Про особливості приватизації майна в агропромисловому комплексі
Стаття 18. Термін збереження спеціалізації підприємств, що приватизуються

Ст. 18 ЗУ Про особливості приватизації агропромислового майна від 10.07.1996 № 290/96-ВР


Втратив чинність
У разі приватизації підприємств харчової промисловості, які переробляють сільськогосподарську сировину, борошномельно-круп'яної та комбікормової промисловості, а також сервісних, будівельних, фірмових торговельних, інших несільськогосподарських підприємств та організацій агропромислового комплексу, які виконують роботи і надають послуги сільськогосподарським товаровиробникам, радгоспам та іншим державним сільськогосподарським підприємствам і підприємствам рибного та лісового господарства, передбачається збереження їх виробничої спеціалізації протягом не менш як 10 років.