Укр Рус
< Про публічні закупівлі

Ст. 21 ЗУ Про публічні закупівлі від 25.12.2015 № 922-VIII


Про публічні закупівлі
Стаття 21. Інформування про проведення процедури відкритих торгів

Про публічні закупівлі
Стаття 21. Інформування про проведення процедури відкритих торгів

1. Оголошення про проведення процедури відкритих торгів безоплатно оприлюднюється на веб-порталі Уповноваженого органу відповідно до статті 10 цього Закону.

 

2. В оголошенні про проведення процедури відкритих торгів обов’язково зазначаються:

 

найменування та місцезнаходження замовника;

 

назва предмета закупівлі;

 

кількість та місце поставки товарів або обсяг і місце виконання робіт чи надання послуг;

 

очікувана вартість закупівлі товарів, робіт або послуг із зазначенням інформації про включення до очікуваної вартості податку на додану вартість (ПДВ) та інших податків і зборів;

 

строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг;

 

кінцевий строк подання тендерних пропозицій;

 

розмір, вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати);

 

дата та час розкриття тендерних пропозицій, у разі якщо оголошення про проведення процедури закупівлі оприлюднюється відповідно до положень частини четвертої статті 10 цього Закону;

 

розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону у відсотках або грошових одиницях та математична формула, що буде застосовуватися при проведенні електронного аукціону для визначення показників інших критеріїв оцінки.

 

В оголошенні може зазначатися додаткова інформація, визначена замовником.

 

Дата і час розкриття тендерних пропозицій, крім випадку, встановленого в абзаці десятому цієї частини, та дата і час проведення електронного аукціону визначаються електронною системою закупівель автоматично в день оприлюднення замовником оголошення на веб-порталі Уповноваженого органу.

 

3. Строк для подання тендерних пропозицій не може бути менше ніж 15 днів з дня оприлюднення оголошення про проведення процедури відкритих торгів на веб-порталі Уповноваженого органу.

 

У разі якщо оголошення про проведення процедури закупівлі оприлюднюється відповідно до норм частини четвертої статті 10 цього Закону, строк для подання тендерних пропозицій не може бути менше ніж 30 днів з дня його оприлюднення.