Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова Центрвиборчком № 1467 від 03.10.2014 Про зміни в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

від 3 жовтня 2014 року № 1467


Про зміни в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Розглянувши подання суб’єктів внесення кандидатур до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року про заміну членів окружних виборчих комісій, заяви члена окружної виборчої комісії, заступника голови та секретаря окружних виборчих комісій про складення їх повноважень, витяги із протоколів засідань окружних виборчих комісій щодо відмови членів цих комісій скласти присягу, відповідно до пункту 1 частини другої статті 13, частин першої - третьої, п’ятої - сьомої статті 26, частин п’ятої - сьомої, десятої, одинадцятої статті 27, пунктів 1, 2, 8 частини третьої, частин четвертої, сьомої, дев’ятої, десятої статті 37, частини п’ятої статті 36, частини другої статті 107 Закону України "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11, 12, 13, пунктом 17 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Внести зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, утворених відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 5 вересня 2014 року № 858 "Про утворення окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року", згідно з додатками 1 - 23.

2. Окружним виборчим комісіям з виборів народних депутатів України, до складу яких вносяться зміни, поінформувати громадян про такі зміни у визначений цими комісіями спосіб.

3. Цю постанову разом з відповідним додатком надіслати відповідним регіональним друкованим засобам масової інформації для опублікування у семиденний строк від дня її прийняття, а також окружним виборчим комісіям з виборів народних депутатів України.

4. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова
Центральної виборчої комісії


М.ОХЕНДОВСЬКИЙ

Додаток 1
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Вінницька область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 11

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Рудік Максим Петрович, 1991 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Волкова Інна Василівна, 1979 року народження – від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 12

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Трач Оксана Михайлівна, 1985 року народження - голова комісії, від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити головою цієї комісії:

Купріянова Любов Сергіївна, 1953 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Стоян Олег Петрович, 1981 року народження - заступник голови комісії, від партії Політичне об’єднання "Рідна Вітчизна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії:

Дяків Валерій Васильович, 1974 року народження - від партії Політичне об’єднання "Рідна Вітчизна".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Бойко Костянтин Олександрович, 1990 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Богословський Сергій Вікторович, 1980 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Паюк Тетяна Петрівна, 1976 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Гаджук Олмес Єналіївна, 1971 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Томчук Маріанна Анатоліївна, 1986 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Черепащук Роман Анатолійович, 1986 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 13

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Федорук Аліна Юріївна, 1995 року народження - від Комуністичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Бзнуні Арбак Наірович, 1993 року народження - від Комуністичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 14

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Василькова Алла Миколаївна, 1972 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Клекот Андрій Леонідович, 1972 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 15

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Серебрякова Олена Альбертівна, 1964 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Копитко Ірина Володимирівна, 1992 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 16

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Тищук Світлана Кирилівна, 1963 року народження - секретар комісії, від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Козловський Віктор Георгійович, 1961 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Коваленко Юрій Васильович, 1982 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Левицька-Шарко Галина Вікторівна, 1974 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Мороз Владлен Вержилович, 1964 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Левицька Валентина Олександрівна, 1953 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 17

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Мазур Володимир Володимирович, 1978 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Бондарчук Яна Володимирівна, 1980 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 18

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Кирилюк Лариса Миколаївна, 1980 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Костюк Микола Феодосійович, 1942 року народження - від Соціалістичної партії України.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 2
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Волинська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 21

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Мороз Тамара Володимирівна, 1988 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Кордонець Клавдія Іванівна, 1958 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 3
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Дніпропетровська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 25

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Свириденко Леонід Володимирович, 1989 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Костренко Вікторія Дмитрівна, 1963 року народження - від Соціалістичної партії України.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Славгородський Віктор Олександрович, 1983 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Іващенко Тетяна Федорівна, 1965 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 28

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Зав’ялова Ганна Вікторівна, 1978 року народження - заступник голови комісії, від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії:

Ведмєдєв Віталій Леонідович, 1978 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Прокуда Сергій Олексійович, 1971 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Бабенко Лілія Григорівна, 1959 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 30

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Зайцев Микола Іванович, 1948 року народження - заступник голови комісії, від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії та призначити заступником голови комісії:

Нєнова Галина Володимирівна, 1960 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Бойко Олег Петрович, 1963 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Неклеса Сергій Миколайович, 1960 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 32

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Галамага Костянтин Євгенійович, 1983 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Подобєд Микола Анатолійович, 1966 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 34

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Туманова Ольга Віталіївна, 1978 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Данільченко Сергій Васильович, 1980 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 37

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Пасічук Валентина Степанівна, 1964 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Клінкевич Олена Анатоліївна, 1977 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Повалій Олена Василівна, 1982 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Білик Тетяна Миколаївна, 1990 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Сінєльнік Світлана Леонідівна, 1973 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Петрова Тетяна Алімівна, 1968 року народження - від Партії Зелених України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 38

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Яковлєв Олег Олексійович, 1982 року народження - секретар комісії, від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Войт Тетяна Миколаївна, 1979 року народження - від Соціалістичної партії України.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Горбов Михайло Михайлович, 1944 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Власюк Фірс Сергійович, 1984 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Хозяінов Володимир Валерійович, 1982 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Ружина Антоніна Ростиславівна, 1966 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 39

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Корчагін Ілля Ілліч, 1995 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Філіп Олександр Васильович, 1950 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Самойленко Ігор Володимирович, 1969 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Яленко Тетяна Василівна, 1967 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ


Додаток 4
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Донецька область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 41

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Крейман Уляна Антонівна, 1955 року народження - секретар комісії, від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Абакумова Олена Савеліївна, 1985 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Баликін Іван Ігорович, 1986 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Камчатна Лідія Петрівна, 1953 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Заярний Олексій Геннадійович, 1960 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Герасимова Юлія Геннадіївна, 1995 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Котов Дмитро Геннадійович, 1981 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Чумаченко Ганна Анатоліївна, 1979 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Орлова Тетяна Вікторівна, 1949 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Паневін Євген Анатолійович, 1984 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Федоренко Павло Олександрович, 1980 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Шевченко Людмила Володимирівна, 1953 року народження - від Партії Зелених України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 43

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Груця Костянтин Сергійович, 1986 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Грущак Дмитро Володимирович, 1993 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Карун Ольга Анатоліївна, 1974 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Вдовін Володимир Степанович, 1953 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Табія Тетяна Федорівна, 1971 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Бєрдова Марія Олексіївна, 1996 року народження - від Партії Зелених України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 44

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Носкова Ірина Олександрівна, 1988 року народження - голова комісії, від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити головою цієї комісії:

Мельник Надія Михайлівна, 1959 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 45

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Лаварько Олександр Вікторович, 1951 року народження - голова комісії, від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити головою цієї комісії:

Пясковська Марина Михайлівна, 1987 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Капустін Петро Володимирович, 1983 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Губська Тетяна Олександрівна, 1978 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 46

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Макарович Руслан Григорович, 1973 року народження - від Політичної партії "Народно-трудовий союз України" (у зв’язку з особистою заявою про складення повноважень.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 47

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Зуйко Роман Олександрович, 1989 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Жаданова Світлана Анатоліївна, 1964 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Марущенко Інна Вікторівна, 1969 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Бондаренко Михайло Миколайович, 1948 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 49

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Василега Людмила Павлівна, 1957 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Єрьомічев Вячеслав Олександрович, 1959 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Савченко Олена Ігорівна, 1965 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Коваленко Лариса Анатоліївна, 1969 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 50

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Качан Микола Андрійович, 1972 року народження - заступник голови комісії, від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії:

Кононенко Інна Миколаївна, 1971 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 51

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Целич Іван Іванович, 1958 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Ковалєвський Микола Вікторович, 1958 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 52

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Петрина Людмила Федорівна, 1956 року народження - голова комісії, від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити головою цієї комісії:

Олефіренко Сергій Вікторович, 1962 року народження - від Соціалістичної партії України.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Ангеліна Лілія Миколаївна, 1955 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Яворська Світлана Миколаївна, 1972 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Борзіло Олександр Володимирович, 1980 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Криволуцька Віра Дмитрівна, 1946 року народження - від Партії Зелених України.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Діденко Наталія Миколаївна, 1950 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Потрубач Ростислав Альфредович, 1978 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Сисуєв Денис Володимирович, 1978 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Новіков Олександр Володимирович, 1972 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Черекалова Олена Михайлівна, 1946 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Мальцева Валентина Іульянівна, 1957 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Шипілов Єгор Олегович, 1986 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Яровой Едуард Володимирович, 1975 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 53

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Горностай Олена Володимирівна, 1971 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Деревич Анатолій Анатолійович, 1971 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Дьомін Сергій Володимирович, 1978 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Попугін Максим Анатолійович, 1982 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Накушнова Інна Вікторівна, 1967 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Столбінський Леонід Миколайович, 1960 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 54

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Шевчишин Олександр Іванович, 1949 року народження - голова комісії, від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити головою цієї комісії:

Ковальова Рита Дмитрівна, 1961 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Кравченко Сергій Анатолійович, 1969 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Кошалковська Наталя Олександрівна, 1977 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 55

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Горєлий Юрій Семенович, 1969 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Грабовенко Юрій Вікторович, 1976 року народження - від Партії Зелених України.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Мальковська Тетяна Іванівна, 1954 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Ксенофонтова Олена Олегівна, 1980 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 57

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Капустинська Олена Анатоліївна, 1980 року народження - секретар комісії, від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Чулай Євген Олександрович, 1962 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Монахова Юлія Вікторівна, 1986 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Марченко Олексій Ігорович, 1985 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Шевченко Віктор Іванович, 1969 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Кононенко Андрій Володимирович, 1976 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 58

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Джувага Вадим Петрович, 1967 року народження - від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Петросян Наталя Юріївна, 1981 року народження - від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!"

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Пруссов Олексій Маркович, 1976 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Дьоміна Олена Іванівна, 1959 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 59

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Афендікова Валентина Іванівна, 1969 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Фурман Олена Вікторівна, 1985 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Іванисенко Ніна Миколаївна, 1962 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

П’ятницька Лідія Володимирівна, 1967 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 60

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Піщенко Тетяна Георгіївна, 1953 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Новіков Віктор Володимирович, 1971 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ


Додаток 5
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Житомирська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 66

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Ничипоренко Степан Михайлович, 1951 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Бенчук Андрій Леонідович, 1991 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 67

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Горбунова Лариса Валеріївна, 1969 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Грищук Костянтин Анатолійович, 1987 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ


Додаток 6
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Закарпатська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 68

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Опшитош Михайло Михайлович, 1991 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Родосолович Іван Іванович, 1985 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 69

Припинити достроково повноваження таких членів комісії:

Дика Тетяна Михайлівна, 1954 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з відмовою скласти присягу члена комісії);

Лобок Вячеслав Олегович, 1993 року народження - від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" (у зв’язку з відмовою скласти присягу члена комісії).

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 7
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Запорізька область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 75

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Котова Тетяна Миколаївна, 1971 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Шевченко Олена Федорівна, 1980 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Кузнєцов Роман Сергійович, 1974 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Пунько Олександр Олександрович, 1978 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Магула Ольга Георгіївна, 1966 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Шилова Тетяна Володимирівна, 1959 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 78

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Якущенко Галина Василівна, 1961 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Лисак Олександр Олександрович, 1959 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 81

Звільнити від виконання обов’язків заступника голови комісії без припинення членства в комісії:

Юрченко Олександр Михайлович, 1960 року народження - від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" (у зв’язку з особистою заявою про складення повноважень заступника голови комісії).

Призначити заступником голови комісії такого члена цієї комісії:

Таран Марина Вікторівна, 1976 року народження - від Ліберальної партії України.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 8
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Івано-Франківська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 83

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Швець Тетяна Анатоліївна, 1966 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Слабінога Ірина Львівна, 1962 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 84

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Баб’як Ольга Богданівна, 1989 року народження - секретар комісії, від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Кіт Оксана Ігорівна, 1986 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 87

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Дембич Іванна Василівна, 1994 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Кунашик Ірина Олександрівна, 1996 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Кіщук Андрій Васильович, 1989 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Яремчук Ірина Несторівна, 1963 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 88

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Кондрат Алла Миколаївна, 1976 року народження - секретар комісії, від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Гриб Олександра Володимирівна, 1979 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 9
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Київська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 90

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Альошин Сергій Сергійович, 1969 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Левера Олександр Анатолійович, 1971 року народження - від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 92

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Мельник Олександр Володимирович, 1987 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Зобніна Алла Анатоліївна, 1966 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 98

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Свєшніков Олександр Іванович, 1958 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Нетреба Світлана Олегівна, 1981 року народження - від Партії Зелених України.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ


Додаток 10
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Кіровоградська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 101

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Кучмій Богдан Борисович, 1985 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Аманчик Тетяна Григорівна, 1968 року народження - від Партії Зелених України.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Ткачук Валентина Львівна, 1950 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Лісовська Тамара Андріївна, 1967 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ


Додаток 11
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Луганська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 104

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Анісімов Антон Миколайович, 1989 року народження - від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Мілевська Інга Туанівна, 1974 року народження - від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!"

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Доровська Оксана Олександрівна, 1980 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Латанська Людмила Олексіївна, 1969 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Дядюнов Олексій Леонідович, 1979 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Павленко Ірина Олексіївна, 1966 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Ковальчук Оксана Олександрівна, 1975 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Пархоменко Світлана Анатоліївна, 1983 року народження - від Партії Зелених України.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Хаснатінов Євген Володимирович, 1991 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Лисенко Володимир Олексійович, 1973 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 105

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Охріменко Аліна Володимирівна, 1991 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Рвачов Валерій Валерійович, 1990 року народження - від Партії Зелених України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 106

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Бабенко Володимир Андрійович, 1968 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Дідідзе Ігор Володимирович, 1989 року народження - від Партії Зелених України.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Давидова Людмила Володимирівна, 1953 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Засько Марина Володимирівна, 1991 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Шинкаренко Євгеній Юрійович, 1995 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Погорєлов Дмитро Олександрович, 1978 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 107

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Гузенко Вікторія Вікторівна, 1972 року народження - від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Россоха Олена Вікторівна, 1980 року народження - від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!"

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 108

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Буньо Віктор Богданович, 1982 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Малихіна Анжеліка Вадимівна, 1992 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Ліхачова Олександра Михайлівна, 1986 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Дишлюк Владислав Валерійович, 1987 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Свірідова Олена Валеріївна, 1980 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Кузьменко Ігор Валерійович, 1983 року народження - від Партії Зелених України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 109

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Гільфанова Крістіна Олександрівна, 1989 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Лук’яненко Наталія Миколаївна, 1963 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Майкович Марта Михайлівна, 1990 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Биців Михайло Богданович, 1988 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Хробатенко Владислава Андріївна, 1995 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Четверіков Олексій Вячеславович, 1973 року народження - від Партії Зелених України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 110

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Кувічка Андрій Юлійович, 1966 року народження - голова комісії, від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити головою цієї комісії:

Басюк Емілія Василівна, 1956 року народження - від Партії Зелених України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 111

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Щербонос Андрій Васильович, 1984 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Галака Катерина Владиславівна, 1994 року народження - від Партії Зелених України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 112

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Сущенко Світлана Миколаївна, 1993 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Богданов Михайло Миколайович, 1986 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 114

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Каракаш Емілія Ескендерівна, 1987 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Сухомлинов Дмитро Григорович, 1994 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Саласіна Крістіна Валеріївна, 1984 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Дорошкова Марина Геннадіївна, 1968 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 12
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Львівська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 115

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Вербіцька Ольга Степанівна, 1993 року народження - заступник голови комісії, від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії:

Хапко Богдан Степанович, 1956 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 117

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Д’яченко Ольга Володимирівна, 1967 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Д’яченко Дмитро Олегович, 1993 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 118

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Коваль Юрій Іванович, 1993 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Ямщикова Оксана Данилівна, 1970 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 121

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Пліш Роман Ярославович, 1989 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Базалій Людмила Богданівна, 1967 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 122

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Шатров Андрій Миколайович, 1980 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Станько Надія Євгенівна, 1965 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 126

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Гондзьо Роман Іванович, 1978 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Данилів Ігор Богданович, 1983 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ
Додаток 13
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Миколаївська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 127

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Ізотова Світлана Василівна, 1974 року народження - заступник голови комісії, від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії:

Пономаренко Олександр Володимирович, 1983 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Пахріцина Тетяна Юріївна, 1953 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Кучарова Ганна Євгенівна, 1981 року народження - від Партії Зелених України.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Яцко Ксенія Андріївна, 1989 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Щербина Наталія Василівна, 1959 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 128

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Акімова Лілія Олександрівна, 1963 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Гарматюк Каріне Агасіївна, 1974 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Пашко Володимир Володимирович, 1965 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Мустафаєва Ірина Миколаївна, 1965 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 14
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Одеська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 133

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Сітнікова Ірина Олександрівна, 1962 року народження - секретар комісії, від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Радзіловська Олена Валеріївна, 1980 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Яковлєв Михайло Валерійович, 1986 року народження - член комісії, від Соціалістичної партії Україна (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Яценко Юлія Вікторівна, 1985 року народження - від Соціалістичної партії Україна.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 134

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Симирненко Сергій Валерійович, 1986 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Герман Людмила Сергіївна, 1984 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 135

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Бочевар Михайло Павлович, 1987 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Полянський Юрій Євгенович, 1953 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Калін Анатолій Миколайович, 1961 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Можаровська Катерина Володимирівна, 1985 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 136

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Огир В’ячеслав Аркадійович, 1990 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Рубан Ольга Іванівна, 1957 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 137

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Гайдаржи Андрій Андрійович, 1989 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Борисенко Павло Валентинович, 1965 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 138

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Анісімова Світлана Володимирівна, 1984 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Сисоєва Людмила Вячеславівна, 1968 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 139

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Гараніна Тетяна Сергіївна, 1955 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Михальчук Володимир Олександрович, 1965 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 140

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Чиж Сергій Ігорович, 1981 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Карпов Леонід Михайлович, 1962 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 141

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Нікодім Сергій Васильович, 1964 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Мельник Олена Василівна, 1975 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 142

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Паровик Юлія Вікторівна, 1988 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Зикова Ганна Яківна, 1955 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 15
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Полтавська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 146

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Монько Ніна Володимирівна, 1959 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Паранько Дмитро Олександрович, 1983 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Савченко Володимир Васильович, 1979 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Балєва Вікторія Романівна, 1990 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 147

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Мельниченко Ярослав Вікторович, 1981 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Бер’якіна Ніна Олександрівна, 1958 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 150

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Логвин Олександр Володимирович, 1960 року народження - голова комісії, від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити головою цієї комісії:

Шевченко Роза Рузметівна, 1960 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 16
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Рівненська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 152

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Миц Жанна Георгіївна, 1963 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Чумак Єлизавета Леонідівна, 1958 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 17
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Сумська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 157

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Прудников Микола Олексійович, 1957 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Петренко Роман Станіславович, 1987 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 159

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Бакликова Олена Миколаївна, 1963 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Калітіна Ганна Олександрівна, 1987 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Ніколаєнко Світлана Іллівна, 1968 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Нагорна Ольга Олександрівна, 1977 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Олексенко Іван Васильович, 1952 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Чередник Ніна Олександрівна, 1991 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 162

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Харитонова Тетяна Клавдіївна, 1957 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Зубатов Юрій Михайлович, 1967 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 18
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Тернопільська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 164

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Іванчук Сергій Степанович, 1988 року народження - секретар комісії, від Політичної партії "Народно-трудовий союз України" (у зв’язку з особистою заявою про складення повноважень).

Призначити секретарем комісії такого члена цієї комісії:

Козловська Ірина Михайлівна, 1967 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 165

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Гаранджук Ярослав Зіновійович, 1986 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Будник Павло Йосифович, 1953 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Здеб Надія Миколаївна, 1961 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Здеб Андрій Богданович, 1984 року народження - від Політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Громада".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Лисак Андрій Романович, 1981 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Редьква Ігор Ігорович, 1966 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 166

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Стрижак Олег Ігорович, 1976 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Смук Олександра Юріївна, 1961 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 167

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Ковбаснюк Богдан Костянтинович, 1963 року народження - заступник голови комісії, від Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії:

Яцишин Ігор Іванович, 1970 року народження - від Радикальної Партії Олега Ляшка.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 19
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Харківська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 168

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Ляхов Олег Анатолійович, 1968 року народження - заступник голови комісії, від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії:

Кравчина Ірина Борисівна, 1965 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Биндич Ганна Василівна, 1976 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Манець Світлана Вячеславівна, 1981 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Каневський Ігор Анатолійович, 1964 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Веретун Наталія Ігорівна, 1986 року народження - від Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Шевченко Ірина Андріївна, 1987 року народження - від партії Політичне об’єднання "Рідна Вітчизна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Куракіна Ольга Вікторівна, 1976 року народження - від партії Політичне об’єднання "Рідна Вітчизна".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 170

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Пазюра Володимир Олександрович, 1987 року народження - заступник голови комісії, від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії:

Федорко Леся Зінонівна, 1984 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 171

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Рибалко Олена Юріївна, 1979 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Кунець Олена Анатоліївна, 1968 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 172

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Буленко Наталія Анатоліївна, 1970 року народження - секретар комісії, від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Швець Юрій Володимирович, 1977 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Матвієнко Тамара Олександрівна, 1953 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Федорова Інна Леонідівна, 1985 року народження - від Соціалістичної партії України.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Мілованов Сергій Борисович, 1980 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Ворона Сергій Васильович, 1980 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 173

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Пархоменко Тарас Олександрович, 1984 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Царьова Марина Олександрівна, 1979 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 174

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Кондак Наталія Володимирівна, 1977 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Лінник Олена Володимирівна, 1973 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 175

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Коваленко Анатолій Іванович, 1948 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Островерх Олександр Іванович, 1960 року народження - від Політичної партії Українська платформа "СОБОР".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Колесник Вадим Іванович, 1964 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Курзенкова Наталя Василівна, 1954 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 177

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Петриченко Олександр Сергійович, 1942 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Курзенков Володимир Герасимович, 1950 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 178

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Коновал Олександр Миколайович, 1963 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Горшкальов Ярослав Олегович, 1994 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 179

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Мірошниченко Галина Василівна, 1972 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Горяна Юлія Василівна, 1954 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 181

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Половинко Марина Анатоліївна, 1984 року народження - від Політичної партії "Зелені" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Ральченко Ярослав Вікторович, 1981 року народження - від Політичної партії "Зелені".

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 20
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Херсонська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 182

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Христич Юрій Петрович, 1956 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Петрасюк Світлана Анатоліївна, 1976 року народження - від Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА".

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 183

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Д’якова Оксана Володимирівна, 1976 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Бурмак Олександр Іванович, 1947 року народження - від Соціалістичної партії України.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 21
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Хмельницька область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 187

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Жедік Ніна Петрівна, 1954 року народження - від політичної партії "Наша Україна" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Білан Вячеслав Сергійович, 1951 року народження - від політичної партії "Наша Україна".

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Кострубська Наталія Михайлівна, 1963 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Шпаченко Наталія Володимирівна, 1968 року народження - від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 188

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Левчунь Сергій Анатолійович, 1991 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Коваль Михайло Іванович, 1980 року народження - від Партії Зелених України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 193

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Боднар Геннадій Олександрович, 1975 року народження - секретар комісії, від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Трасіух Сергій Володимирович, 1967 року народження - від Соціалістичної партії України.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ
Додаток 22
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

Черкаська область

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 195

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Постіл Людмила Андріївна, 1958 року народження - секретар комісії, від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Рогальська Тетяна Андріївна, 1986 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 196

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Гаращенко Аліна В’ячеславівна, 1991 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Коновалюк Світлана Олексіївна, 1966 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 197

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Палкіна Лариса Казимівна, 1965 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Дахно Олександр Миколайович, 1984 року народження - від Соціалістичної партії України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 199

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Андрущак Галина Олександрівна, 1976 року народження - від Соціалістичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Зайчук Олександра Іванівна, 1956 року народження - від Соціалістичної партії України.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ

Додаток 23
до постанови Центральної виборчої комісії
від 3 жовтня 2014 року № 1467


ЗМІНИ
в складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року

місто Київ

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 213

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Ільєнко Юлія Володимирівна, 1981 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Накалюжний Олексій Іванович, 1975 року народження - від Партії Зелених України.

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 219

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Басистий Владислав Валентинович, 1977 року народження - секретар комісії, від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Павлюх Богдан Ярославович, 1981 року народження - від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!"

Окружна виборча комісія з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 221

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Вінцковська Юлія Євгенівна, 1994 року народження - від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Левицький Володимир Володимирович, 1989 року народження - від Партії Зелених України.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ



Інші НПА

Рішення НКЦПФР №1286 від 30.09.2014 Про внесення змін до Положення про порядок складання та подання інформації щодо діяльності саморегулівних організацій та об\'єднань професійних учасників фондового ринку до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Рішення НКЦПФР №1247 від 23.09.2014 Про затвердження Змін до Положення про порядок оцінки вартості чистих активів інвестиційних фондів і взаємних фондів інвестиційних компаній Рішення НКЦПФР №1245 від 23.09.2014 Про внесення змін до Положення про порядок складання адміністративних даних щодо здійснення діяльності організаторами торгівлі, оприлюднення інформації та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Рішення НКЦПФР №1119 від 28.08.2014 Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 27 грудня 2007 року № 2332 Рішення ФГВФО №99 від 25.09.2014 Про внесення змін до Правил формування та ведення баз даних про вкладників Рішення ФГВФО №78 від 01.09.2014 Про внесення змін до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 23 липня 2012 року № 12 Рішення ФГВФО №77 від 01.09.2014 Про затвердження Змін до Положення про порядок проведення перевірок учасників Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Розпорядження Президент №1196/2014-рп від 29.10.2014 Про тимчасове виконання обов'язків голови Червоноармійської районної державної адміністрації Житомирської області Наказ МОЗ №527-a від 28.07.2014 Історія розвитку дитини Наказ МОЗ №110-a від 14.02.2012 Медична карта амбулаторного хворого