Рішення НКЦПФР № 1493 від 04.11.2014 Про внесення змін до Положення про конкурс з визначення фондових бірж, на яких може здійснюватись публічне розміщення облігацій міжнародних фінансових організацій

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

04.11.2014  № 1493


Зареєстровано у Міністерстві
юстиції України
24 листопада 2014 р.
за № 1474/26251


Про внесення змін до Положення про конкурс з визначення фондових бірж, на яких може здійснюватись публічне розміщення облігацій міжнародних фінансових організацій

Відповідно до пункту 38 частини другої статті 7 та пункту 13 статті 8 Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні», статті 10-1 Закону України «Про цінні папери та фондовий ринок» Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

1. Унести до Положення про конкурс з визначення фондових бірж, на яких може здійснюватись публічне розміщення облігацій міжнародних фінансових організацій, затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 05 листопада 2013 року № 2516, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26 листопада 2013 року за № 2017/24549, такі зміни:

1) у розділі ІІ:

пункт 2 після абзацу першого доповнити новим абзацом другим такого змісту:

«До складу конкурсної комісії можуть входити представники

міжнародних фінансових організацій, що мають намір розмістити облігації цих організацій на фондових біржах (за згодою).».

У зв’язку цим абзаци другий та третій вважати відповідно абзацами третім і четвертим;

доповнити розділ новим пунктом такого змісту:

«6. Конкурс вважається таким, що не відбувся:

у разі неподання заяв про участь у конкурсі;

за умови участі в засіданні конкурсної комісії менше 2/3 членів конкурсної комісії.»;

2) абзац другий пункту 2 розділу ІІІ доповнити словами «(за наявності)»;

3) додаток 1 після літер «М.П.» доповнити словами «(за наявності)».

2. Управлінню інформаційних технологій та діловодства (Заїка А.Л.) забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

3. Управлінню внутрішнього аудиту та комунікацій (Збаражська О.Є.) забезпечити опублікування цього рішення в офіційному друкованому виданні Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

4. Департаменту регулювання діяльності торговців цінними паперами та фондових бірж (Устенко І.І.) забезпечити:

подання цього рішення на здійснення експертизи на відповідність Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод до Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Міністерства юстиції України;

подання цього рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

5. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тарасенка О.О.

Голова Комісії

Д. Тевелєв


Протокол засідання Комісії
від 04.11.2014 р. № 54