Ваш гід в законодавстві України

Прикраси – це не просто аксесуари, це спосіб зробити образ досконалим

Ювелірні вироби завжди користувалися попитом у покупців. Інша справа, що в минулі часи вибір коштовностей був обмежений, а ціни на прикраси вражали своїм високим рівнем. Тобто придбати коштовність було по кишені далеко не всім і покупці витрачали багато років щоб «накопичити» кошти і придбати невелику каблучку або обручку. Ті часи, на щастя, минули.

Жіночі золоті прикраси

Сучасних покупців чекає не просто каталог прикрас, а неймовірна кількість варіацій на тему коштовностей. Причому вироби на сайті інтернет бутику Злато представлені у такому різноманітті, що підбере для себе прикрасу і ділова пані, і романтична натура, і юна модниця, і навіть прихильниця епатажного стилю. Крім того, тут доступні різні коштовності для сильної статі (чоловічі колекції) і для самих маленьких (дитячі серії). Всі вироби відрізняються за всіма параметрами, але об’єднує їх висока якість виготовлення, висока якість матеріалів, що використовуються і актуальність фасонів.

На всі випадки життя

Ювелірні прикраси – це особливі речі, які можна купувати для власного арсеналу або комусь на презент. Вони актуальні на день народження чи новий рік, хрестини чи весілля. Щодо самих прикрас, треба визначитися з тим:

Також, обираючи з каталогу прикрас коштовність, варто завчасно визначитися з тим який метал має бути використаний, декор, фасон, стилістка, розмір. Адже в своїх колекціях майстри пропонують прикраси з золота та срібла, також активно використовується платина. Не забувають майстри і про різні дорогоцінні камені. Але це тільки якщо говорити про класику ювелірного мистецтва. А ще існує безліч матеріалів, такі як кераміка, шкіра, каучук, стрази, які раніше не використовувалися у ювелірній справі, але сучасні тренди зробити їх також актуальними. Отож після того як ви визначилися з металом і декором, можна знайомитися з фото моделей доступних в каталозі прикрас. Ще одна підказка від експертів, щоб зекономити час а пошуки потрібної коштовності. Варто для себе визначити бюджет. Бо прикраси в каталозі представлені у різних серіях в різних сегментах. Якщо немає обмежень в бюджеті, то сміливо відкривайте для себе світ ексклюзивних авторських прикрас, виконаних в єдиному екземплярі. Не менш цікавим для «великого бюджету» буде колекція преміальних прикрас. Вони виконані не в єдиному екземплярі але в обмеженій кількості. Але і в середньому сегменті буде чим здивувати покупців. Бо тут представлені сотні варіацій на тему красивих і стильних коштовносте. І навіть при дуже обмеженому бюджеті ви маєте всі шансі підібрати стильну прикрасу, бо в каталозі представлені і моделі в серії «економ».

Жіночі прикраси

Саме таке різноманіття і фасонів і цін дозволяє смачним покупцям купувати прикраси на всі випадки життя, до різних образів та навіть під настрій. А якщо цей величезний вибір, який чекає на вас у каталозі прикрас ставить вас у складне положення (ну не можете ви визначитися з прикрасою), не хвилюйтеся, досвідчені консультанти Zlato підкажуть, які моделі вас можуть зацікавити або які екземпляри ідеально підійдуть на роль подарунку.