Укр Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Виробництво м'ясних продуктів

КВЕД 2010 Клас 10.13 Виробництво мясних продуктів в Україні

Клас 10.13 включає:

  • виробництво сушеного, соленого, копченого м'яса
  • виробництво м'ясопродуктів:
    • ковбас, салямі, кров'яної ковбаси, сервелату, булонської копченої ковбаси, паштетів, рулетів, вареної шинки тощо

Цей клас також включає:

  • виробництво м'ясного борошна
  • виробництво м'ясних консервів

Клас 10.13 не включає:

  • виробництво готових заморожених блюд з м'яса та птиці, див. 10.85
  • виробництво заготовок м'ясних супів, див. 10.89
  • оптову торгівлю м'ясом, див. 46.32
  • пакування м'яса за винагороду або на основі контракту, див. 82.92
  • виробництво екстрактів і соків з м'яса, риби, ракоподібних і молюсків, див. 10.89


Суміжні категорії

Клас 10.11 Клас 10.12