Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Держспецзв'язку № 619-a від 12.10.2015 НОРМИ забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем їдалень навчальних закладів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ
Адміністрації Державної служби
спеціального зв’язку та захисту
інформації України
12.10.2015  № 619





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
28 жовтня 2015 р.
за № 1320/27765


НОРМИ
забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем їдалень навчальних закладів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час

Розділ І. Посуд і набори столові

№ з/п

Найменування предметів

Од. вим.

Кількість предметів на 100 осіб, що харчуються

1

2

3

4

1

Тарілка глибока фарфорова або фаянсова

шт.

125

2

Тарілка мілка фарфорова або фаянсова

шт.

125

3

Тарілка десертна фарфорова або фаянсова

шт.

100

4

Тарілка пиріжкова фарфорова або фаянсова

шт.

100

5

Маслянка фарфорова або тарілка пиріжкова

шт.

25

6

Цукорниця фарфорова

шт.

25

7

Чайник для заварювання чаю фарфоровий

шт.

4

8

Склянка чайна

шт.

150*

9

Підсклянник металевий

шт.

100

10

Ложка столова з нерж. сталі

шт.

100

11

Ложка чайна з нерж. сталі

шт.

100

12

Ложка розливна з нерж. сталі

шт.

25

13

Виделка столова з нерж. сталі

шт.

100

14

Ніж столовий з нерж. сталі

шт.

100

15

Набір для спецій в металевій оправі

шт.

25

16

Чайник алюмінієвий:
3 л
5 л


шт.
шт.


25
12

17

Каструля з нерж. сталі 2,5 - 3,5 л або бачок алюмінієвий литий 3 л

шт.

50

18

Ваза для фруктів

шт.

25

19

Графин або глечик скляний для води

шт.

12

20

Піднос алюмінієвий або пластмасовий

шт.

4

21

Підставка під бачок і чайник або каструля алюмінієва* чи пластмасова

шт.

50

22

Ваза для серветок

шт.

25

23

Полотно льняне (для скатертин)

м

120

24

Серветка льняна

шт.

300

25

Салатник однопорційний фарфоровий

шт.

100


__________
* У тому числі по дві склянки до графина або глечика.

Розділ ІІ. Кухонний посуд, обладнання та інвентар

№ з/п

Найменування предметів

Од. вим.

Кількість предметів на їдальню при кількості осіб, що харчуються

до 250 осіб

від 251 до 500 осіб

1

2

3

4

5

1

Каструля алюмінієва 8 - 10 л

шт.

8

10

2

Казан наплитний алюмін. 20 - 40 л

шт.

4

5

3

Казан наплитний алюмін. 50 - 60 л

шт.

5

6

4

Сотейник алюмінієвий 10 - 15 л

шт.

4

5

5

Відро емальоване з кришкою

шт.

4

5

6

Відро оцинковане

шт.

4

5

7

Таз оцинкований

шт.

4

5

8

Черпак алюмінієвий

шт.

3

4

9

Друшляк алюмінієвий

шт.

2

3

10

Шумівка металева

шт.

3

4

11

Сковорода чавунна

шт.

6

8

12

Ножі «Кухарська трійка»

шт.

Один комплект на штатного кухаря, але не менше ніж три комплекти на їдальню

13

Ніж овочевий

шт.

16

18

14

Ніж хліборізний

шт.

2

3

15

Консервовідкривач

шт.

2

3

16

Сокира для рубання м’яса

шт.

1

1

17

Сікач

шт.

1

1

18

Виделка для виймання м’яса

шт.

2

2

19

Виделка транжирна

шт.

3

3

20

Бідон алюмінієвий з фляжною кришкою для олії 10 - 20 л

шт.

2

2

21

Фляга для молока

шт.

4

6

22

Бак для харчових відходів

шт.

1

2

23

Лист

шт.

6

8

24

Екстрактор для заварювання чаю*

шт.

1

1

25

Лист кондитерський

шт.

1

2

26

Сито металеве

шт.

2

2

27

Ложка розливна алюмінієва

шт.

4

5

28

Совок металевий

шт.

2

3

29

Терка металева

шт.

2

3

30

Сікач для відбивання м’яса

шт.

2

3

31

Лопатка кухарська

шт.

2

3

32

Лопатка для твердих жирів

шт.

3

4

33

Сковорода

шт.

1

2

34

Дошка для обробки продуктів

шт.

6

8

35

Колодки для рубання м’яса

шт.

1

1

36

Копистка дерев’яна

шт.

2

3

37

Котломір металевий

шт.

По одному на кожен тип котла

38

Вінець металевий

шт.

2

2

39

Товкач дерев’яний

шт.

2

2

40

Качалка дерев’яна

шт.

2

3

41

Щітка для миття котлів

шт.

2

2

Технологічне обладнання

1

Машина для чищення картоплі

шт.

1

1

2

Машина-овочерізка

шт.

1

1

3

Машина універсальна кухонна для м’ясо-рибних цехів

шт.

1

1

4

Машина для різання варених овочів

шт.

1

1

5

Машина для приготування картопляного пюре

шт.

1

1

6

М’ясорубка механічна

шт.

1

1

7

М’ясорубка ручна

шт.

1

1

8

Хліборізка механічна

шт.

1

1

9

Хліборізка ручна або ніж

шт.

1

1

10

Кип’ятильник електричний або газовий

шт.

2

3

11

Плита електрична або газова з площею поверхні для смаження 0,48 кв. м

шт.

2

4

12

Котел харчо варильний

шт.

*

*

13

Марміт електричний для 1-ї страви

шт.

1

1

14

Марміт електричний для 2-ї страви

шт.

1

1

15

Фритюрниця електрична

шт.

1

1

16

Шафа для смаження електрична або шафа пекарська

шт.

1

1

17

Сковорода електрична

шт.

1

1

18

Машина посудомийна продуктивністю:
700 тарілок/год.; 1000 тарілок/год.;
2000 тарілок/год.


шт.
шт.


1
-


-
1

Холодильне обладнання

1

Шафа холодильна

шт.

1

2

2

Х Холодильник побутовий

шт.

1

1

Ваговимірювальні прилади

1

Ваги настільні

шт.

4

5

2

Ваги товарні

шт.

2

3

Немеханічне обладнання**

1

Стіл виробничий

шт.

10

12

2

Стіл для перебирання круп

шт.

1

1

3

Стіл для доочищення картоплі

шт.

1

1

4

Стіл пересувний для видачі 1-ї і 2-ї справ

шт.

1

1

5

Стіл для збирання залишків харчів

шт.

1

1

6

Стелаж для зберігання столового посуду

шт.

2

2

7

Стіл-шафа для чищення посуду

шт.

1

1

8

Стелаж пересувний

шт.

1

1

9

Стелаж для зберігання продуктів

шт.

1

1

10

Стелаж для зберігання хліба в лотках

шт.

2

3

11

Шафа для зберігання цукру

шт.

1

1

12

Стояк для зберігання кухонного інвентарю

шт.

1

1

13

Стояк або кронштейн для підвішування м’ясних туш

шт.

1

1

14

Ванна для миття посуду:
двосекційна
трисекційна


шт.
шт.


2
1


2
1

15

Ванна для очищеної картоплі

шт.

1

2

16

Ванна для промивання та вимочування риби

шт.

1

1

17

Контейнер з нерж. сталі або алюмінію з кришкою та ручкою

шт.

6

6

18

Ящик-носилки з нерж. сталі або алюмінію з кришкою

шт.

2

2

19

Ящик-носилки дерев’яний, ґратчастий, каркас із залізних кутів

шт.

3

3

20

Ящик дерев’яний для солі

шт.

1

1


__________
* Для доставки готової їжі особовому складу на об’єкти, що охороняються, і будівельні об’єкти дозволяється використовувати 6-, 12-, 36-літрові термоси з розрахунку 1,6 л на одну особу, яка харчується на об’єкті.
** Немеханічне обладнання, що заготовляється у децентралізованому порядку.

Заступник
директора департаменту -
начальник 2 управління
Департаменту логістики
Адміністрації Держспецзв’язку
полковник Держспецзв’язку






Т.В. Станіславський


Інші НПА

Наказ Держспецзв'язку №619-b від 12.10.2015 НОРМИ забезпечення обладнанням, столово-кухонним посудом та інвентарем варт територіальних підрозділів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час Наказ Держспецзв'язку №619-c від 12.10.2015 НОРМИ забезпечення інвентарем та обладнанням продовольчих складів територіальних підрозділів та навчальних закладів Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час Наказ Держспецзв'язку №619-d від 12.10.2015 НОРМИ забезпечення мийними засобами, що використовуються для миття столово-кухонного посуду, обладнання та інвентарю в їдальнях Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час Наказ Держспецзв'язку №619-e від 12.10.2015 НОРМИ замін наборів, столово-кухонного посуду, інвентарю, складського обладнання в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України у мирний час Постанова КМУ №953 від 13.10.2015 Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо здійснення екологічного та радіологічного контролю Постанова КМУ №962 від 11.11.2015 Про утворення військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів та внесення змін у додаток до Порядку проведення військової підготовки громадян України за програмою підготовки офіцерів запасу Розпорядження КМУ №1206 від 18.11.2015 Про затвердження перспективного плану формування територій громад Київської області Розпорядження КМУ №1191 від 18.11.2015 Про перерозподіл обсягів субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення державних програм соціального захисту у 2015 році Постанова КМУ №961 від 18.11.2015 Про замовника будівництва першої черги метрополітену в м. Дніпропетровську Постанова НКРЕКП №2645 від 26.10.2015 Про затвердження Порядку визначення витрат на оплату праці, які враховуються у тарифах на розподіл електричної енергії (передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами), постачання електричної енергії за регульованим тарифом, передачу електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами, виробництво теплової та виробництво електричної енергії