Постанова Центрвиборчком № 1459 від 03.10.2014 Про відмову в реєстрації довіреної особи кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 217 Руденка Р.В. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

від 3 жовтня 2014 року № 1459


Про відмову в реєстрації довіреної особи кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 217 Руденка Р.В. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

До Центральної виборчої комісії 2 жовтня 2014 року надійшло подання кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 217 Руденка Руслана Володимировича разом з іншими документами щодо реєстрації його довірених осіб на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила, що вказане подання в частині реєстрації довіреною особою Руденка Д.В. не відповідає вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України".

Як зазначено в поданні, Руденко Дмитро Володимирович є посадовою особою суду, а отже, згідно з частиною другою статті 75, частиною п’ятою статті 76 указаного Закону не може бути довіреною особою кандидата у народні депутати України.

Враховуючи викладене, відповідно до частини другої статті 75, частини п’ятої статті 76 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11, 12, 13 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Відмовити кандидату в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 217 Руденку Руслану Володимировичу в реєстрації Руденка Д.В. його довіреною особою на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

2. Цю постанову надіслати кандидату в народні депутати України Руденку Р.В.

3. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова
Центральної виборчої комісії


М.ОХЕНДОВСЬКИЙ