Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ СЗРУ № 413 від 23.12.2014 Про внесення змін до наказу Служби зовнішньої розвідки України від 17 травня 2013 року № 112

СЛУЖБА ЗОВНІШНЬОЇ РОЗВІДКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

23.12.2014  № 413

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
15 січня 2015 р.
за № 42/26487


Про внесення змін до наказу Служби зовнішньої розвідки України від 17 травня 2013 року № 112

Відповідно до пункту 19 частини першої статті 6 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, постанови Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 413 “Про затвердження Порядку надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення”, з метою визначення процедури надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, НАКАЗУЮ:

1. Пункт 2 наказу Служби зовнішньої розвідки України від 17 травня 2013 року № 112 “Про затвердження Положення про Комісію з питань розгляду матеріалів про визначення учасників бойових дій у Службі зовнішньої розвідки України та Інструкції про порядок видачі посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків “Ветеран війни - учасник бойових дій” і листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 червня 2013 року за № 880/23412, після слів “Комісії з питань розгляду матеріалів про визначення учасників бойових дій у Службі зовнішньої розвідки України” доповнити словами “або міжвідомчої комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій, утвореної Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції”.

2. Затвердити Зміну до Положення про Комісію з питань розгляду матеріалів про визначення учасників бойових дій у Службі зовнішньої розвідки України, затвердженого наказом Служби зовнішньої розвідки України від 17 травня 2013 року № 112, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05 червня 2013 року за № 880/23412, що додається.

3. Затвердити Зміни до Інструкції про порядок видачі посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків “Ветеран війни - учасник бойових дій” та листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України, затвердженої наказом Служби зовнішньої розвідки України від 17 травня 2013 року № 112, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 05 червня 2013 року за № 881/23413, що додаються.

4. Начальникам Управління кадрів та Юридичного управління Служби зовнішньої розвідки України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Голова Служби В. Гвоздь

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ
Служби зовнішньої розвідки
України
23.12.2014  № 413

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
15 січня 2015 р.
за № 42/26487


ЗМІНА
до Положення про Комісію з питань розгляду матеріалів про визначення учасників бойових дій у Службі зовнішньої розвідки України

Доповнити Положення після пункту 6 новим пунктом 7 такого змісту:

“7. Комісія вивчає документи, які є підставою для надання статусу учасника бойових дій військовослужбовцям та працівникам Служби зовнішньої розвідки України, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах проведення антитерористичної операції.

7.1. Документи, які є підставою для надання статусу учасника бойових дій, Комісія отримує від Голови Служби зовнішньої розвідки України, командира (начальника) військової частини, військовослужбовця та працівника Служби зовнішньої розвідки України.

7.2. Підставою для надання особам статусу учасника бойових дій є:

довідка про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України за формою згідно з додатками 1 або 2 до Порядку надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 413;

документи про безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення, направлення (прибуття) у відрядження до районів проведення антитерористичної операції, її перебування в таких районах з метою виконання завдань із захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України шляхом безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення (витяги з наказів, директив, розпоряджень, посвідчень про відрядження, журналів бойових дій, бойових донесень, дислокацій, книг нарядів, графіків несення служби, звітів, зведень, донесень, матеріалів спеціальних (службових) розслідувань за фактами отримання поранень).

7.3. За результатами вивчення документів, які є підставою для надання статусу учасника бойових дій, Комісія подає їх на розгляд міжвідомчої комісії з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій, утвореної Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.”.

У зв’язку з цим пункти 7-12 вважати відповідно пунктами 8-13.

Начальник
Управління кадрів
Служби зовнішньої
розвідки України Г. Гарбар



Інші НПА

Наказ СЗРУ №413-a від 23.12.2014 ЗМІНИ до Інструкції про порядок видачі посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків “Ветеран війни - учасник бойових дій” та листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України Наказ Мін'юст №2599/5 від 09.12.2013 Про затвердження Порядку надання органам державної виконавчої служби даних в електронному вигляді з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців Рішення НКЦПФР №1693 від 29.11.2012 Про затвердження Положення про порядок складання та подання адміністративних даних щодо діяльності управителями іпотечним покриттям Наказ СЗРУ №112 від 17.05.2013 Про затвердження Положення про Комісію з питань розгляду матеріалів про визначення учасників бойових дій у Службі зовнішньої розвідки України та Інструкції про порядок видачі посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків “Ветеран війни - учасник бойових дій” і листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України Наказ СЗРУ №112-a від 17.05.2013 ІНСТРУКЦІЯ про порядок видачі посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків “Ветеран війни - учасник бойових дій” та листів талонів на право одержання проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості у Службі зовнішньої розвідки України Розпорядження КМУ №31 від 21.01.2015 Про призначення Радченка А.А. заступником голови правління публічного акціонерного товариства “Аграрний фонд” Розпорядження КМУ №30 від 21.01.2015 Про призначення Усенка Р.А. заступником Голови Державної реєстраційної служби України Розпорядження КМУ №29 від 21.01.2015 Про призначення Бондарчука І.В. заступником Голови Державної архівної служби України Розпорядження КМУ №28 від 21.01.2015 Про призначення Загороднього В.П. першим заступником Голови Державної регуляторної служби України Розпорядження КМУ №27 від 21.01.2015 Про призначення Чернеги Р.Т. Головою Державної служби України з питань праці