Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова Центрвиборчком № 2217 від 16.12.2014 Про зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів

ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

від 16 грудня 2014 року № 2217


Про зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів

Відповідно до частини четвертої статті 3, частини другої статті 13, статті 21, частин десятої - дванадцятої, чотирнадцятої, сімнадцятої статті 22, пунктів 1, 2 частини четвертої, частин п’ятої - сьомої, дев’ятої статті 29 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", керуючись статтями 11 - 13 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Внести зміни до складу Рівненської районної виборчої комісії Рівненської області, сформованого постановою Центральної виборчої комісії від 15 вересня 2010 року № 355 "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення, міст Києва та Севастополя), районних у місті Севастополі виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів", згідно з додатком 1.

2. Внести зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою Центральної виборчої комісії від 16 квітня 2014 року № 292 "Про новий склад Київської міської та склад районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів", згідно з додатком 2.

3. Територіальним виборчим комісіям, до складу яких вносяться зміни, поінформувати громадян про такі зміни у визначений цими комісіями спосіб.

4. Цю постанову разом з відповідним додатком надіслати Рівненській обласній та Київській міській державним адміністраціям для передачі відповідним територіальним виборчим комісіям, а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова
Центральної виборчої комісії


М.ОХЕНДОВСЬКИЙ

Додаток 1
до постанови Центральної виборчої комісії
від 16 грудня 2014 року № 2217


Зміни
в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів у межах Рівненської області

Рівненська районна виборча комісія

Звільнити від виконання обов’язків заступника голови комісії без припинення членства в комісії:

Галян Анатолій Володимирович, 1959 року народження - від місцевої організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" (у зв’язку з особистою заявою про складення повноважень заступника голови комісії).

Призначити головою комісії члена цієї комісії:

Галян Анатолій Володимирович, 1959 року народження - від місцевої організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Призначити заступником голови комісії члена цієї комісії:

Єрчик Олена Володимирівна, 1973 року народження - від місцевої організації Народної Партії.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ










Додаток 2
до постанови Центральної виборчої комісії
від 16 грудня 2014 року № 2217


Зміни
в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів у межах міста Києва

Київська міська виборча комісія

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Гагаріна Ольга Анатоліївна, 1984 року народження - секретар комісії від місцевої організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу комісії та призначити секретарем цієї комісії:

Мінченко Оксана Олександрівна, 1984 року народження - від місцевої організації політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Шевченківська районна в місті Києві виборча комісія

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Пенськой Віталій Миколайович, 1980 року народження - від місцевої організації Демократичної партії України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Коваль Володимир Володимирович, 1980 року народження - від місцевої організації Демократичної партії України.

Секретар
Центральної виборчої комісії


Т.ЛУКАШ



Інші НПА

Указ Президент №6 від 09.01.1997 Про надання Міністрові внутрішніх справ України права переведення військовослужбовців внутрішніх військ до органів внутрішніх справ Указ Президент №379 від 14.04.1999 Про Положення про Антитерористичний центр та його координаційні групи при регіональних органах Служби безпеки України Указ Президент №1402 від 27.10.1999 Про поширення чинності статті 2 Указу Президента України від 14 квітня 1999 року N 379 на військовослужбовців та осіб рядового і начальницького складу органів внутрішніх справ Указ Президент №567 від 30.03.2005 Про заходи щодо впорядкування використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв та номерних знаків на службових транспортних засобах Указ Президент №815 від 13.08.2010 Про забезпечення здійснення контролю за діяльністю Збройних Сил України та інших військових формувань Указ Президент №917 від 27.09.2010 Про Положення про здійснення контролю Президента України за діяльністю Збройних Сил України та інших військових формувань Указ Президент №470 від 10.08.2012 Про Положення про проходження громадянами України служби у військовому резерві внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України Указ Президент №946 від 22.12.2014 Про внесення змін до додатка № 1 до Указу Президента України від 21 березня 2002 року № 277 Указ Президент №932 від 16.12.2014 Про звільнення О. Коншина з посади начальника Управління роботи з особовим складом Служби безпеки України Указ Президент №931 від 16.12.2014 Про звільнення А. Бутчака з посади начальника Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення Служби безпеки України