Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова ВРУ № 619 від 15.07.2015 Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань проведення технічної експертизи будівельних робіт та перевірки ефективності використання бюджетних коштів при будівництві мостових переходів через річку Дніпро в місті Запоріжжя

ПОСТАНОВА
Верховної Ради України


Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань проведення технічної експертизи будівельних робіт та перевірки ефективності використання бюджетних коштів при будівництві мостових переходів через річку Дніпро в місті Запоріжжя

(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2015, № 33, ст.331)

Відповідно до частини третьої статті 89 Конституції України, статті 87 Регламенту Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє:

1. Утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань проведення технічної експертизи будівельних робіт та перевірки ефективності використання бюджетних коштів при будівництві мостових переходів через річку Дніпро в місті Запоріжжя (далі - Тимчасова слідча комісія).

2. Визначити основним завданням Тимчасової слідчої комісії проведення технічної експертизи будівельних робіт та перевірку ефективності використання бюджетних коштів при будівництві мостових переходів через річку Дніпро в місті Запоріжжя, яке має загальнодержавне значення.

3. Визначити, що кількісний склад Тимчасової слідчої комісії становить 10 народних депутатів України виходячи із забезпечення такого представництва в її складі: один представник від тридцяти народних депутатів України, але не менш як по одному народному депутату України від кожної депутатської фракції (депутатської групи), а також один представник від позафракційних народних депутатів України.

4. Обрати головою Тимчасової слідчої комісії народного депутата України Сабашука Петра Павловича (фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"), заступником голови Тимчасової слідчої комісії - народного депутата України Соболєва Сергія Владиславовича (фракція політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина").

5. Обрати до складу Тимчасової слідчої комісії таких народних депутатів України:
 

 

Артюшенка 
Ігоря Андрійовича

-

фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА";

 

Ваната 
Петра Михайловича

-

фракція Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ";

 

Гальченка 
Андрія Володимировича

-

фракція Політичної партії "Опозиційний блок";

 

Кривенка 
Віктора Миколайовича

-

фракція Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ";

 

Кривохатька 
Вадима Вікторовича

-

фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА";

 

Романовського 
Олександра Володимировича

-

фракція Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ";

 

Силантьєва 
Дениса Олеговича

-

фракція Радикальної партії Олега Ляшка;

 

Фролова 
Миколу Олександровича

-

фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА".

 


6. Матеріально-технічне, кадрове, інформаційне та організаційне забезпечення роботи Тимчасової слідчої комісії покласти на Апарат Верховної Ради України.

7. Визначити термін діяльності Тимчасової слідчої комісії - один рік з дня прийняття цієї Постанови.

8. Звіт Тимчасової слідчої комісії про виконану роботу заслухати на пленарному засіданні Верховної Ради України не пізніше шести місяців з дня прийняття цієї Постанови.

9. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України

В.ГРОЙСМАН

м. Київ
15 липня 2015 року
№ 619-VIII



Інші НПА

Постанова ВРУ №623 від 16.07.2015 Про внесення зміни до порядку денного другої сесії Верховної Ради України восьмого скликання Постанова КМУ №483 від 07.07.2015 Про внесення зміни в додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 3 червня 2013 р. № 405 Постанова КМУ №405 від 03.06.2013 Про затвердження переліку спеціалізованих послуг, що надаються у морському порту суб’єктами природних монополій, які підлягають державному регулюванню Розпорядження КМУ №710 від 08.07.2015 Про присвоєння рангів державним службовцям Постанова КМУ №481 від 10.07.2015 Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 р. № 426 Розпорядження КМУ №712 від 01.07.2015 Про подання на ратифікацію Верховною Радою України Договору (у формі обміну нотами) між Урядом України та Урядом Японії про надання кредиту для реалізації проекту модернізації Бортницької станції очистки стічних вод у рамках реалізації проекту “Реконструкція споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництво технологічної лінії по обробці та утилізації осадів Бортницької станції аерації Наказ МФУ №562 від 16.06.2015 Про внесення змін до форми розрахунку обсягу тимчасового касового розриву Наказ МФУ №756 від 22.06.2012 Про затвердження форм документів для надання позик на покриття тимчасових касових розривів місцевих бюджетів Наказ Мінсоцполітики №650 від 23.06.2015 Про затвердження Положення про міжвідомчу комісію з питань організації психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції Постанова Правління НБУ №442 від 07.07.2015 Про визнання такими, що втратили чинність, деяких нормативно-правових актів Національного банку України