Подкласс КП 5123 Официанты и буфетчики
| Код КП | Код ЗКППТР | Випуск ЄТКД | Випуск ДКХП | Профессиональное название работы |
|---|---|---|---|---|
|
5123 |
|
Бариста | ||
|
5123 |
11176 |
65 |
Бармен | |
|
5123 |
|
67 |
Бармен судовой | |
|
5123 |
11301 |
65 |
Буфетчик | |
|
5123 |
|
67 |
Буфетчик судовой | |
|
5123 |
17188 |
65 |
Приготовители молочных коктейлей | |
|
5123 |
17192 |
65 |
Приготовители напитков | |
|
5123 |
23482 |
65 |
Метрдотель | |
|
5123 |
16399 |
65 |
Официант | |
|
5123 |
|
67 |
Официант судовой | |
|
5123 |
|
Сомелье | ||
|
5123 |
|
67 |
Стюард | |
|
5123 |
|
Стюард (заведения ресторанного хозяйства) | ||
|
5123 |
|
Член бригады ресторана |
Смежные категории
| Подкласс 5121 | Подкласс 5122 |
| Подкласс 5129 |
Читать еще раз
Митний кодекс України Стаття 77. Митний режим реімпорту Подкласс КП 8123 Рабочие, обслуживающие установки по термической обработки металла Виробництво м'яса та м'ясних продуктів Митний кодекс України Стаття 79. Окремі положення щодо застосування митного режиму реімпорту Митний кодекс України Стаття 397. Порядок митного контролю і митного оформлення товарів, що містять об’єкти права інтелектуальної власності