Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова КМУ № 926 від 11.11.2015 Деякі питання виконання Програми підвищення обороноздатності і безпеки держави в частині створення сучасної системи висвітлення надводної обстановки

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 11 листопада 2015 р. № 926
Київ


Деякі питання виконання Програми підвищення обороноздатності і безпеки держави в частині створення сучасної системи висвітлення надводної обстановки

Відповідно до пункту 1 статті 6 Закону України “Про Державний бюджет України на 2015 рік” Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Погодитися з пропозицією Міністерства внутрішніх справ щодо надання у 2015 році державної гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за кредитом із залученням непокритого безвідкличного документарного акредитиву, що буде залучений дочірнім підприємством Державної компанії “Укрспецекспорт” - державним госпрозрахунковим зовнішньоторгівельним підприємством “Спецтехноекспорт” з метою виконання Програми, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 7 жовтня 2015 р. № 799-18 (далі - запозичення).

2. Затвердити Умови надання у 2015 році державної гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за кредитом із залученням непокритого безвідкличного документарного акредитиву, що буде залучений дочірнім підприємством Державної компанії “Укрспецекспорт” - державним госпрозрахунковим зовнішньоторгівельним підприємством “Спецтехноекспорт”, що додаються.

3. Звільнити дочірнє підприємство Державної компанії “Укрспецекспорт” - державне госпрозрахункове зовнішньоторгівельне підприємство “Спецтехноекспорт” від зобов’язань надати майнове або інше забезпечення виконання зобов’язань за державною гарантією, зазначеною у пункті 1 цієї постанови, та від внесення плати за її надання.

4. Уповноважити Міністра фінансів підписувати документи щодо надання державної гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань дочірнього підприємства Державної компанії “Укрспецекспорт” - державного госпрозрахункового зовнішньоторгівельного підприємства “Спецтехноекспорт” за запозиченням.

5. Міністерству внутрішніх справ здійснювати контроль за виконанням Програми підвищення обороноздатності і безпеки держави в частині створення сучасної системи висвітлення надводної обстановки, цільовим використанням запозичення та фінансовим станом дочірнього підприємства Державної компанії “Укрспецекспорт” - державного госпрозрахункового зовнішньоторгівельного підприємства “Спецтехноекспорт”.

Прем'єр-міністр України

А.ЯЦЕНЮК

Інд. 72










ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 11 листопада 2015 р. № 926


УМОВИ
надання у 2015 році державної гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за кредитом із залученням непокритого безвідкличного документарного акредитиву, що буде залучений дочірнім підприємством Державної компанії “Укрспецекспорт” - державним госпрозрахунковим зовнішньоторгівельним підприємством “Спецтехноекспорт”

1. Ці Умови регулюють відносини, пов’язані з наданням Кабінетом Міністрів України державної гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за кредитом із залученням непокритого безвідкличного документарного акредитиву (далі - запозичення), що буде залучений дочірнім підприємством Державної компанії “Укрспецекспорт” - державним госпрозрахунковим зовнішньоторгівельним підприємством “Спецтехноекспорт” (далі - позичальник).

2. Державна гарантія надається для забезпечення виконання боргових зобов’язань позичальника за запозиченням у розмірі, що не перевищує суми 300000 тис. гривень.

3. До надання державної гарантії позичальник забезпечує погодження залучення кредиту із залученням непокритого безвідкличного документарного акредитиву відповідно до Порядку погодження залучення державними підприємствами, у тому числі господарськими товариствами (крім банків), у статутному капіталі яких 50 та більше відсотків акцій (часток, паїв) належать державі, кредитів (позик), надання гарантій або поруки за такими зобов’язаннями, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 червня 2011 р. № 809 (Офіційний вісник України, 2011 р., № 58, ст. 2325).

4. Для надання державної гарантії позичальник подає Мінфіну:

проект кредитного договору;

відомості про запозичення разом з графіком його погашення та обслуговування.

5. Мінфін та позичальник до надання державної гарантії укладають договір про погашення заборгованості перед державою за виконання гарантійних зобов’язань.

6. Державна гарантія надається на строк виконання боргових  зобов’язань за запозиченням.



Інші НПА

Постанова КМУ №927 від 11.11.2015 Про затвердження Порядку переведення здобувачів вищої освіти, які навчаються за рахунок коштів державного (місцевого) бюджету, до інших вищих навчальних закладів для завершення навчання за рахунок коштів державного (місцевого) бюджету Розпорядження КМУ №1176 від 11.11.2015 Про призначення Гайдуцького А.П. заступником Голови Фонду державного майна України Розпорядження КМУ №1177 від 11.11.2015 Про присвоєння рангів державним службовцям Розпорядження КМУ №1179 від 11.11.2015 Про схвалення Концепції Державної цільової правоохоронної програми “Облаштування та реконструкція державного кордону” на період до 2020 року Розпорядження КМУ №1160 від 11.11.2015 Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству культури на 2015 рік Розпорядження КМУ №1169 від 11.11.2015 Про призначення академічної стипендії Кабінету Міністрів України студентам вищих навчальних закладів Розпорядження КМУ №1175 від 11.11.2015 Про звільнення Буртняк Т.Г. з посади заступника Голови Фонду державного майна України Розпорядження КМУ №1181 від 04.11.2015 Про призначення Василишина Р.Й. заступником Міністра охорони здоров’я України - керівником апарату Розпорядження КМУ №1158 від 11.11.2015 Про затвердження перспективного плану формування територій громад Львівської області Розпорядження КМУ №1155 від 11.11.2015 Про перенесення робочих днів у 2016 році