


{Текст взято з сайту Мін'юсту України http://www.minjust.gov.ua}