Наказ Мінекономрозвитку № 1106-n від 15.09.2014 Повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів, або цінової пропозиції, або пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
економічного розвитку
і торгівлі України
15.09.2014  № 1106


ПОВІДОМЛЕННЯ
про акцепт пропозиції конкурсних торгів, або цінової пропозиції, або пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі

1. Замовник (генеральний замовник).

1.1. Найменування.

1.2. Код за ЄДРПОУ.

1.3. Місцезнаходження.

2. Предмет закупівлі.

2.1. Найменування предмета закупівлі.

2.2. Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг.

2.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг.

2.4. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг.

3. Процедура закупівлі.

4. Дата оприлюднення та номер оголошення про проведення процедури закупівлі, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель.

5. Учасник-переможець (учасники-переможці).

5.1. Найменування/прізвище, ім’я, по батькові.

5.2. Код за ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків.

5.3. Місцезнаходження (для юридичної особи) та місце проживання (для фізичної особи), телефон, телефакс.

6. Ціна акцептованої пропозиції (пропозицій) конкурсних торгів (цінової пропозиції, пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі):


____________________________
(цифрами)


____________________________.
(цифрами)


7. Дата прийняття рішення про акцепт пропозиції (пропозицій) конкурсних торгів (цінової пропозиції, пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі).

8. Строк, протягом якого має бути укладений договір про закупівлю (рамкова угода).

Заступник
директора департаменту
державних закупівель
та державного замовлення

Л Дудник

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
економічного розвитку
і торгівлі України
15.09.2014  № 1106


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
13 жовтня 2014 р.
за № 1249/26026


ІНСТРУКЦІЯ
щодо заповнення форми повідомлення про акцепт пропозиції конкурсних торгів, або цінової пропозиції, або пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі

1. У разі вибору кількох переможців торгів, якщо в документації конкурсних торгів (запиті цінових пропозицій) передбачено подання учасниками пропозицій конкурсних торгів (цінових пропозицій) тільки стосовно частини товарів, робіт чи послуг, що закуповуються, або в разі проведення закупівлі за рамковою угодою зазначається інформація про всіх переможців торгів, визначених за результатами розгляду й оцінки пропозицій конкурсних торгів (цінових пропозицій).

2. Повідомлення складається українською мовою, підписується уповноваженою особою замовника (генерального замовника) із зазначенням посади, прізвища та ініціалів та засвідчується в установленому порядку печаткою замовника (генерального замовника).

3. Щодо пункту 1 повідомлення.

Замовник (генеральний замовник) визначається відповідно до пунктів 2, 9 частини першої статті 1 Закону України "Про здійснення державних закупівель" (далі - Закон) або пункту 1 частини першої статті 1 Закону України "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності".

У підпункті 1.1 зазначається повне найменування замовника (генерального замовника).

У підпункті 1.3 зазначаються вулиця, номер будинку, номер кімнати (офіса), найменування адміністративно-територіальної одиниці (Автономна Республіка Крим, область, район, місто, район у місті, селище, село), поштовий індекс.

4. Щодо пункту 2 повідомлення.

Щодо підпункту 2.1.

Інформація про предмет закупівлі зазначається замовником (генеральним замовником) відповідно до пунктів 20, 21, 23 і 27 частини першої статті 1 Закону та в порядку, установленому центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державних закупівель (із зазначенням за наявності показника десятого знака відповідного державного класифікатора).

У разі визначення замовником частин предмета закупівлі (лотів) відповідно до пункту 33 частини першої статті 1 Закону зазначаються кількість лотів та найменування кожного з них.

Щодо підпункту 2.2.

У разі проведення закупівлі за рамковою угодою кількість товарів або кількість (обсяг) надання послуг зазначається виходячи з планової потреби замовника (замовників) на рік (або менший період, якщо рамкова угода укладатиметься на строк менше року). Кількість товарів або кількість (обсяг) надання послуг зазначається щодо кожного замовника в разі проведення закупівлі за рамковою угодою в інтересах кількох замовників.

Щодо підпункту 2.3.

У разі проведення закупівлі за рамковою угодою в інтересах кількох замовників місце поставки товарів чи надання послуг зазначається щодо кожного замовника.

Щодо підпункту 2.4.

У разі проведення закупівлі за рамковою угодою замовником зазначається строк поставки товарів або надання послуг.

5. Щодо пункту 3 повідомлення.

Зазначається одна з процедур закупівлі, передбачена частиною першою статті 12 Закону, що застосовувалася замовником для здійснення відповідної закупівлі.

6. Щодо пункту 4 повідомлення.

Зазначаються дата та номер оголошення про проведення процедури закупівлі, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель відповідно до статті 10 Закону.

Дата заповнюється в такому порядку: число, місяць, рік.

7. Щодо пункту 5 повідомлення.

У підпункті 5.1 зазначається учасник (учасники) процедури закупівлі відповідно до пункту 31 частини першої статті 1 Закону. Інформація зазначається про юридичну особу відповідно до установчих документів, а про фізичну особу - відповідно до паспорта чи інших документів, що посвідчують особу згідно із законодавством України.

У підпункті 5.2 для юридичної особи зазначається код за ЄДРПОУ, а для фізичної особи - реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті).

У підпункті 5.3 зазначаються вулиця, номер будинку, номер кімнати (офіса), найменування адміністративно-територіальної одиниці (Автономна Республіка Крим, область, район, місто, район у місті, селище, село), поштовий індекс.

8. Щодо пункту 6 повідомлення.

Зазначається ціна акцептованої замовником (генеральним замовником) пропозиції (пропозицій) конкурсних торгів (цінової пропозиції, пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі) у гривнях або іноземній валюті (якщо це передбачено законодавством) (цифрами та словами) з урахуванням податку на додану вартість.

У разі визначення замовником (генеральним замовником) частин предмета закупівлі (лотів) зазначається ціна акцептованої пропозиції окремо за частинами предмета закупівлі (лотами).

9. Щодо пункту 7 повідомлення.

Зазначається дата прийняття рішення про акцепт пропозиції (пропозицій) конкурсних торгів (цінової пропозиції, пропозиції за результатами застосування переговорної процедури закупівлі).

10. Щодо пункту 8 повідомлення.

Строк, протягом якого мають бути укладені договір про закупівлю або рамкова угода, зазначається відповідно до частини другої статті 31, частини п’ятої статті 36 та частини третьої статті 39 Закону.

Заступник
директора департаменту
державних закупівель
та державного замовлення




Л Дудник