Укр Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Виробництво чаю та кави

КВЕД 2010 Клас 10.83 Виробництво чаю та кави в Україні

Клас 10.83 включає:

  • вилучення кофеїну з кави, смаження зерен кави
  • виробництво продуктів з кави:
    • меленої кави
    • розчинної кави
    • екстрактів і концентратів із кави
  • виробництво замінників кави
  • купажування чаю та мате
  • виробництво екстрактів на основі чаю та мате
  • фасування чаю в паковання масою не більше 3 кг для роздрібного продажу, у т.ч. у чайні пакетики

Цей клас також включає:

  • виробництво трав'яних настоянок із м'яти, вербени, ромашки, шипшини тощо

Клас 10.83 не включає:

  • виробництво інуліну, див. 10.62
  • виробництво спирту, пива, вин і безалкогольних напоїв, див. розділ 11
  • підготування рослинної продукції для використання у фармакології, див. 21.20