Виробництво м'ясних продуктів
КВЕД 2010 Клас 10.13 Виробництво мясних продуктів в Україні
Клас 10.13 включає:
- виробництво сушеного, соленого, копченого м'яса
- виробництво м'ясопродуктів:
- ковбас, салямі, кров'яної ковбаси, сервелату, булонської копченої ковбаси, паштетів, рулетів, вареної шинки тощо
Цей клас також включає:
- виробництво м'ясного борошна
- виробництво м'ясних консервів
Клас 10.13 не включає:
Суміжні категорії
| Клас 10.11 | Клас 10.12 |
Читати ще раз
Про міжнародне приватне право Стаття 30. Участь держави та юридичних осіб публічного права у приватноправових відносинах з іноземним елементом Подкласс КП 2331 Учителя начальной школы Цивільний кодекс України Стаття 576. Предмет застави Конституція України Перехідні положення Про Національне антикорупційне бюро України Стаття 9. Директори територіальних управлінь Національного бюро