Виробництво чаю та кави
КВЕД 2010 Клас 10.83 Виробництво чаю та кави в Україні
Клас 10.83 включає:
- вилучення кофеїну з кави, смаження зерен кави
- виробництво продуктів з кави:
- меленої кави
- розчинної кави
- екстрактів і концентратів із кави
- виробництво замінників кави
- купажування чаю та мате
- виробництво екстрактів на основі чаю та мате
- фасування чаю в паковання масою не більше 3 кг для роздрібного продажу, у т.ч. у чайні пакетики
Цей клас також включає:
- виробництво трав'яних настоянок із м'яти, вербени, ромашки, шипшини тощо
Клас 10.83 не включає:
Суміжні категорії
Клас 10.81 | Клас 10.82 |
Клас 10.84 | Клас 10.85 |
Клас 10.86 | Клас 10.89 |