Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Мін'юст № 1904/5 від 13.11.2014 Про затвердження Порядку забезпечення бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану відділів державної реєстрації актів цивільного стану головних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в областях, на територіях яких здійснюється антитерористична операція

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

13.11.2014  № 1904/5

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 листопада 2014 р.
за № 1448/26225


Про затвердження Порядку забезпечення бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану відділів державної реєстрації актів цивільного стану головних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в областях, на територіях яких здійснюється антитерористична операція

Відповідно до частини другої статті 18 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану» та з метою забезпечення належної реалізації прав та інтересів фізичних осіб у сфері державної реєстрації актів цивільного стану в областях, на територіях яких здійснюється антитерористична операція, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок забезпечення бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану відділів державної реєстрації актів цивільного стану головних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в областях, на територіях яких здійснюється антитерористична операція, що додається.

2. Департаменту взаємодії з органами влади (Козловська Н.А.) подати цей наказ на державну реєстрацію відповідно до Указу Президента України від 03 жовтня 1992 року № 493 «Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади».

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Бондарчука І.В.

Міністр

П. Петренко
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
юстиції України
13.11.2014  № 1904/5
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
14 листопада 2014 р.
за № 1448/26225


ПОРЯДОК
забезпечення бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану відділів державної реєстрації актів цивільного стану головних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в областях, на територіях яких здійснюється антитерористична операція

1. Цей Порядок регулює питання отримання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану (далі - бланки свідоцтв) від підприємства, яке їх виготовляє, зберігання та обліку бланків свідоцтв відділом державної реєстрації актів цивільного стану головного управління юстиції будь-якого іншого регіону (далі - Відділ) у разі неможливості виконання вказаних повноважень відділами державної реєстрації актів цивільного стану головних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в областях, на територіях яких здійснюється антитерористична операція.

Передача Відділу цих повноважень здійснюється за письмовим погодженням Державної реєстраційної служби України.

2. Відділ отримує бланки свідоцтв від підприємства, яке їх виготовляє, на підставі довіреності реєстраційної служби головного управління юстиції Міністерства юстиції України в області, на території якої здійснюється антитерористична операція.

3. Прийом бланків свідоцтв від підприємства, яке їх виготовляє, та складання акта про їх прийняття здійснюється Відділом з дотриманням вимог підпункту 2.7.1 пункту 2.7 розділу ІІ Порядку ведення обліку і звітності про використання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану, а також їх зберігання, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 29 жовтня 2012 року № 1578/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 02 листопада 2012 року за № 1845/22157 (із змінами) (далі - Порядок).

4. Відповідальним за зберігання бланків свідоцтв є керівник Відділу, про що видається наказ відповідного головного управління юстиції Міністерства юстиції України.

Зберігання бланків здійснюється Відділом з дотриманням вимог, встановлених пунктами 3.7, 3.8 розділу ІІІ Порядку.

5. Бланки свідоцтв обліковуються керівником Відділу в день їх отримання у книзі обліку бланків свідоцтв (додаток 6 до Порядку).

6. Відділ державної реєстрації актів цивільного стану головного управління юстиції Міністерства юстиції України в області або реєстраційна служба головного управління юстиції в області, на території якої здійснюється антитерористична операція, отримує бланки свідоцтв при виникненні в них потреби у Відділі з видачею видаткової накладної.

При видачі бланків свідоцтв Відділ заповнює у книзі особових рахунків з обліку бланків свідоцтв (додаток 9 до Порядку) тільки номер за порядком, дату видачі бланків свідоцтв, серію і номери бланків свідоцтв, кількість виданих бланків свідоцтв.

Вказана книга ведеться окремо від книги обліку бланків свідоцтв та книги особових рахунків з обліку бланків свідоцтв Відділу.

7. Комісія, яка створена з дотриманням вимог підпункту 2.7.1 пункту 2.7 розділу ІІ Порядку у відділі державної реєстрації актів цивільного стану головного управління юстиції Міністерства юстиції України в області, на території якої здійснюється антитерористична операція, перевіряє відповідність отриманих у Відділі бланків свідоцтв супровідним документам та в обов’язковому порядку переглядає та перераховує кожний бланк свідоцтва, а також окремо перевіряє нумерацію бланків свідоцтв.

Комісія складає акт про прийняття бланків свідоцтв (додаток) у трьох примірниках, один з яких зберігається у відділі державної реєстрації актів цивільного стану головного управління юстиції Міністерства юстиції України в області, на території якої здійснюється антитерористична операція, другий та третій надсилаються не пізніше п’яти робочих днів з дня одержання бланків свідоцтв відповідно Відділу та Державній реєстраційній службі України.

Директор Департаменту
взаємодії з органами влади


Н.А. Козловська

Додаток
до Порядку забезпечення бланками
свідоцтв про державну реєстрацію
актів цивільного стану відділів
державної реєстрації актів цивільного
стану головних управлінь юстиції
Міністерства юстиції України в областях,
на територіях яких здійснюється
антитерористична операція
(пункт 7)


АКТ
про прийняття бланків свідоцтв

Додаток

до Порядку забезпечення бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану відділів державної реєстрації актів цивільного стану головних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в областях, на територіях яких здійснюється антитерористична операція

(пункт 7)

 

АКТ

про прийняття бланків свідоцтв

___ ____________ 20__ року                  _________________                        № _____

                                                                     (місце складання)

Відповідно до пункту 7 Порядку забезпечення бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану відділів державної реєстрації актів цивільного стану головних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в областях, на територіях яких здійснюється  антитерористична операція, затвердженого наказом Міністерства юстиції України  від 13 листопада 2014 року № 1904/5, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14 листопада 2014 року за № 1448/26225, а також згідно з наказом _________________________________________________ від ___ _____________ № ______ (найменування головного управління юстиції Міністерства юстиції України в області)

«Про створення комісії для приймання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного

стану» комісія _________________________________________________________________________

                               (найменування сектору, відділу державної реєстрації актів цивільного стану)

у складі: голови комісії

___________________________________________________________________________________;

                                                      (посада, прізвище та ініціали)

членів комісії:

________________________________________________________________________________;

                                                      (посада, прізвище та ініціали)

 _________________________________________________________________________________

                                                      (посада, прізвище та ініціали)

склала цей акт про те, що ___ _____________ 20__ року від відділу державної реєстрації актів

цивільного стану _____________________________________________ було прийнято та перевірено

                            (найменування головного управління юстиції)

наявність таких бланків свідоцтв: про __________________ серії _________ з № ______ до № _____

                                                  (вид бланків свідоцтв)

у кількості    __________    (________________) штук.

                 (цифрами)               (словами)

При перевірці отриманих бланків свідоцтв установлено, що свідоцтва про _____________________

   (вид бланків свідоцтв)

серії ________ з № ____ до № ____ у кількості __________ (_________________) штук є в наявності,

                                                    (цифрами)            (словами)

що відповідає видатковій накладній від ___ ____________ 20__ року № ___.

Комісія прийняла й переглянула кожний бланк свідоцтва про ________________________________, окремо перевірено нумерацію бланків.

           (вид бланків свідоцтв)

Дефектних бланків свідоцтв немає, серія і номери відповідають супровідним документам (паперовому ярлику) та видатковій накладній.

Голова комісії                            ________________                             ___________________________

                                                                       (підпис)                                                         (ініціали та прізвище)

Члени комісії:                             ________________                                ___________________________;

                                                                       (підпис)                                                         (ініціали та прізвище)

                                                       ________________                                ___________________________

         М. П.                                                     (підпис)                                                         (ініціали та прізвище)



Інші НПА

Наказ Мін'юст №1903/5 від 13.11.2014 Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 19 січня 2012 року № 94/5 Постанова Центрвиборчком №1900 від 20.10.2014 Про скасування реєстрації та реєстрацію уповноважених осіб Політичної партії \"Об’єднання \"САМОПОМІЧ\" в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Постанова Правління НБУ №723 від 17.11.2014 Про затвердження Змін до Інструкції про порядок регулювання діяльності банків в Україні Закон України ВРУ №1193-VII від 09.04.2014 Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру Наказ Мінагрополітики України №661 від 13.10.2008 Про затвердження Інструкції про ведення обліку й оформлення операцій із зерном і продуктами його переробки на хлібоприймальних та зернопереробних підприємствах Наказ Мінагрополітики України №198 від 27.06.2003 Про затвердження Положення про обіг складських документів на зерно Наказ МОЗ №299 від 06.05.2014 Про організацію виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» у Міністерстві охорони здоров\'я України Наказ Мінсоцполітики №122 від 05.03.2012 Про затвердження форм документів з питань усиновлення Розпорядження Президент №1260 від 22.11.2014 Про звільнення І. Мельничука з посади голови Літинської районної державної адміністрації Вінницької області Постанова КМУ №627 від 19.11.2014 Деякі питання запровадження марок акцизного податку нового зразка для алкогольних напоїв і тютюнових виробів