Виробництво м'яса
КВЕД 2010 Клас 10.11 Виробництво мяса в Україні
Клас 10.11 включає:
- забій худоби, оброблення та фасування м'яса: яловичини, свинини, баранини, кролятини, верблюжатини тощо
- виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса в тушах
- виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса у відрубах
Цей клас також включає:
- забій і перероблення китів на суші або на спеціалізованих суднах
- одержування та первинне оброблення сирих шкур сільськогосподарських тварин (крім свинячих), отриманих від забою
- витоплювання смальцю та інших їстівних жирів тваринного походження
- перероблення харчових субпродуктів тварин
- одержування щипаної вовни
- перероблення відходів, отриманих з боєнь, виробництво кісткового борошна
- одержування щетини свиней
Клас 10.11 не включає:
- витоплювання жиру свійської птиці, див. 10.12
- пакування м'яса за винагороду або на основі контракту, див. 82.92
- одержування та первинне оброблення сирої шкури свиней, див. 01.49
- виробництво м'ясних продуктів, ковбасних виробів та м'ясних напівфабрикатів, див. 10.13
- дублення шкур та оздоблення шкіри, див. 15.11
Суміжні категорії
Клас 10.12 | Клас 10.13 |