Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Мінекономрозвитку № 64-a від 27.09.2011 ДОГОВІР про компенсацію відсоткової ставки за кредитами, залученими суб\'єктами господарювання для фінансування заходів з енергозбереження

 
МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ УКРАЇНИ
 
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
економічного розвитку
і торгівлі України
27.09.2011 N 64

 
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
4 жовтня 2011 р.
за N 1138/19876

 
ДОГОВІР
про компенсацію відсоткової ставки
за кредитами, залученими суб'єктами
господарювання для фінансування заходів
з енергозбереження

 
м. Київ ___ _________ 20___ року
Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження
України в особі __________________________, яке діє на підставі
Положення про Державне агентство з енергоефективності та
енергозбереження України, затвердженого Указом Президента України
від 13.04.2011 N 462, з однієї сторони, та ___________________________ в особі __________________, що діє на
підставі Статуту, зареєстрованого згідно з рішенням _____________________ за N _____________________________
від ________________ року (далі - Позичальник), з іншої сторони
(далі - Сторони), уклали цей договір про таке.
1. Предмет договору
 
У порядку і на умовах, передбачених цим договором, та на
підставі рішення конкурсної комісії від ____________________ року
N __________ Державне агентство з енергоефективності та
енергозбереження України виплачує Позичальнику компенсацію
витрат, пов'язаних зі сплатою відсотків у поточному бюджетному
періоді за користування кредитом, залученим у ______ році на
реалізацію енергоефективного проекту ___________________________,
у розмірі облікової ставки Національного банку України, що діє на
дату сплати зазначених відсотків, відповідно до кредитного
договору від ______________ року N ___________________ (далі -
кредитний договір) між Позичальником та __________________
(далі - фінансова установа) у сумі _____________________
(______________________) гривень (далі - компенсація).
2. Умови отримання компенсації
 
2.1. У разі встановлення факту отримання Позичальником після набрання чинності цим договором фінансової підтримки за іншими бюджетними програмами та (або) коштів міжнародних фінансових організацій на реалізацію цього енергоефективного проекту або виявлення фактів подання до Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України недостовірної інформації виплачена сума компенсації в повному обсязі підлягає поверненню до державного бюджету.
 
2.2. Позичальник для отримання компенсації подає до Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України: 2.2.1. Копії платіжних доручень з відміткою фінансової установи про сплату відсотків за користування кредитом у поточному бюджетному періоді. 2.2.2. Довідку-розрахунок фінансової установи про розмір та строк сплати відсотків за користування кредитами в поточному бюджетному періоді. 2.2.3. Звіт про здійснення заходів, передбачених бізнес-планом енергоефективного проекту. 2.2.4. Довідку фінансової установи про цільове використання кредиту для здійснення заходів, передбачених бізнес-планом.
 
2.3. Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України здійснює виплату компенсації за фактично сплачені в поточному бюджетному періоді відсотки на відкритий у
_________________________________ поточний рахунок Позичальника
N ________________, МФО ______________, код за ЄДРПОУ ________________, відповідно до порядку обслуговування державного
бюджету за видатками та операціями з надання та повернення
кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету,
затвердженого в установленому законодавством порядку.
2.4. Компенсація надається відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки заходів з енергозбереження через механізм здешевлення кредитів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 N 439.
 
2.5. Виплата компенсації здійснюється за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті на поточний рік за програмою "Державна підтримка заходів з енергозбереження через механізм здешевлення кредитів", виключно в межах відповідних фактичних надходжень.
 
2.6. Сума компенсації, передбачена пунктом 1.1 розділу 1 цього договору, може бути зменшена шляхом унесення змін до цього договору в разі недонадходження коштів до спеціального фонду державного бюджету, які є джерелом фінансування зазначеної бюджетної програми, або в разі зменшення обсягів бюджетних призначень під час уточнення показників державного бюджету.
 
2.7. Бюджетні кошти, які Позичальник отримує за цим договором, не можуть бути спрямовані на сплату будь-яких штрафів та (або) пені, нарахованих згідно з умовами кредитного договору.
 
3. Права та обов'язки Сторін
 
3.1. Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України має право: 3.1.1. Вимагати від Позичальника подання документів, передбачених пунктом 2.2 розділу 2 цього договору. 3.1.2. Достроково розірвати цей договір, письмово повідомивши про це Позичальника за 10 (десять) календарних днів, у разі: а) настання випадку, передбаченого пунктом 2.1 розділу 2 цього договору; б) виявлення недостовірних даних у документах, передбачених пунктом 2.2 розділу 2 цього договору; в) розірвання кредитного договору;
г) в інших випадках, передбачених законодавством.
3.1.3. Ініціювати зміни до пункту 1.1 розділу 1 цього договору у випадках, передбачених пунктом 2.6 розділу 2 цього договору.
 
3.2. Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України виплачує компенсацію в порядку і на умовах, передбачених цим договором. 3.3. Позичальник зобов'язується:
3.3.1. Надати Державному агентству з енергоефективності та енергозбереження України документи, передбачені пунктом 2.2 розділу 2 цього договору. 3.3.2. Виконати інші умови надання компенсації, передбачені цим договором та чинним законодавством. 3.3.3. Погодити зміни до пункту 1.1 розділу 1 цього договору у випадках, передбачених пунктом 2.6 розділу 2 цього договору.
 
4. Відповідальність Сторін
 
Сторони несуть відповідальність за невиконання (несвоєчасне виконання) зобов'язань за цим договором відповідно до чинного законодавства України, а також умов цього договору.
 
5. Строк дії договору та інші умови
 
5.1. Цей договір набирає чинності з моменту його підписання Сторонами і діє до 31 грудня поточного року.
 
5.2. Цей договір складено українською мовою у двох примірниках, що мають однакову юридичну силу.
 
5.3. Зміни, доповнення до цього договору можуть бути внесені за взаємною згодою Сторін лише в разі зміни реквізитів та у випадках, визначених пунктом 2.6 розділу 2 цього договору, і оформлюються додатковою угодою до цього договору.
 
5.4. Додаткові угоди та додатки до цього договору є його невід'ємною частиною і мають однакову юридичну силу в разі, якщо вони викладені в письмовій формі та підписані Сторонами.
 
5.5. Якщо інше прямо не передбачено цим договором або чинним законодавством України, цей договір може бути розірваний тільки за згодою Сторін, яка оформлюється додатковою угодою до цього договору.
 
6. Реквізити сторін
 
Державне агентство з Позичальник
енергоефективності та
енергозбереження України
04112, м. Київ - 112, ______________________________
вул. І.Гонти, 1 ______________________________
Код за ЄДРПОУ 34354520, (найменування та
МФО 820172 місцезнаходження
п/р 35225012004071 суб'єкта господарювання) _______________ М.Пашкевич ______________________________
М.П. (банківські реквізити суб'єкта
господарювання)
Заступник директора департаменту -
начальник відділу експертизи
надання кредитів
та державних гарантій А.П.Корнієць


Інші НПА

Наказ Мінекономрозвитку №64 від 27.09.2011 Про затвердження Порядку конкурсного відбору енергоефективних проектів для їх державної підтримки за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою "Державна підтримка заходів з енергозбереження через механізм здешевлення кредитів" Рішення НКЦПФР №1403 від 09.10.2012 Про затвердження Порядку складання та подання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку Наказ СБУ №718 від 08.10.2007 Про затвердження Інструкції про порядок медичного забезпечення в Службі безпеки України Наказ МОН №1310 від 13.11.2014 Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти України від 02 червня 1993 року № 161 Закон України ВРУ №1634-VII від 12.08.2014 Про внесення змін до законів України "Про військовий обов’язок і військову службу" та "Про засади запобігання і протидії корупції" Наказ Міноборони №170 від 10.04.2009 Про затвердження Інструкції про організацію виконання Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України Наказ Мін'юст №1269/5 від 24.07.2008 Про затвердження Інструкції з ведення Державного реєстру актів цивільного стану громадян Указ Президент №945 від 20.12.2014 Про формування комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Національного антикорупційного бюро України Постанова КМУ №704 від 19.12.2014 Про внесення змін до Регламенту Кабінету Міністрів України Розпорядження КМУ №1236 від 17.12.2014 Про присвоєння рангів державним службовцям