Постанова Центрвиборчком № 1628 від 10.10.2014 Про відмову в реєстрації довіреної особи кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 216 Воронова Р.В. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

від 10 жовтня 2014 року № 1628


Про відмову в реєстрації довіреної особи кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 216 Воронова Р.В. на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

До Центральної виборчої комісії 7 жовтня 2014 року надійшло подання кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 216 Воронова Романа В’ячеславовича разом з іншими документами щодо реєстрації його довірених осіб на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила їх невідповідність вимогам частини четвертої статті 76 Закону України "Про вибори народних депутатів України" в частині реєстрації Курашової Ксенії Олегівни довіреною особою кандидата у народні депутати України, оскільки до вказаного подання не додано ксерокопій першої та другої сторінок її паспорта громадянина України.

Натомість до подання додано ксерокопію першої та другої сторінок паспорта громадянина України на ім’я Курашової Оксани Олегівни.

Враховуючи викладене, відповідно до частини четвертої статті 76 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11 - 13, пунктом 17 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Відмовити кандидату в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 216 Воронову Роману В’ячеславовичу в реєстрації Курашової Ксенії Олегівни його довіреною особою на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

2. Цю постанову надіслати кандидату в народні депутати України Воронову Р.В., а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова
Центральної виборчої комісії


М.ОХЕНДОВСЬКИЙ