КВЕД 2010 Розділ 56 Діяльність із забезпечення стравами та напоями в Україні - Законодавство України 2016 рік
Укр Рус

Діяльність із забезпечення стравами та напоями




КВЕД 2010 Розділ 56 Діяльність із забезпечення стравами та напоями в Україні

Розділ 56 включає діяльність з обслуговування їжею та напоями за умови, що їжу та напої споживають на місці у традиційних ресторанах, ресторанах самообслуговування або швидкого обслуговування, що працюють як постійно, так і тимчасово, з наданням місць для сидіння або без їх надання. При класифікуванні одиниць вирішальним фактором є те, що пропонується їжа, придатна для негайного споживання на місці, а не тип закладу, що її пропонує.

Розділ 56 не включає виробництво страв, не призначених для негайного споживання на місці, страв, не призначених для безпосереднього споживання, та готової їжі, яка не вважається стравою (див. розділ 10 "Виробництво харчових продуктів" та 11 "Виробництво напоїв"). Цей розділ також не включає торгівлю харчовими продуктами невласного виробництва, які не є готовими стравами, стравами, не призначеними для негайного споживання на місці (див. секцію G "Оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів").

Цей розділ включає наступні групи:



Група 56.1 Група 56.2
Група 56.3


Суміжні категорії
Розділ 55

Рекомендованные страницы

Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування Постачання готових страв Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010) Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування Обслуговування напоями


Додати коментар до Розділ 56