Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Рішення РНБО № n0002525-15 від 25.01.2015 Про створення та забезпечення діяльності Головного ситуаційного центру України

РАДА НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

від 25 січня 2015 року


Про створення та забезпечення діяльності Головного ситуаційного центру України

З метою забезпечення інформаційно-аналітичного супроводження діяльності Ради національної безпеки і оборони України щодо координації і контролю за діяльністю органів виконавчої влади, правоохоронних органів та військових формувань у сфері національної безпеки і оборони у мирний час, в особливий період, у тому числі в умовах воєнного стану, в умовах надзвичайного стану та при виникненні кризових ситуацій, що загрожують національній безпеці України, Рада національної безпеки і оборони України вирішила:

1. Визнати за необхідне створення та забезпечення Апаратом Ради національної безпеки і оборони України функціонування Головного ситуаційного центру України як програмно-апаратного комплексу зі збору, накопичення і обробки інформації, необхідної для підготовки та прийняття рішень у сфері національної безпеки і оборони.

2. Секретареві Ради національної безпеки і оборони України забезпечити створення та функціонування Головного ситуаційного центру України.

3. Міністерству оборони України, Міністерству внутрішніх справ України, Міністерству закордонних справ України, Державній фіскальній службі України, Державній службі України з надзвичайних ситуацій, Адміністрації Державної прикордонної служби України, іншим центральним органам виконавчої влади, Службі безпеки України, розвідувальним органам України забезпечувати в установленому порядку оперативне надання до Головного ситуаційного центру України, в тому числі в режимі віддаленого доступу, необхідної для функціонування Головного ситуаційного центру України інформації, зокрема інформації з обмеженим доступом.

4. Державному космічному агентству України забезпечувати в установленому порядку оперативне надання до Головного ситуаційного центру України обробленої, дешифрованої та проаналізованої інформації високої та надвисокої розрізненості із сучасних космічних платформ, яка необхідна для функціонування Головного ситуаційного центру України.

5. Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України забезпечити обладнання Головного ситуаційного центру України спеціальним зв’язком, а також засобами криптографічного і технічного захисту інформації.

Голова Ради національної
безпеки і оборони України


П.ПОРОШЕНКО


Секретар Ради національної
безпеки і оборони України


О.ТУРЧИНОВ


Інші НПА

Указ Президент №66 від 10.02.2015 Про делегацію України для участі у переговорах щодо приєднання України до Угоди про державні закупівлі Указ Президент №12 від 12.02.2015 Про присвоєння І. Герасименку звання Герой України Указ Президент №74 від 12.02.2015 Про присвоєння О. Трепаку звання Герой України Указ Президент №77 від 13.02.2015 Про призначення Міхеіла Саакашвілі Радником Президента України Розпорядження Президент №130 від 10.02.2015 Про внесення змін до Розпорядження Президента України від 19 січня 2015 року № 20 Указ Президент №38 від 28.01.2015 Про відзначення державними нагородами України Указ Президент №52 від 02.02.2015 Про відзначення державними нагородами України Указ Президент №53 від 03.02.2015 Про звільнення І. Райніна з посади Заступника Глави Адміністрації Президента України Указ Президент №54 від 03.02.2015 Про призначення О. Дніпрова Заступником Глави Адміністрації Президента України Указ Президент №59 від 05.02.2015 Про звільнення О. Махніцького з посади Радника Президента України