Укр Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв

КВЕД 2010 Клас 11.01 Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв в Україні

Клас 11.01 включає:

  • виробництво дистильованих питних алкогольних напоїв: віскі, бренді, джину, лікеру, кальвадосу тощо
  • виробництво напоїв, змішаних із дистильованими алкогольними напоями
  • змішування дистильованих спиртів (чи спиртних напоїв)
  • виробництво нейтральних спиртів (чи спиртних напоїв)

Цей клас також включає:

  • виробництво неденатурованого етилового спирту з вмістом спирту менше 80об. %.

Клас 11.01 не включає:

  • виробництво недистильованих алкогольних напоїв, див. 11.02 - 11.06
  • виробництво синтетичного етилового спирту, див. 20.14
  • виробництво етилового спирту з ферментованих матеріалів, див. 20.14
  • розлив у пляшки та етикетування, див. 46.34 (якщо це частина оптової торгівлі) та 82.92 (якщо процес здійснюється за винагороду або на основі контракту)