Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова ВРУ № 598 від 14.07.2015 Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області

ПОСТАНОВА
Верховної Ради України


Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області

(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2015, № 33, ст.328)

Відповідно до частини третьої статті 89 Конституції України, статті 87 Регламенту Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє:

1. Утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області (далі - Тимчасова слідча комісія).

2. Визначити основним завданням Тимчасової слідчої комісії здійснення парламентського контролю за станом забезпечення неупередженого та прозорого розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області.

3. Міністерству внутрішніх справ України, Службі безпеки України, Генеральній прокуратурі України та іншим органам забезпечити додержання законів України "Про статус народного депутата України", "Про комітети Верховної Ради України", "Про державну таємницю" щодо доступу народних депутатів України - членів Тимчасової слідчої комісії до інформації, матеріалів і документів, що стосуються основного завдання діяльності Тимчасової слідчої комісії.

4. Затвердити склад Тимчасової слідчої комісії у кількості 15 народних депутатів України.

5. Обрати головою Тимчасової слідчої комісії народного депутата України Паламарчука Миколу Петровича (фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА").

6. Обрати до складу Тимчасової слідчої комісії таких народних депутатів України:

 

 

Антонищака 
Андрія Федоровича

-

фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА";

 

Геращенка 
Антона Юрійовича

-

фракція Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ";

 

Капліна 
Сергія Миколайовича

-

фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА";

 

Костенка 
Павла Петровича

-

фракція Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ";

 

Крулька 
Івана Івановича

-

фракція політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина";

 

Лунченка 
Валерія Валерійовича

-

фракція Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ";

 

Мельничука 
Івана Івановича

-

фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА";

 

Мосійчука 
Ігоря Володимировича

-

фракція Радикальної партії Олега Ляшка;

 

Папієва 
Михайла Миколайовича

-

фракція Політичної партії "Опозиційний блок";

 

Пастуха 
Тараса Тимофійовича

-

фракція Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ";

 

Пацкана 
Валерія Васильовича

-

фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА";

 

Святаша 
Дмитра Володимировича

-

група "Партія "Відродження";

 

Тетерука 
Андрія Анатолійовича

-

фракція Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ";

 

Шаповалова 
Юрія Анатолійовича

-

група "Воля народу".

 

7. Матеріально-технічне, кадрове, інформаційне та організаційне  забезпечення діяльності Тимчасової слідчої комісії покласти на Апарат Верховної Ради України.

8. Визначити термін діяльності Тимчасової слідчої комісії - шість місяців з дня прийняття цієї Постанови.

9. Звіт Тимчасової слідчої комісії про виконану роботу заслухати на пленарному засіданні Верховної Ради України не пізніше двомісячного терміну з дня прийняття цієї Постанови.

10. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України

В.ГРОЙСМАН

м. Київ
14 липня 2015 року
№ 598-VIII



Інші НПА

Постанова ВРУ №585 від 14.07.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень Постанова ВРУ №586 від 14.07.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань Постанова ВРУ №588 від 14.07.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо фінансового забезпечення надання адміністративних послуг органами місцевого самоврядування Постанова ВРУ №589 від 14.07.2015 Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до деяких законів України щодо регулювання виробництва та обігу пива Указ Президент №429 від 15.07.2015 Про звільнення В. Губаля з посади голови Закарпатської обласної державної адміністрації Указ Президент №430 від 15.07.2015 Про призначення Г. Москаля головою Закарпатської обласної державної адміністрації Указ Президент №431 від 15.07.2015 Про тимчасове виконання обов’язків голови Луганської обласної державної адміністрації Указ Президент №418 від 14.07.2015 Про внесення змін до додатка № 1 до Указу Президента України від 21 березня 2002 року № 277 Указ Президент №419 від 14.07.2015 Про звільнення судді Указ Президент №424 від 15.07.2015 Про звільнення К. Єлісєєва з посади Представника України при Європейських Співтовариствах (Європейському Союзі)