Виробництво готової їжі та страв

КВЕД 2010 Клас 10.85 Виробництво готової їжі та страв в Україні

Клас 10.85 включає виробництво готових (приготованих, приправлених і зварених) їжі та страв. Ці продукти виготовлені для тривалого зберігання в замороженому або консервованому вигляді, вони зазвичай упаковані та мають етикетку для їх перепродажу, таким чином, цей клас не включає приготування їжі для споживання на місці, наприклад, як у ресторанах. Зазначені страви містять принаймні два інгредієнти (крім спецій тощо). 

Клас 10.85 включає:
  • виробництво м'ясних страв або страв із м'яса свійської птиці
  • виробництво рибних страв, у т.ч. рибу, смажену із картоплею
  • виробництво овочевих страв
  • виробництво замороженої піци або піци, підготовленої для її зберігання в інший спосіб

Цей клас також включає:

  • виробництво страв місцевої та національної кухні
  • виробництво готових заморожених рибних страв

Клас 10.85 не включає:

  • виробництво харчових продуктів нетривалого зберігання або харчових продуктів, які містять менше двох компонентів, див. відповідний клас у розділі 10
  • виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, див. 10.89
  • роздрібну торгівлю готовою їжею та стравами в магазинах, див. 47.11, 47.29
  • оптову торгівлю готовою їжею та стравами, див. 46.38
  • діяльність із постачання харчових продуктів на замовлення, див. 56.29

Суміжні категорії

Клас 10.81

Клас 10.82

Клас 10.83

Клас 10.84

Клас 10.86

Клас 10.89