Ваш гід в законодавстві України

Купити букет – справа складна і проста одночасно

Отримувати квіти - це завжди справжня радість, і це задоволення часто поділяє той, хто дарує букет. Але ось, чи робите ви все правильно, коли підбираєте рослини для квіткової композиції? Виявляється, не так просто вибрати правильну композицію, ту, яка найкраще підходить людині чи випадку.

купити букет

Хоча, якщо довірити цю надважливу справу професійному флористу УкраФлора, то у вас є всі шанси купити букет який справить враження на оточуючих і стане справжнім згустком позитивних емоцій і для вас і тим більше для того хто отримає цей квітковий презент.

Ситуація – це важливо

Дарувати квіткові композиції актуальна на різні свята і урочисті події в тому числі:

Взагалі будь-які події нашого життя можуть супроводжуватися квітковими презентами і це буде дуже правильне рішення.

На весіллі в якості гостя добре піднести нареченому і нареченій вітальний букет. Що стосується вибору самого букета, то краще віддати перевагу ніжним квітам, зміст яких викликає любов і радість. Наприклад, ви можете вибрати антуріум, що означає «гімн коханню», білу гвоздику, яка пробуджує вірність, як і півонія, жоржину, яка вказує на достаток і щедрість, тюльпани або лілію, яка представляє чистоту почуття.

Якщо це день народження, варто врахувати хто саме винуватець урочистої події. Хоча, отримати квіти буде приємно всім без виключення. Але треба підібрати вдалі рослини в залежності від віку іменинника чи іменинниці, статусу, статі та вашого відношення до людини. Квіткові стилісти радять вибрати квіти з великими пелюстками, які символізують оновлення, наприклад, ромашки, гербери, а також бузок, який є символом молодості, як і первоцвіти. Для колеги на ювілей краще підійдуть кали, гладіолуси, лілії чи троянди, але насичених кольорів. Бо троянди в червоній палітрі залишаємо для коханих.

Презентувати букет буде актуальним навіть якщо ви завітали на родинну вечерю чи посиденьки з друзями. Вибір квітів у цьому випадку залежить від того, чи знаєте ви смаки людей, з якими зустрічаєтеся. Якщо так, то просто візьміть до уваги смакові уподобання людини. В іншому випадку будьте простими і зрозумілими в тому що стосується мови квітів. Якщо ви йдете в будинок близької подруги або до бабусі, висловіть їй всю свою ніжність. У цьому випадку дуже добре підійде рожевий або ніжно-блакитний колір, ви можете вибрати троянди, орхідеї, півонії, які є символом захисту, або навіть тюльпани. Якщо ви менш близькі люди, білий букет хризантем чи троянд, лілій чи півоній відмінно впорається з завданням підняти всім настрій.

букет купити

Флористи UkraFlora радять оцінити запропонований асортимент рослин на сайті і обрати кращі екземпляри для букету. Якщо хвилюєтеся що не впораєтеся з вибором, флористи допоможуть підібрати ідеальне рішення для конкретної ситуації.