Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Рішення ГР при НБУ № 8 від 30.01.2015 Про зміни до Річного (перспективного) плану роботи Громадської ради при Національному банку України

ГРОМАДСЬКА РАДА ПРИ НАЦІОНАЛЬНОМУ БАНКУ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

30.01.2015  № 8


1. Унести зміни до Річного (перспективного) плану роботи Громадської ради при Національному банку України щодо продовження строку дії з нерозглянутих завдань за 2014 рік на шість місяців наступного календарного року.

2. Взяти до відома законодавчі ініціативи Національного банку України, анонсовані під час брифінгу керівництва регулятора, який відбувся 20 січня 2015 року.

3. Доручити співголові Громадської ради при Національному банку України Аржевітіну С.М. укласти меморандуми про співпрацю з науково-дослідними установами та вищими навчальними закладами України, що додаються.

4. Заслухати на наступному черговому засіданні Громадської ради при Національному банку України звіт про проведену роботу голів комісій та експертних груп та співголів Громадської ради при Національному банку України за 2014 рік.

5. Включити Баріду Надію Петрівну до складу тимчасової комісії Громадської ради при Національному банку України з питань реформування банківської системи.

6. Провести засідання Громадської ради при Національному банку України 24 лютого 2015 року.

Співголова
Громадської ради
при Національному
банку України




С.М. Аржевітін


Секретар
Громадської ради
при Національному
банку України




А.Б. Дубас







Додаток





ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Громадської ради
при Національному
банку України
30.01.2015 № 8


Укладення меморандумів про співпрацю співголовою Громадської ради Аржевітіним С.М. з такими науково - дослідними установами та вищими навчальними закладами України:

1. Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.

2. Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

3. Львівський національний університет імені Івана Франка.

4. Науково-дослідний економічний інститут Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

5. Інститут економіки і прогнозування Національної академії наук України.

6. Університет банківської справи Національного банку України.

7. Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця.

8. Інститут економічних досліджень та політичних консультацій.

9. Київський національний торговельно-економічний університет.

10. Тернопільський національний економічний університет.

11. Одеський національний економічний університет.

12. Міжнародний інститут бізнесу (МІБ - Україна).

13. Національний Університет "Києво-Могилянська академія".

14. Національна академія державного управління при Президентові України.

15. Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України.

16. Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого.

Співголова
Громадської ради
при Національному
банку України




С.М. Аржевітін


Секретар
Громадської ради
при Національному
банку України




А.Б. Дубас


Інші НПА

Наказ Фонд державного майна України №209 від 17.02.2015 Про затвердження Змін до Положення про порядок продажу пакетів акцій акціонерних товариств на відкритих грошових регіональних аукціонах Наказ Фонд державного майна України №1871 від 08.09.2000 Про затвердження Положення про порядок продажу пакетів акцій акціонерних товариств на відкритих грошових регіональних аукціонах Наказ Держспецзв'язку №109 від 03.03.2015 Про внесення змін до Порядку погодження кандидатур претендентів на посади керівників юридичних служб у Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України Наказ Мін'юст №1615/5 від 16.06.2011 Про затвердження Порядку погодження у Міністерстві юстиції України призначення на посаду керівників юридичних служб міністерств, інших центральних органів виконавчої влади Наказ Держспецзв'язку №283 від 23.05.2013 Про затвердження Порядку погодження кандидатур претендентів на посади керівників юридичних служб у Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України Постанова ВРУ №268 від 19.03.2015 Про повернення на доопрацювання проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих правових аспектів поліпшення позицій України у рейтингу Doing Business Постанова ВРУ №270 від 19.03.2015 Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин розкрадання державних коштів під час надання послуг зі збирання небезпечних відходів гексахлорбензолу в Калуському районі Івано-Франківської області у 2011-2014 роках Закон України ВРУ №272 від 19.03.2015 Про внесення змін до Закону України Про акціонерні товариства Постанова ВРУ №262 від 18.03.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо відновлення норм, які передбачають звільнення від сплати земельного податку Постанова ВРУ №264 від 18.03.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій