Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Мінсоцполітики № 14 від 13.01.2015 Про затвердження Порядку проведення експерименту щодо передачі списків на зарахування пенсій в електронному вигляді з використанням технологій Національного банку України

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

13.01.2015  № 14

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
26 січня 2015 р.
за № 81/26526


Про затвердження Порядку проведення експерименту щодо передачі списків на зарахування пенсій в електронному вигляді з використанням технологій Національного банку України

Відповідно до пункту 3 розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 лютого 2014 року № 73-р „Про проведення експерименту щодо передачі списків на зарахування пенсій на поточні рахунки пенсіонерів в уповноважених банках в електронній формі з використанням системи інформаційного обміну Національного банку України” НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок проведення експерименту щодо передачі списків на зарахування пенсій в електронному вигляді з використанням технологій Національного банку України, що додається.

2. Департаменту пенсійного забезпечення (Матюх Т.В.) в установленому порядку подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра В. Мущиніна.

Міністр

П. Розенко

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
соціальної політики України
13.01.2015  № 14,
Постанова правління
Пенсійного фонду України
13.01.2015  № 1-1

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
26 січня 2015 р.
за № 81/26526


ПОРЯДОК
проведення експерименту щодо передачі списків на зарахування пенсій в електронному вигляді з використанням технологій Національного банку України

1. Цей Порядок розроблено з метою організації проведення у Київській та Вінницькій областях експерименту щодо передачі списків на зарахування пенсій на поточні рахунки пенсіонерів в уповноважених банках в електронній формі з використанням системи інформаційного обміну Національного банку України (далі - експеримент).

2. Суб’єктами інформаційного обміну, що здійснюється відповідно до цього Порядку, є:

Пенсійний фонд України;

Національний банк України;

уповноважені банки, що здійснюють виплату пенсій, які виявили бажання брати участь в експерименті.

Обмін інформацією здійснюється на центральному рівні.

3. Під час експерименту здійснюється апробація технології обміну інформацією між суб’єктами інформаційного обміну з використанням транспортного засобу - системи електронної пошти Національного банку України NBUMAIL та із захистом інформації шляхом її шифрування з використанням програмного комплексу АРМ-НБУ-Інформаційний.

4. Структура та зміст інформації, що передається відповідно до цього Порядку, строки, вимоги до їх контролю, програма і методика випробувань, процедура взаємодії інформаційних систем та змін до них визначаються суб’єктами інформаційного обміну відповідними спільними рішеннями, які оформлюються окремими протоколами, підготовленими на підставі цього Порядку.

5. Суб’єкти інформаційного обміну є відповідальними за своєчасне та в повному обсязі надання достовірної інформації.

Заступник директора
Департаменту
пенсійного забезпечення -
начальник відділу
солідарної та спеціальних
пенсійних систем
Міністерства
соціальної політики України

Т. Матюх


Директор Департаменту
персоніфікованого обліку,
інформаційних систем
та мереж
Пенсійного фонду України

О. Ніколаєв



Інші НПА

Наказ МФУ №2 від 12.01.2015 Про затвердження Змін до Порядку справляння митних платежів при ввезенні на митну територію України товарів громадянами Наказ Мін'юст №131/5 від 31.01.2015 Про внесення змін до Правил роботи архівних установ України Наказ МОН №47 від 26.01.2015 Про особливості формування навчальних планів на 2015/2016 навчальний рік Рішення НКЦПФР №1 від 13.01.2015 Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Рішення ГР при НБУ №7 від 16.12.2014 Щодо запровадження дієвого механізму реструктуризації споживчих кредитів в іноземній валюті Рішення ГР при НБУ №6 від 18.11.2014 Щодо змін до Регламенту Громадської ради при Національному банку України Рішення ГР при НБУ №4 від 16.09.2014 Щодо змін до Регламенту Громадської ради при Національному банку України Постанова Правління ПФУ №1-1 від 13.01.2015 Про затвердження Порядку проведення експерименту щодо передачі списків на зарахування пенсій в електронному вигляді з використанням технологій Національного банку України Постанова ВРУ №151 від 05.02.2015 Про порядок денний другої сесії Верховної Ради України восьмого скликання Розпорядження Голова ВРУ №167 від 05.02.2015 Про експертну групу з питань законодавчого забезпечення децентралізації влади та реформування місцевого самоврядування