Виробництво м'яса свійської птиці
КВЕД 2010 Клас 10.12 Виробництво мяса свійської птиці в Україні
Клас 10.12 включає:
- забій, оброблення та фасування м'яса свійської птиці
- виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса (тушки та окремі частини тушок)
- витоплювання жиру свійської птиці
Цей клас також включає:
- одержування пір'я та пуху свійської птиці
Клас 10.12 не включає:
Суміжні категорії
| Клас 10.11 | Клас 10.13 |
Читати ще раз
Повітряний кодекс України Стаття 54. Державне регулювання авіаційної медичної діяльності О погребении и похоронном деле Статья 20. Погребение умерших иностранцев и лиц без гражданства О комплексной реконструкции кварталов (микрорайонов) устаревшего жилищного фонда Статья 14. Особенности проектирования, разработки и согласования проектов реконструкции, замены жилищного фонда Про підтвердження відповідності Стаття 4. Об'єкти підтвердження відповідності Группа КП 1223.2 Начальники (другие руководители) и мастера участков (подразделений) встроительстве