Виробництво м'ясних продуктів
КВЕД 2010 Клас 10.13 Виробництво мясних продуктів в Україні
Клас 10.13 включає:
- виробництво сушеного, соленого, копченого м'яса
- виробництво м'ясопродуктів:
- ковбас, салямі, кров'яної ковбаси, сервелату, булонської копченої ковбаси, паштетів, рулетів, вареної шинки тощо
Цей клас також включає:
- виробництво м'ясного борошна
- виробництво м'ясних консервів
Клас 10.13 не включає:
Суміжні категорії
| Клас 10.11 | Клас 10.12 |
Читати ще раз
Уголовно-процессуальный кодекс Украины 2012 Статья 400. Последствия подачи апелляционной жалобы Подкласс КП 2331 Учителя начальной школы Скачать Закон України Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції Конституція України Перехідні положення Про захист прав споживачів Стаття 2. Законодавство про захист прав споживачів