Укр Рус
< Про вибори депутатів місцевих та сільських рад

Ст. 79 ЗУ Про вибори депутатів місцевих та сільських рад від 10.07.2010 № 2487-VI


Про вибори депутатів місцевих та сільських рад
Стаття 79. Офіційне оприлюднення результатів виборів

Про вибори депутатів місцевих та сільських рад
Стаття 79. Офіційне оприлюднення результатів виборів

1. Територіальна виборча комісія не пізніш як на п'ятий день з дня встановлення результатів виборів депутатів, сільського, селищного, міського голови оприлюднює результати місцевих виборів у відповідних місцевих друкованих засобах масової інформації.

Список обраних депутатів відповідної ради публікується із зазначенням в алфавітному порядку прізвища, власного імені та по батькові , року народження, освіти, посади, місця роботи , адреси місця проживання, партійності та назви місцевої організації партії, від яких обрано депутата .

У повідомленні про результати виборів та обраного сільського, селищного, міського голову зазначаються прізвище, власне ім'я та по батькові , рік народження, освіта, посада, місце роботи , адреса місця проживання, партійність та назва місцевої організації партії, від якої обрано відповідного сільського, селищного, міського голову .

2. Офіційне оприлюднення територіальною виборчою комісією результатів виборів депутатів, сільських, селищних, міських голів є підставою для звільнення з роботи , несумісної з посадою сільського, селищного, міського голови, та прийняття рішення про припинення дії іншого представницького мандата особи, обраної депутатом, сільським, селищним, міським головою.