Постанова Центрвиборчком № 1581 від 09.10.2014 Про відмову в реєстрації довіреної особи кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 24 Костюченка А.С. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

від 9 жовтня 2014 року № 1581


Про відмову в реєстрації довіреної особи кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 24 Костюченка А.С. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

До Центральної виборчої комісії 7 жовтня 2014 року надійшло подання кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 24 Костюченка Андрія Сергійовича разом з іншими документами щодо реєстрації його довірених осіб на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила їх невідповідність вимогам частини четвертої статті 76 Закону України "Про вибори народних депутатів України" в частині реєстрації Рєзника Костянтина Сергійовича довіреною особою кандидата у народні депутати України, оскільки до вказаного подання не додано його заяви з письмовою згодою представляти інтереси кандидата у народні депутати України та ксерокопій першої, другої сторінок паспорта громадянина України.

Натомість до подання додано ксерокопії першої та другої сторінок паспорта громадянина України на ім’я Рєзніка Костянтина Сергійовича.

Враховуючи викладене, відповідно до частини четвертої статті 76 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11 - 13, пунктом 17 статті 19, частиною другою статті 27 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Відмовити кандидату в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 24 Костюченку Андрію Сергійовичу в реєстрації Рєзника Костянтина Сергійовича його довіреною особою на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

2. Цю постанову надіслати кандидату в народні депутати України Костюченку А.С., а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова
Центральної виборчої комісії


М.ОХЕНДОВСЬКИЙ