Наказ МОН № 181 від 20.02.2015 Про внесення зміни до Положення про навчально-методичний (науково-методичний) центр (кабінет) професійно-технічної освіти

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

20.02.2015  № 181





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
10 березня 2015 р.
за № 267/26712


Про внесення зміни до Положення про навчально-методичний (науково-методичний) центр (кабінет) професійно-технічної освіти

Відповідно до підпункту 5 пункту 4 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 630, та з метою удосконалення порядку призначення директорів навчально-методичних (науково-методичних) центрів (кабінетів) професійно-технічної освіти НАКАЗУЮ:

1. Внести зміну до Положення про навчально-методичний (науково- методичний) центр (кабінет) професійно-технічної освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 27 червня 2013 року № 856, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 липня 2013 року за № 1189/23721, виклавши пункт 2 розділу ІІІ у такій редакції:

«2. Загальне керівництво центром здійснює директор, який призначається на посаду наказом МОН України, шляхом укладання з ним трудового договору (контракту) відповідно до чинного законодавства.

Директор звільняється з посади наказом МОН України відповідно до чинного законодавства».

2. Департаменту професійно-технічної освіти (Супрун В.В.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

3. Управлінню зв’язків з громадськістю та забезпечення діяльності Міністра (патронатна служба) (Загоруйко Ю.А.) зробити відмітку у справах архіву.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Полянського П.Б.

Міністр

С.М. Квіт


ПОГОДЖЕНО:

Голова Спільного представницького органу
об'єднань профспілок

Перший заступник Голови
Спільного представницького органу
сторони роботодавців на національному рівні

Міністр соціальної політики України





Г.В. Осовий



О. Мірошниченко

П. Розенко