Розпорядження Президент № 1242 від 14.11.2014 Про делегацію України для участі у 10-й Конференції Сторін Віденської конвенції про охорону озонового шару та 26-й Нараді Сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар

Розпорядження
Президента України


Про делегацію України для участі у 10-й Конференції Сторін Віденської конвенції про охорону озонового шару та 26-й Нараді Сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар

1. Утворити делегацію України для участі у 10-й Конференції Сторін Віденської конвенції про охорону озонового шару та 26-й Нараді Сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар (16 - 21 листопада 2014 року, м. Париж, Французька Республіка), у такому складі:


НАСТАСЕНКО
Олександр Григорович-заступник Міністра екології та природних ресурсів України - керівник апарату, глава делегації

ТКАЧ
Олена Владленівна-заступник начальника Управління - начальник відділу екологічного аудиту, моніторингу і технічного регулювання Управління державної екологічної експертизи та аудиту, моніторингу і технічного регулювання Міністерства екології та природних ресурсів України, член делегації.


Дозволити главі делегації вносити за погодженням із Міністерством закордонних справ України зміни до персонального складу делегації.

2. Затвердити Директиви делегації України для участі у 10-й Конференції Сторін Віденської конвенції про охорону озонового шару та 26-й Нараді Сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар (додаються, для службового користування).

3. Уповноважити заступника Міністра екології та природних ресурсів України - керівника апарату НАСТАСЕНКА Олександра Григоровича брати участь у схваленні рішень 10-ї Конференції Сторін Віденської конвенції про охорону озонового шару та 26-ї Наради Сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар.

Президент України

П.ПОРОШЕНКО

м. Київ
14 листопада 2014 року
№ 1242/2014-рп