Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків
КВЕД 2010 Клас 10.20 Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків в Україні
Клас 10.20 включає:
- перероблення риби, ракоподібних і молюсків: заморожування, глибоке заморожування, сушіння, теплове перероблення, копчення, соління, вимочування в розсолі, консервування в герметичній тарі тощо
- виробництво продуктів з риби, ракоподібних і молюсків: рибного філе, молочка, ікри, замінників ікри тощо
- виробництво рибних продуктів для вживання в їжу людьми або для годування тварин
- виробництво непридатних для вживання в їжу людьми борошна та розчинних речовин з риби та інших водних тварин
Цей клас також включає:
- діяльність суден, які здійснюють виключно перероблення та консервування риби й морепродуктів, але не здійснюють вилов риби
- перероблення морських водоростей
Клас 10.20 не включає:
- перероблення та консервування риби на борту риболовних суден, див. 03.11
- перероблення м'яса китів на суші або на спеціалізованих суднах, див. 10.11
- виробництво риб'ячого жиру та масел з морських ссавців, див. 10.41
- виробництво готових заморожених рибних страв, див. 10.85
- виробництво заготовок рибних супів, див. 10.89