Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Рішення НКЦПФР № 939 від 03.07.2015 Про внесення змін до Положення про рекламу цінних паперів та фондового ринку

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

03.07.2015  № 939





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
24 липня 2015 р.
за № 898/27343


Про внесення змін до Положення про рекламу цінних паперів та фондового ринку

Відповідно до пункту 37-8 частини другої статті 7, пункту 13 статті 8 Закону України «Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні», статті 25 Закону України «Про рекламу», Закону України «Про адміністративні послуги» Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

1. Унести до Положення про рекламу цінних паперів та фондового ринку, затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 22 січня 2013 року № 63, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 лютого 2013 року за № 247/22779, такі зміни:

1) у розділі II:

абзац третій пункту 2.1 викласти в такій редакції:

«затверджений підписом керівника рекламодавця або особи, яка виконує його обов’язки (рекламодавця), та печаткою (за наявності) рекламодавця проект реклами.»;

пункт 2.6 доповнити новим абзацом такого змісту:

«У випадку надходження до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку документів, зміст яких не підпадає під визначення реклами цінних паперів та фондового ринку відповідно до частини першої статті 25 Закону України «Про рекламу», уповноважений структурний підрозділ Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, який здійснював розгляд документів, протягом семи робочих днів з дня отримання проекту реклами інформує про це рекламодавця. Документи, надіслані на погодження, поверненню не підлягають.».

2) додаток викласти в новій редакції, що додається.

2. Департаменту контрольно-правової роботи (О. Мисюра) забезпечити:

подання цього рішення на здійснення експертизи на відповідність Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод до Секретаріату Урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Міністерства юстиції України;

подання цього рішення на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Управлінню внутрішнього аудиту та комунікацій (О. Збаражська) забезпечити опублікування цього рішення в офіційному друкованому виданні Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

4. Управлінню інформаційних технологій та діловодства (А. Заїка) забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

5. Це рішення набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку І. Назарчука.

Голова Комісії

Т. Хромаєв


Додаток
до Положення про рекламу цінних
паперів та фондового ринку
(у редакції рішення Національної комісії
з цінних паперів та фондового ринку
від 03.07.2015 № 939)


ЗАЯВА
про погодження розповсюдження реклами (змін до реклами) цінних паперів та фондового ринку

 

Рекламодавець: ____________________________________________________________________________, (повне найменування/прізвище, ім’я та по батькові)

місцезнаходження/місце проживання___________________________________________________________,

телефон, факс, електронна адреса  ___________________________________________________________,
код за ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія і номер паспорта

(для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті) ___________________________________________________________________________________________,

вид діяльності на фондовому ринку ____________________________________________________________,

просить погодити розповсюдження реклами (змін до реклами) цінних паперів та фондового ринку

___________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________,

(інформація про засіб здійснення реклами та форму рекламних матеріалів, які планується розповсюдити)
 

Інформація про розповсюджувача реклами (змін до реклами) цінних паперів та фондового ринку:

повне найменування/прізвище, ім'я, по батькові ________________________________________________
___________________________________________________________________________________________,
місцезнаходження/місце проживання ________________________________________________________,
телефон, факс ____________________________________________________________________________,
код за ЄДРПОУ/реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія і номер паспорта

(для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті) __________________________

___________________________________________________________________________________________.

Достовірність поданих даних щодо реклами (змін до реклами) цінних паперів та фондового ринку, яку планується розповсюдити, та згоду на зберігання у НКЦПФР проекту реклами засвідчую.

 

 

Рекламодавець                          м.п. (за наявності)                    ___________                  __________

                                                                                                           (підпис)                              ( П.І.Б.)

 



Інші НПА

Наказ Мінсоцполітики №743 від 17.07.2015 Про деякі питання застосування граничних цін на технічні та інші засоби реабілітації для інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення на 2015 рік Наказ Міноборони №301 від 01.07.2015 Про затвердження Змін до Переліку основних штатних посад осіб офіцерського складу, відповідних їм військових звань та рівнів військової освіти в Міністерстві оборони України та Збройних Силах України Закон України ВРУ №648 від 17.07.2015 Про внесення змін до Закону України \"Про Державний бюджет України на 2015 рік Розпорядження Президент №650 від 10.08.2015 Про призначення О. Дідовича головою Свалявської районної державної адміністрації Закарпатської області Розпорядження Президент №651 від 10.08.2015 Про призначення В. Дем’янчука головою Тячівської районної державної адміністрації Закарпатської області Указ Президент №470 від 11.08.2015 Про Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні матчу за звання чемпіонки світу з шахів серед жінок 2016 року Указ Президент №465 від 05.08.2015 Про внесення змін до Положення про проходження військової служби військовослужбовцями Служби безпеки України Указ Президент №1262 від 27.12.2007 Про внесення змін до Указу Президента України від 7 листопада 2001 року N 1053 Розпорядження Президент №646 від 10.08.2015 Про призначення М. Русанюка головою Виноградівської районної державної адміністрації Закарпатської області Розпорядження Президент №647 від 10.08.2015 Про призначення В. Рогової головою Воловецької районної державної адміністрації Закарпатської області