Виробництво м'яса свійської птиці
КВЕД 2010 Клас 10.12 Виробництво мяса свійської птиці в Україні
Клас 10.12 включає:
- забій, оброблення та фасування м'яса свійської птиці
- виробництво свіжого, охолодженого або замороженого м'яса (тушки та окремі частини тушок)
- витоплювання жиру свійської птиці
Цей клас також включає:
- одержування пір'я та пуху свійської птиці
Клас 10.12 не включає:
Суміжні категорії
| Клас 10.11 | Клас 10.13 |
Читати ще раз
Підклас КП 2454 Професіонали в галузі хореографії Про архітектурну діяльність Стаття 32. Відповідальність за порушення законодавства про архітектурну діяльність Про попереднє ув'язнення Стаття 13. Листування осіб, взятих під варту. Порядок надсилання скарг, заяв і листів Група КП 1229.7 Керівники інших основних підрозділів в інших сферах діяльності Кодекс законів про працю України Стаття 82. Обчислення стажу роботи, що дає право на щорічну відпустку