Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова КМУ № 207 від 15.04.2015 Про затвердження Порядку фінансового забезпечення діяльності військово-цивільних адміністрацій

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 15 квітня 2015 р. № 207
Київ


Про затвердження Порядку фінансового забезпечення діяльності військово-цивільних адміністрацій

Кабінет Міністрів України постановляє:

Затвердити Порядок фінансового забезпечення діяльності військово-цивільних адміністрацій, що додається.

Прем'єр-міністр України

А.ЯЦЕНЮК

Інд. 39


ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 15 квітня 2015 р. № 207


ПОРЯДОК
фінансового забезпечення діяльності військово-цивільних адміністрацій

1. Цей Порядок визначає механізм фінансування військово-цивільних адміністрацій, зокрема оплати праці їх працівників та грошового забезпечення військовослужбовців військових формувань, утворених відповідно до закону, осіб рядового і начальницького складу правоохоронних органів, які відряджаються до них в установленому законодавством порядку.

2. Фінансування здійснюється:

1) військово-цивільних адміністрацій населених пунктів - за рахунок коштів місцевого бюджету населеного пункту, в якому утворено військово-цивільну адміністрацію;

2) обласних та районних військово-цивільних адміністрацій - за рахунок коштів державного та відповідного місцевого бюджету.

3. Кошти обласних та районних бюджетів для здійснення обласними та районними військово-цивільними адміністраціями повноважень обласних та районних рад передбачаються шляхом встановлення бюджетних призначень у таких бюджетах в обсягах, що не перевищують відповідні бюджетні призначення на попередній бюджетний період, за окремим кодом тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів у вигляді субвенції з місцевого бюджету розпоряднику коштів державного бюджету.

Головний розпорядник коштів місцевого бюджету згідно з бюджетними призначеннями перераховує кошти розпоряднику коштів державного бюджету на окремий спеціальний реєстраційний рахунок, відкритий в установленому порядку в органі Казначейства за місцем обслуговування розпорядника бюджетних коштів.

4. Розмір заробітної плати працівників обласних та районних військово-цивільних адміністрацій визначається згідно з умовами оплати праці, встановленими для відповідних працівників районної та обласної держадміністрацій, а працівників військово-цивільних адміністрацій населених пунктів - умовами оплати праці, встановленими для працівників відповідних органів місцевого самоврядування.

Військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, відрядженим до військово-цивільних адміністрацій, виплачується грошове та здійснюється матеріальне забезпечення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2001 р. № 104 “Про порядок і норми грошового та матеріального забезпечення військовослужбовців Збройних Сил, інших військових формувань, осіб начальницького складу органів внутрішніх справ, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Державної кримінально-виконавчої служби, відряджених до державних органів, установ та організацій” (Офіційний вісник України, 2001 р., № 6, ст. 225; 2006 р., № 31, ст. 2233, № 50, ст. 3324; 2008 р., № 28, ст. 883).

Виплата грошового забезпечення проводиться за рахунок коштів військово-цивільних адміністрацій, до яких відряджені військовослужбовці, особи рядового і начальницького складу.

5. Структура і штатний розпис військово-цивільних адміністрацій населених пунктів затверджуються керівником Антитерористичного центру при Службі безпеки за поданням керівника відповідної військово-цивільної адміністрації.

Кошториси, плани асигнувань військово-цивільних адміністрацій населених пунктів затверджуються керівником обласної військово-цивільної адміністрації за погодженням з її фінансовим структурним підрозділом.

Кошториси, плани асигнувань та штатні розписи обласних та районних військово-цивільних адміністрацій затверджуються:

апаратів обласних військово-цивільних адміністрацій - керівником відповідної адміністрації за погодженням з Мінфіном;

структурних підрозділів обласних військово-цивільних адміністрацій, апаратів районних військово-цивільних адміністрацій - керівником обласної військово-цивільної адміністрації за погодженням з її фінансовим структурним підрозділом;

структурних підрозділів районних військово-цивільних адміністрацій - керівником відповідної адміністрації за погодженням з її фінансовим структурним підрозділом.

6. Кошти військово-цивільних адміністрацій населених пунктів обліковуються за кодом тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів 010116 “Органи місцевого самоврядування”.

7. Казначейське обслуговування військово-цивільних адміністрацій здійснюється відповідно до Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами та Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затверджених Мінфіном.

8. Відкриття рахунків, реєстрація, облік зобов’язань в органах Казначейства, операції, пов’язані з використанням бюджетних коштів, передбачених для фінансування військово-цивільних адміністрацій, складення та подання бюджетної і фінансової звітності про використання таких коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.

9. У разі припинення діяльності військово-цивільних адміністрацій відповідно до частини одинадцятої статті 3 Закону України “Про військово-цивільні адміністрації” витрати, пов’язані з припиненням такої діяльності, здійснюються за рахунок коштів:

відповідного місцевого бюджету (у разі припинення діяльності військово-цивільних адміністрацій населених пунктів);

державного бюджету, передбачених для здійснення виконавчої влади у регіоні (у разі припинення діяльності районних та/або обласних військово-цивільних адміністрацій).



Інші НПА

Постанова КМУ №210 від 15.04.2015 Про затвердження Порядку реєстрації деяких спадкових справ у Спадковому реєстрі Постанова КМУ №371 від 15.04.2015 Про схвалення розроблених Міністерством екології та природних ресурсів планів імплементації деяких актів законодавства ЄС Наказ ВАСУ №3 від 20.01.2015 Про реалізацію проекту щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу Розпорядження ВАСУ №70 від 27.03.2015 Про відновлення роботи Луганського окружного адміністративного суду Наказ Мінагрополітики України №116 від 27.03.2015 Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства аграрної політики України від 15 липня 2005 року № 318 Наказ Мінекономрозвитку №316 від 27.03.2015 Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Наказ Міненерговугілля №187 від 30.03.2015 Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державного комітету України по нагляду за охороною праці від 15 серпня 1997 року № 222 Наказ МФУ №333 від 13.03.2015 Про затвердження Порядку здійснення перевірки достовірності відомостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру Наказ МФУ №361 від 26.03.2015 Про затвердження Порядку обміну інформацією між Державною службою фінансового моніторингу України і Міністерством фінансів України для підвищення ефективності здійснення нагляду за додержанням суб’єктами первинного фінансового моніторингу вимог законодавства з питань запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення Наказ Мін'юст №417/5/159 від 24.03.2015 Про внесення змін до складу спільної робочої групи з розробки проектів нормативно-правових актів