Виробництво готової їжі та страв
КВЕД 2010 Клас 10.85 Виробництво готової їжі та страв в Україні
Клас 10.85 включає виробництво готових (приготованих, приправлених і зварених) їжі та страв. Ці продукти виготовлені для тривалого зберігання в замороженому або консервованому вигляді, вони зазвичай упаковані та мають етикетку для їх перепродажу, таким чином, цей клас не включає приготування їжі для споживання на місці, наприклад, як у ресторанах. Зазначені страви містять принаймні два інгредієнти (крім спецій тощо).
Клас 10.85 включає:
- виробництво м'ясних страв або страв із м'яса свійської птиці
- виробництво рибних страв, у т.ч. рибу, смажену із картоплею
- виробництво овочевих страв
- виробництво замороженої піци або піци, підготовленої для її зберігання в інший спосіб
Цей клас також включає:
- виробництво страв місцевої та національної кухні
- виробництво готових заморожених рибних страв
Клас 10.85 не включає:
- виробництво харчових продуктів нетривалого зберігання або харчових продуктів, які містять менше двох компонентів, див. відповідний клас у розділі 10
- виробництво готових швидкопсувних харчових продуктів, див. 10.89
- роздрібну торгівлю готовою їжею та стравами в магазинах, див. 47.11, 47.29
- оптову торгівлю готовою їжею та стравами, див. 46.38
- діяльність із постачання харчових продуктів на замовлення, див. 56.29
Суміжні категорії
Клас 10.81 | Клас 10.82 |
Клас 10.83 | Клас 10.84 |
Клас 10.86 | Клас 10.89 |