Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Мінмолодьспорт № 1341 від 05.05.2015 Про затвердження Порядку складання календарних планів фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів

МІНІСТЕРСТВО МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

05.05.2015  № 1341





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
27 травня 2015 р.
за № 619/27064


Про затвердження Порядку складання календарних планів фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів

Відповідно до частини четвертої статті 45 Закону України "Про фізичну культуру і спорт", абзацу сьомого підпункту 17 пункту 4, пункту 8 Положення про Міністерство молоді та спорту України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 липня 2014 року № 220, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок складання календарних планів фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів, що додається.

2. Департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту (Стеценко В.Г.) подати цей наказ в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр
молоді та спорту України


І.О. Жданов


ПОГОДЖЕНО:

Заступник Міністра освіти і науки

Президент Національного комітету
спорту інвалідів України

Т. в. о. Міністра оборони України



А.Є Гевко


В.М. Сушкевич

І.С. Руснак







ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства молоді
та спорту України
05.05.2015 № 1341





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
27 травня 2015 р.
за № 619/27064


ПОРЯДОК
складання календарних планів фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів

1. Цей Порядок визначає механізм складання Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, календарних планів фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя, районів, міст, селищ та сіл, а також календарні плани фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю, шкіл вищої спортивної майстерності та дитячо-юнацьких спортивних шкіл (далі - календарні плани фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів) на відповідний рік, видатки на організацію та проведення яких здійснюються з державного або місцевого бюджетів.

2. Календарні плани фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів:

1) Єдиний календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України складається та затверджується Міністерством молоді та спорту України з урахуванням пропозицій:

всеукраїнських спортивних федерацій;

місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, на території яких планується проведення цих заходів;

громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості;

закладів фізичної культури та спорту державної форми власності;

структурного підрозділу з фізичної культури і спорту Міністерства оборони України;

Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України;

військових формувань, утворених відповідно до законів України, у правоохоронних органах, рятувальних та інших спеціальних службах, які здійснюють фізичну підготовку та забезпечують спортивну діяльність військовослужбовців і працівників;

2) календарні плани фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя, районів, міст, селищ та сіл складаються та затверджуються структурними підрозділами з фізичної культури і спорту місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування з урахуванням пропозицій відповідних місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування, на території яких планується проведення цих заходів, закладів фізичної культури та спорту комунальної форми власності, осередків відповідних всеукраїнських спортивних федерацій;

3) календарні плани фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю, шкіл вищої спортивної майстерності та дитячо-юнацьких спортивних шкіл складаються цими закладами та затверджуються в установленому законодавством порядку.

3. До Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України включаються міжнародні спортивні заходи - за поданням відповідних всеукраїнських спортивних федерацій.

У разі надходження пропозицій до календарних планів фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів від двох та більше всеукраїнських спортивних федерацій з одного виду спорту (їх осередків) враховуються пропозиції всеукраїнської спортивної федерації (її осередку), яка має статус національної спортивної федерації.

4. До календарних планів фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів включаються заходи:

з олімпійських видів спорту;

з неолімпійських видів спорту;

з видів спорту інвалідів;

представників окремих верств населення;

громадських організацій фізкультурно-спортивної спрямованості;

закладів фізичної культури та спорту державної та комунальної форм власності;

структурного підрозділу з фізичної культури і спорту Міністерства оборони України;

Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

5. У календарних планах фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів визначаються:

назва заходу;

строки проведення заходу (початок і закінчення);

тривалість проведення заходу (днів);

місце проведення заходу (назва адміністративно-територіальної одиниці, населеного пункту);

організатори заходу;

учасники заходу (організації тощо);

загальна кількість учасників заходу, у тому числі окремо спортсменів, тренерів, суддів, інших;

планові витрати на організацію і проведення заходу з державного або місцевого бюджету.

У разі проведення спортивних заходів на базах олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки, перелік яких затверджується в установленому законодавством порядку, у календарних планах фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів зазначається найменування цієї бази.

6. До календарних планів фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів окремим розділом можуть включатися комплексні спортивні заходи (юнацькі та молодіжні спортивні ігри, спартакіади, універсіади тощо).

7. У разі необхідності до календарних планів фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів можуть вноситися зміни щодо інформації, зазначеної в пункті 5 цього Порядку.

Директор департаменту
олімпійського спорту


Р.Я. Вірастюк



Інші НПА

Ухвала ВАСУ №К/800/19498/15 від 16.10.2015 Про визнання протиправною та скасування постанови № 595 від 07.11.2014 Наказ Мінекономрозвитку №1426/1658 від 09.11.2015 Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства економіки України та Фонду державного майна України від 13 червня 2005 року № 165-а/1808 Постанова КМУ №993 від 25.11.2015 Про утворення Міжвідомчої робочої групи з питань виконання плану заходів щодо реалізації Стратегії захисту та інтеграції в українське суспільство ромської національної меншини на період до 2020 року Розпорядження КМУ №701 від 11.09.2013 Про затвердження плану заходів щодо реалізації Стратегії захисту та інтеграції в українське суспільство ромської національної меншини на період до 2020 року Указ Президент №201 від 08.04.2013 Про Стратегію захисту та інтеграції в українське суспільство ромської національної меншини на період до 2020 року Розпорядження КМУ №1244 від 25.11.2015 Про погодження кандидатури Крижановського С.В. на посаду директора державного підприємства “Іллічівський морський торговельний порт” Розпорядження КМУ №1241 від 25.11.2015 Про затвердження переліку рухомого військового майна Збройних Сил, яке може бути відчужено Указ Президент №655 від 23.11.2015 Про зміни у персональному складі Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю Указ Президент №653 від 23.11.2015 Про призначення державних стипендій чемпіонам і призерам Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор Указ Президент №649 від 21.11.2015 Про стипендію пам\'яті М. Жизневського