Розпорядження Президент № 516 від 18.05.2015 Про уповноваження А. Пивоварського на підписання Угоди між Україною та Європейським Союзом і його державами-членами про Спільний авіаційний простір

Розпорядження
Президента України


Про уповноваження А. Пивоварського на підписання Угоди між Україною та Європейським Союзом і його державами-членами про Спільний авіаційний простір

1. Уповноважити Міністра інфраструктури України ПИВОВАРСЬКОГО Андрія Миколайовича на підписання Угоди між Україною та Європейським Союзом і його державами-членами про Спільний авіаційний простір із такою заявою:

«З метою обміну нотами, передбаченого пунктом 3 статті 38 Угоди між Україною та Європейським Союзом і його державами-членами про Спільний авіаційний простір, і забезпечення тимчасового застосування її положень з боку України Україна нотифікуватиме Сторону ЄС про ратифікацію цієї Угоди Верховною Радою України».

2. Визнати таким, що втратило чинність, Розпорядження Президента України від 9 травня 2014 року № 837 «Про уповноваження М. Бурбака на підписання Угоди між Україною та Європейським Союзом і його державами-членами про Спільний авіаційний простір».

Президент України

П.ПОРОШЕНКО

м. Київ
18 травня 2015 року
№ 516/2015-рп