Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Мінмолодьспорт № 3737/169 від 11.11.2014 Про затвердження Переліку товарів, при реалізації яких дозволяється проводити розрахункові операції без застосування реєстраторів розрахункових операцій з використанням розрахункових книжок та книг обліку розрахункових операцій об’єктами поштового зв’язку в селах

МІНІСТЕРСТВО МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ
НАЦІОНАЛЬНЕ АГЕНТСТВО УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ

НАКАЗ

11.11.2014  № 3737/169

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
26 листопада 2014 р.
за № 1504/26281


Про затвердження Положення про проведення Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя

Відповідно до пункту 3 розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 червня 2012 року № 434 «Про підготовку та проведення фізкультурно-спортивних заходів серед державних службовців» (зі змінами) та з метою підвищення соціальної й трудової активності, залучення до регулярних занять фізичною культурою і спортом, організації активного відпочинку державних службовців НАКАЗУЄМО:

1. Затвердити Положення про проведення Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя, що додається.

2. Визнати такими, що втратили чинність, накази Головного управління державної служби України, Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту:

від 28 вересня 2007 року № 258/3470 «Про затвердження Положення щодо проведення Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей,  Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 11 жовтня 2007 року  за № 1160/14427;

від 23 березня 2009 року № 81/936 «Про затвердження Змін до Положення щодо проведення Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 21 квітня 2009 року за № 359/16375;

від 15 вересня 2009 року № 245/3254 «Про внесення змін до Положення щодо проведення Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей,  Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 17 вересня 2009 року  за № 876/16892;

від 18 травня 2010 року № 130/1379 «Про затвердження Змін до Положення щодо проведення Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій», зареєстрований в Міністерстві юстиції України 10 червня 2010 року за № 372/17667.

3. Департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України (Артем'єв О.К.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра молоді та спорту України Глущенка С.В. та заступника Голови Національного агентства України з питань державної служби відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

Міністр
молоді та спорту України


Д.С.Булатов


Голова Національного
агентства України з питань
державної служби



К.О. Ващенко










ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства молоді
та спорту України,
Національного агентства України
з питань державної служби
11.11.2014 № 3737/169





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
26 листопада 2014 р.
за № 1504/26281


ПОЛОЖЕННЯ
про проведення Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя

І. Цілі і завдання спартакіади

1. Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя (далі - Спартакіада) проводиться з метою зміцнення здоров'я державних службовців.

2. Основним завданням Спартакіади є залучення державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя.

ІІ. Строки і місце проведення Спартакіади

1. Спартакіада проводиться щороку в три етапи протягом  січня - вересня:

перший етап - районні, районні у містах Києві та Севастополі;

другий етап - Кримська республіканська, обласні, Київська та Севастопольська міські;

третій етап - фінальні змагання.

2. Перший етап змагань Спартакіади проводиться протягом січня-травня, другий - протягом травня-липня. Фінальні змагання проводяться щороку у вересні. Строки проведення фінальних змагань визначаються  Планом заходів, який щороку затверджується організаційним комітетом.

ІІІ. Організація та керівництво Спартакіадою

1. Загальне керівництво з підготовки та проведення змагань здійснюють організаційні комітети. На першому етапі - під керівництвом районних державних адміністрацій і районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій, на другому - Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій, на третьому - організаційного комітету Спартакіади, склад якого затверджує Голова Національного агентства України з питань державної служби.

2. З метою якісної підготовки, організації та проведення фінального етапу змагань створюється мандатна комісія у кількості 5 осіб, персональний склад якої затверджує Голова Національного агентства України з питань державної служби.

Мандатна комісія проводить реєстрацію команд - учасників фінального етапу змагань в офіційний день приїзду і працює протягом проведення фінальних змагань. Під час реєстрації перевіряє відповідність персонального складу збірних команд завчасно наданим поіменним заявкам та акредитацій- ним карткам; відхиляє заявки, які не відповідають встановленій формі або неправильно оформлені; розглядає заявки на заміни учасників збірних команд, перевіряє наявність акредитаційних карток та довідок з місця роботи; розглядає скарги, подані представниками збірних команд щодо порушення умов участі у Спартакіаді; у разі виявлення зазначених порушень приймає відповідне рішення щодо дискваліфікації команди або учасника та анулює результати їх виступів.

3. Проведення змагань Спартакіади здійснюють:

на першому етапі - структурні підрозділи з фізичної культури і спорту районних державних адміністрацій, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій спільно з районними організаціями профспілки працівників державних установ України та міськими (обласними) радами фізкультурно-спортивного товариства "Спартак";

на другому етапі - структурні підрозділи з фізичної культури і спорту Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій разом з територіальними органами Національного агентства України з питань державної служби, Кримською республіканською, обласними, Київською та Севастопольською міськими організаціями профспілки працівників державних установ України, обласними організаціями фізкультурно-спортивного товариства "Спартак";

на третьому етапі - Міністерство молоді та спорту України, Національне агентство України з питань державної служби, Центральний комітет профспілки працівників державних установ України і Центральна рада фізкультурно-спортивного товариства "Спартак".

IV. Учасники Спартакіади

1. Змагання першого та другого етапів Спартакіади проводяться згідно з положеннями про проведення змагань Спартакіади, які затверджуються на першому етапі - керівництвом районних державних адміністрацій і районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій, на другому - Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської і Севастопольської міських державних адміністрацій.

У змаганнях беруть участь державні службовці місцевих органів виконавчої влади та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

2. До змагань третього етапу допускаються команди, сформовані з державних службовців органів виконавчої влади Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, які за станом здоров’я допущені до змагань за висновками закладів охорони здоров’я за місцем проживання учасників (далі - Учасники).

3. Усі Учасники змагань повинні мати єдину спортивну форму, необхідний особистий інвентар.

Рекомендований склад збірної команди - до 22 осіб.

Кожному Учаснику команди дозволяється брати участь тільки в одному виді спорту.

V. Програма проведення Спартакіади

1. Футзал:

1) змагання командні;

2) склад команди - 8 осіб;

3) час гри - два тайми по 12 хв. "брудного" часу;

4) система проведення змагань визначається суддівською колегією залежно від кількості заявлених команд;

5) змагання проводяться згідно з чинними правилами змагань.

2. Волейбол:

1) змагання командні;

2) склад команди - 8 осіб незалежно від статі;

3) зустрічі проводяться з трьох партій;

4) система проведення змагань визначається суддівською колегією залежно від кількості заявлених команд;

5) змагання проводяться згідно з чинними правилами змагань.

3. Теніс настільний:

1) змагання особисто-командні в одиночних розрядах;

2) склад команди - 2 особи (1 чоловік та 1 жінка);

3) система проведення змагань визначається суддівською колегією залежно від кількості заявлених команд;

4) особисті змагання серед чоловіків та жінок проводяться окремо;

5) змагання проводяться згідно з чинними правилами змагань.

4. Шахи:

1) змагання особисто-командні;

2) проводяться окремо серед чоловіків та жінок;

3) склад команди - 2 особи (1 чоловік та 1 жінка);

4) змагання проводяться за швейцарською системою згідно з чинними правилами змагань.

5. Шашки:

1) змагання особисто-командні;

2) склад команди - 2 особи (1 чоловік та 1 жінка незалежно від віку);

3) змагання проводяться за швейцарською системою згідно з чинними правилами змагань.

VI. Безпека та підготовка місць проведення Спартакіади

Підготовка спортивних споруд для проведення Спартакіади здійснюється відповідно до Положення про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025.

VII. Умови визначення першості та нагородження  переможців і призерів Спартакіади

1. Переможці фінальних змагань Спартакіади визначаються: в особистій (командній) першості у кожному виді програми; командна першість у видах спорту; загальнокомандній першості серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя.

Особиста першість у кожному виді програми визначається згідно з діючими правилами змагань з видів спорту.

У видах спорту: теніс настільний, шахи, шашки Учаснику за зайняте особисте місце нараховуються очки згідно з таблицею нарахування очок (особисті види). У видах спорту: футзал, волейбол команді нараховуються очки згідно з таблицею нарахування очок (командні види). Таблиця нарахування очок наведена у додатку 1.

Командна першість у видах спорту: теніс настільний, шахи, шашки визначається за найбільшою сумою очок, набраних Учасниками команд у видах програм. Командна першість визначається за найбільшою сумою очок, які набрали учасники команди. У випадку рівності очок у двох або більше команд перевага надається команді з більшою кількістю 1, 2, 3 місць.

Загальнокомандне місце у Спартакіаді визначається за найбільшою сумою очок, набраних командами у видах спорту.

При однаковій кількості очок у загальнокомандному заліку у двох або більше команд перевага надається командам, що мають більше 1, 2, 3 місць у командному заліку; при рівності цього показника - командам, що мають більше 1, 2, 3 особистих місць за видами програм.

2. Команди, які посіли 1, 2, 3 місця у командному і загальнокомандному заліках, є переможцями і нагороджуються дипломами та кубками.

Учасники, які посіли 1, 2, 3 місця в особистій першості у кожному з видів спорту, є переможцями і нагороджуються медалями, дипломами і кубками, а також цінними подарунками Центрального комітету профспілки працівників державних установ України.

VIII. Умови фінансування Спартакіади

1. Витрати на підготовку та проведення змагань першого та другого етапів Спартакіади здійснюються структурними підрозділами з фізичної культури і спорту місцевих органів виконавчої влади, міськими та обласними організаціями профспілки державних службовців за рахунок джерел, не заборонених законодавством.

2. Витрати на проведення фінальних змагань (третій етап) несуть:

1) Центральна рада фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" - харчування місцевих суддів; проїзд, добові в дорозі, проживання та харчування суддів з інших міст, членів мандатної комісії, членів організаційних комітетів; нагородження: медалями, дипломами, кубками переможців в особистому заліку; дипломами, кубками та медалями переможців в командному та загальнокомандному заліках; послуги (оренда) спортивних споруд; оренда приміщень та обладнання; оформлення місць змагань, придбання канцтоварів, поліграфічні послуги, медичне забезпечення, оплата інших послуг, необхідних для проведення заходу;

2) Центральний комітет профспілки працівників державних установ  України - придбання пам'ятних призів для нагородження переможців змагань та кращих Учасників з видів спорту.

3. За рахунок органів виконавчої влади, що відряджають Учасників для участі в Спартакіаді, оплачується їх проїзд в обидва кінці, добові в дорозі, проживання і харчування під час змагань.

IX. Строки та порядок подання заявок на участь у Спартакіаді

1. Строки та порядок подання заявок на участь у Спартакіаді першого та другого етапів визначаються на основі положень, затверджених відповідно до пункту 1 розділу IV цього Положення.

2. Для участі у третьому етапі Спартакіади подаються:

1) попередня заявка (додаток 2) із вказаною кількістю учасників та видів спорту за підписом голови або заступника голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласної, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій - до Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" (01103, м. Київ, вул. Чеська, 9; e-mail: [email protected]) до 05 серпня;

2) поіменна заявка (додаток 3) за підписом голови або заступника голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської, Севастопольської міських державних адміністрацій, довідки з місця роботи із зазначенням дати і номера розпорядження (наказу) про призначення на посаду за підписом керівника кадрової служби та фотокартки для виготовлення акредитаційних карток (додаток 4) на кожного заявленого у поіменній заявці Учасника - до територіального органу Національного агентства України з питань державної служби до 10 серпня.

Територіальним органом Національного агентства України з питань державної служби перевіряється належність Учасників команди до державних службовців, відповідність поданих документів вимогам, визначеним у цьому Положенні.

Подані поіменні заявки, акредитаційні картки та довідки з місця роботи Учасників збірних команд надсилаються територіальними органами Національного агентства України з питань державної служби до Національного агентства України з питань державної служби до 30 серпня.

3) технічна заявка (додаток 5) на кожний вид спорту подається до суддівської колегії кожного етапу змагань представником команди в день приїзду. Представник команди подає до мандатної комісії на кожного Учасника змагань: паспорт, службове посвідчення.

3. У виняткових випадках при здійсненні заміни учасників збірної команди представником команди у день приїзду команди на змагання подаються до мандатної комісії заявка на заміну (додаток 6), довідка з місця роботи із зазначенням дати та номера розпорядження (наказу) про призначення на посаду та акредитаційна картка нового учасника, оформлена відповідно до вимог, визначених у додатку 4 до цього Положення.

Х. Оскарження результатів Спартакіади

1. Результати кожного змагання Спартакіади можуть бути оскаржені представником команди після закінчення змагання усним попередженням судді, який обслуговував змагання, та не пізніше ніж за 30 хвилин після закінчення змагання в письмовій формі до суддівської колегії змагань з цього виду спорту.

2. Оскарження спортивних результатів негайно розглядається головним суддею змагань або головною суддівською колегією Спартакіади.

3. У разі виявлення під час проведення змагань Учасника, який не є державним службовцем, результат не зараховується.

4. Несвоєчасно подані протести суддівською колегією Спартакіади не розглядаються.

Заступник директора
департаменту фізичної
культури та неолімпійських
видів спорту - начальник
відділу пріоритетних
неолімпійських видів спорту
Мінмолодьспорту України      В.Г. Стеценко

Начальник Управління
організаційної
та кадрової роботи
Нацдержслужби України       С.Г. Плотян

Додаток 1
до Положення про проведення
Всеукраїнської спартакіади серед збірних
команд державних службовців
Автономної Республіки Крим, областей,
міст Києва та Севастополя
(пункт 1 розділу VII)


ТАБЛИЦІ
нарахування очок

Особисті види
(теніс настільний, шахи, шашки)

Командні види
(футзал, волейбол)

У видах спорту нарахування очок кожному учаснику

У командних ігрових видах спорту нарахування очок команді

місце

очки

місце

очки

1

30

1

120

2

28

2

110

3

26

3

100

4

24

4

90

5

23

5

85

6

22

6

80

7

21

7

75

8

20

8

70

9

19

9

65

10

18

10

60

11

17

11

57

12

16

12

54

13

15

13

51

14

14

14

48

15

13

15

45

16

12

16

42

17

11

17

39

18

10

18

36

19

9

19

33

20

8

20

30

21

7

21

27

22

6

22

24

23

5

23

21

24

4

24

18

25

3

25

15

26

2

26

12

27

1

27

10


 

 

Додаток 2
до Положення про проведення
Всеукраїнської спартакіади серед збірних
команд державних службовців
Автономної Республіки Крим, областей,
міст Києва та Севастополя
(пункт 1 пункту 2 розділу IX)

Державний Герб України
____________________________________________________________
(бланк організації)

ПОПЕРЕДНЯ ЗАЯВКА
на участь у Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя

_________________________________________________________
(назва збірної команди)

№ з/п

Вид спорту

Кількість учасників

Судді

Кількість тренерів, представників

усього

з них:

кількість

вид спорту

чоловіків

жінок

1

Волейбол

           

2

Легка атлетика

           

3

Теніс настільний

           

4

Шахи

           

5

Шашки

           

Усього

           

 

Голова (заступник Голови)

_________
(підпис)

_____________________________
(ініціали, прізвище)

 

 

М.П.

   

 

                       

 

 

Додаток 3
до Положення про проведення
Всеукраїнської спартакіади серед збірних
команд державних службовців
Автономної Республіки Крим, областей,
міст Києва та Севастополя
(підпункт 2 пункту 2 розділу IX)

Державний Герб України
____________________________________________________________
(бланк організації)

ПОІМЕННА ЗАЯВКА
на участь у Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя

________________________________________________________________
(назва збірної команди)

№ з/п

Прізвище, ім'я, по батькові

Дата народження

Вид спорту

Посада

Номер і дата наказу про призначення

Рекоменда- ції лікаря

1

           

2

           

3

           

До участі у змаганнях допущено ____________________________________осіб.

Голова (заступник Голови)

______________
(підпис)

_______________________
(ініціали, прізвище)

М.П.
Начальник територіального
органу Головного управління
державної служби України




______________
(підпис)




_______________________
(ініціали, прізвище)

М.П.
Лікар


______________
(підпис)


_______________________
(ініціали, прізвище)

М.П.
Представник команди


______________
(підпис)


_______________________
(ініціали, прізвище)

М.П.

   

 

 

Додаток 4
до Положення про проведення
Всеукраїнської спартакіади серед збірних
команд державних службовців
Автономної Республіки Крим, областей,
міст Києва та Севастополя
(підпункт 2 пункту 2 розділу IX)

АКРЕДИТАЦІЙНА КАРТКА

Особисті види
(теніс настільний, шахи, шашки)

Командні види
(футзал, волейбол)

У видах спорту нарахування очок кожному учаснику

У командних ігрових видах спорту нарахування очок команді

місце

очки

місце

очки

1

30

1

120

2

28

2

110

3

26

3

100

4

24

4

90

5

23

5

85

6

22

6

80

7

21

7

75

8

20

8

70

9

19

9

65

10

18

10

60

11

17

11

57

12

16

12

54

13

15

13

51

14

14

14

48

15

13

15

45

16

12

16

42

17

11

17

39

18

10

18

36

19

9

19

33

20

8

20

30

21

7

21

27

22

6

22

24

23

5

23

21

24

4

24

18

25

3

25

15

26

2

26

12

27

1

27

10


 

 

Додаток 2
до Положення про проведення
Всеукраїнської спартакіади серед збірних
команд державних службовців
Автономної Республіки Крим, областей,
міст Києва та Севастополя
(пункт 1 пункту 2 розділу IX)

Державний Герб України
____________________________________________________________
(бланк організації)

ПОПЕРЕДНЯ ЗАЯВКА
на участь у Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя

_________________________________________________________
(назва збірної команди)

№ з/п

Вид спорту

Кількість учасників

Судді

Кількість тренерів, представників

усього

з них:

кількість

вид спорту

чоловіків

жінок

1

Волейбол

           

2

Легка атлетика

           

3

Теніс настільний

           

4

Шахи

           

5

Шашки

           

Усього

           

 

Голова (заступник Голови)

_________
(підпис)

_____________________________
(ініціали, прізвище)

 

 

М.П.

   

 

                       

 

 

Додаток 3
до Положення про проведення
Всеукраїнської спартакіади серед збірних
команд державних службовців
Автономної Республіки Крим, областей,
міст Києва та Севастополя
(підпункт 2 пункту 2 розділу IX)

Державний Герб України
____________________________________________________________
(бланк організації)

ПОІМЕННА ЗАЯВКА
на участь у Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя

________________________________________________________________
(назва збірної команди)

№ з/п

Прізвище, ім'я, по батькові

Дата народження

Вид спорту

Посада

Номер і дата наказу про призначення

Рекоменда- ції лікаря

1

           

2

           

3

           

До участі у змаганнях допущено ____________________________________осіб.

Голова (заступник Голови)

______________
(підпис)

_______________________
(ініціали, прізвище)

М.П.
Начальник територіального
органу Головного управління
державної служби України




______________
(підпис)




_______________________
(ініціали, прізвище)

М.П.
Лікар


______________
(підпис)


_______________________
(ініціали, прізвище)

М.П.
Представник команди


______________
(підпис)


_______________________
(ініціали, прізвище)

М.П.

   

 

 

Додаток 4
до Положення про проведення
Всеукраїнської спартакіади серед збірних
команд державних службовців
Автономної Республіки Крим, областей,
міст Києва та Севастополя
(підпункт 2 пункту 2 розділу IX)

АКРЕДИТАЦІЙНА КАРТКА


 

Додаток 5
до Положення про проведення
Всеукраїнської спартакіади серед збірних
команд державних службовців
Автономної Республіки Крим, областей,
міст Києва та Севастополя
(пункт 3 пункту 2 розділу IX)

ТЕХНІЧНА ЗАЯВКА

Команда ________________________________

Тренер команди ________________________________

№ з/п

Прізвище, ім'я, по батькові

Вид спорту

1

   

2

   

3

   

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

 

Представник команди

______________
(підпис)

_________________________________
(ініціали, прізвище)

 

             

 

 


 

Додаток 5
до Положення про проведення
Всеукраїнської спартакіади серед збірних
команд державних службовців
Автономної Республіки Крим, областей,
міст Києва та Севастополя
(пункт 3 пункту 2 розділу IX)

ТЕХНІЧНА ЗАЯВКА

Команда ________________________________

Тренер команди ________________________________

№ з/п

Прізвище, ім'я, по батькові

Вид спорту

1

   

2

   

3

   

4

   

5

   

6

   

7

   

8

   

 

Представник команди

______________
(підпис)

_________________________________
(ініціали, прізвище)

 

             


Додаток 6
до Положення про проведення
Всеукраїнської спартакіади серед збірних
команд державних службовців
Автономної Республіки Крим, областей,
міст Києва та Севастополя
(пункт 3 розділу IX)


ЗАЯВКА
на заміну

Додаток 6

до Положення про проведення Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя

(пункт 3 розділу IX)

 

 

 

Державний Герб України

____________________________________________________________
(бланк організації)

 

ЗАЯВКА НА ЗАМІНУ

учасника (ів)_____________________________________________________

(назва збірної команди)

на участь у Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя

 


з/п 

Прізвище, ім'я, по батькові 

Дата народження 

Вид спорту  

Посада

Номер і дата наказу про призначення

Рекоменда -ції лікаря

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

 

До участі у змаганнях допущено _______________________________________осіб.

 


 

Голова (заступник Голови)

______________
(підпис)

________________

(ініціали, прізвище)

М. П. 

 

 

Начальник територіального органу Головного управління державної служби України

 

______________
(підпис)

 

_________________

(ініціали, прізвище)

М. П. 

 

 

Лікар 

______________
(підпис)

_________________

(ініціали, прізвище)

М. П. 

 

 

Представник команди  

______________
(підпис)

_________________

(ініціали, прізвище)

М. П. 

 

 

 



Інші НПА

Наказ Мінмолодьспорт №3751 від 11.11.2014 Про затвердження Порядку ведення переліку міжнародних спортивних федерацій, членами яких є відповідні всеукраїнські спортивні федерації Постанова Правління НБУ №799 від 08.12.2014 Про внесення зміни до постанови Правління Національного банку України від 1 грудня 2014 року № 758 Лист НБУ №24-011/64178 від 04.11.2014 Про внесення зміни до постанови Правління Національного банку України від 1 грудня 2014 року № 758 Наказ Держспецзв'язку №599/1198 від 10.11.2014 Про затвердження Інструкції про порядок взаємодії між Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України і Державною службою України з надзвичайних ситуацій з питань забезпечення урядовим зв’язком спеціальної Урядової комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Рішення Нацрада з питань телебачення №1187 від 06.11.2014 Про внесення змін до Положення про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги Наказ Міненерговугілля №741 від 24.10.2014 Про затвердження Правил охорони праці у цементній промисловості Наказ Мінінфраструктури №586 від 17.11.2014 Про внесення змін до Положення про Інспекцію з питань підготовки та дипломування моряків Наказ Міноборони №746 від 20.10.2014 Про затвердження Змін до Інструкції про організацію та планування перевезень вантажів і пасажирів автомобільним транспортом у Збройних Силах України Наказ Мін'юст №1971/5 від 24.11.2014 Про внесення зміни до наказу Міністерства юстиції України від 23 липня 2014 року № 1197/5 Наказ Мін'юст №1865/5 від 06.11.2014 Про видачу Акредитованому центру сертифікації ключів публічного акціонерного товариства "УкрСиббанк" свідоцтва про акредитацію центру сертифікації ключів