Підклас КП 3550 Фахівці з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
Код КП | Код ЗКППТР | Випуск ЄТКД | Випуск ДКХП | Професійна назва роботи |
---|---|---|---|---|
3550 |
|
Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів |
Читати ще раз
Підклас КП 8274 Робітники, що обслуговують устаткування з виробництва хліба, кондитерської та макаронної продукції, крупи та шоколадних виробів Підклас КП 9132 Підсобні робітники та прибиральники в конторах, готелях та інших установах Підклас КП 3570 Фахівці з технології харчування Підклас КП 1120 Вищі посадові особи державних органів влади Підклас КП 8289 Укрупнені професії складальників