Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Розпорядження КМУ № 1000-р від 09.10.2013 Про затвердження плану заходів щодо оформлення і видачі паспорта громадянина України та реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб в Україні

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 9 жовтня 2013 р. № 1000-р
Київ


Про затвердження плану заходів щодо оформлення і видачі паспорта громадянина України та реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб в Україні

1. Затвердити план заходів щодо оформлення і видачі паспорта громадянина України та реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб в Україні, що додається.

2. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям забезпечити виконання плану заходів, затвердженого цим розпорядженням.

3. Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Державній службі з питань захисту персональних даних, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським держадміністраціям подати до 15 грудня 2013 р. Державній міграційній службі інформацію про стан виконання затвердженого цим розпорядженням плану заходів для її узагальнення та подання до 31 грудня 2013 р. Кабінетові Міністрів України.

Прем'єр-міністр України

М.АЗАРОВ

Інд. 70













ЗАТВЕРДЖЕНО
розпорядженням Кабінету Міністрів України
від 9 жовтня 2013 р. № 1000-р


ПЛАН
заходів щодо оформлення і видачі паспорта громадянина України та реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб в Україні

1. Утворити на районному рівні комісії з приймання-передачі картотек реєстраційного обліку місця проживання/перебування фізичних осіб (далі - картотеки) від суб’єктів господарювання, які надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирного будинку та молодіжних житлових комплексів, сільських, селищних рад (далі - підприємства з обслуговування житлового фонду) до територіальних органів ДМС.




Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації, ДМС.




Жовтень 2013 року.


2. Забезпечити складення:

переліку підприємств з обслуговування житлового фонду, які ведуть реєстраційний облік фізичних осіб і передаватимуть картотеки до територіальних органів ДМС;

графіка передачі картотек від підприємств з обслуговування житлового фонду до територіальних органів ДМС.




Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації, ДМС.




Жовтень 2013 року.


3. Визначити потребу у виділенні додаткових площ для розміщення картотек у територіальних органах ДМС та виділити додаткові площі для розміщення картотек у зазначених органах.




Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації, ДМС.




Жовтень 2013 року.


4. Здійснити передачу картотек підприємств з обслуговування житлового фонду територіальним органам ДМС.




Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації, ДМС, Мінрегіон, Мінфін.




Жовтень - грудень 2013 року.


5. Забезпечити розміщення інформації щодо змін, які відбулися в організації прийому з питань оформлення і видачі паспорта громадянина України та реєстрації місця проживання/перебування, у засобах масової інформації та на веб-сайтах місцевих органів виконавчої влади.




Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації, ДМС, Мінрегіон.




Жовтень - грудень 2013 року.


6. Опрацювати питання інформаційного обміну між ДМС та Мінрегіоном з метою забезпечення виконання підприємствами з обслуговування житлового фонду покладених на них функцій.




ДМС, МВС, Мінрегіон.




Жовтень - грудень 2013 року.


7. Забезпечити своєчасне оформлення і видачу паспортів громадянина України та реєстрацію місця проживання/перебування фізичних осіб у період передачі картотек від підприємств з обслуговування житлового фонду до територіальних органів ДМС.




ДМС, МВС, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації.




Жовтень - грудень 2013 року.


Інші НПА

Постанова КМУ №514 від 05.09.2014 Деякі питання проведення конверсії радіочастотного ресурсу України в смугах радіочастот загального користування Рішення НКРЗІ №625 від 24.09.2013 Про затвердження Порядку проведення конкурсів або тендерів на отримання ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України та визнання таким, що втратило чинність, рішення НКРЗ від 06.09.2007 № 911 Закон України ВРУ №1194-VII від 09.04.2014 Про внесення змін до Закону України "Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України" Наказ Держспецзв'язку №495 від 02.09.2013 Про затвердження Інструкції про організацію раціоналізаторської роботи в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України Розпорядження КМУ №1037-р від 24.10.2014 Про призначення Ларіна Є.О. заступником Голови Державної інспекції України з контролю за цінами Розпорядження КМУ №1038-р від 22.10.2014 Про передачу у 2014 році бюджетних призначень Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг Постанова КМУ №568 від 08.10.2014 Про внесення змін до Порядку розподілу коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання для проведення розрахунків з гарантованим постачальником природного газу Постанова КМУ №566 від 08.10.2014 Питання митного оформлення вантажів гуманітарної допомоги Лист Вищий господарський суд України №01-06/1666/14 від 27.10.2014 Про доповнення Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 15.03.2011 № 01-06/249 "Про постанови Верховного Суду України, прийняті за результатами перегляду судових рішень господарських судів" Наказ МВС №1022 від 06.10.2014 Про внесення зміни до наказу МВС від 27 червня 2013 року № 622