Підклас КП 8272 Робітники, що обслуговують устаткування з виробництва молочної продукції
| Код КП | Код ЗКППТР | Випуск ЄТКД | Випуск ДКХП | Професійна назва роботи |
|---|---|---|---|---|
|
8272 |
10779 |
|
8 |
Апаратник виробництва заквасок |
|
8272 |
10786 |
|
8 |
Апаратник виробництва кисломолочних та дитячих молочних продуктів |
|
8272 |
10814 |
|
8 |
Апаратник виробництва молочного цукру |
|
8272 |
10832 |
|
8 |
Апаратник виробництва плавленого сиру |
|
8272 |
10777 |
|
8 |
Апаратник виробництва рідкого замінника незбираного молока |
|
8272 |
10857 |
|
8 |
Апаратник виробництва сухих молочних продуктів |
|
8272 |
10863 |
|
8 |
Апаратник виробництва топленого масла |
|
8272 |
10125 |
|
8 |
Апаратник відновлення молока |
|
8272 |
10193 |
|
8 |
Апаратник гомогенізації молока |
|
8272 |
10933 |
|
8 |
Апаратник згущення молока та іншої молочної сировини |
|
8272 |
10369 |
|
8 |
Апаратник нанесення полімерних та парафінових покриттів на сири |
|
8272 |
10482 |
|
8 |
Апаратник охолодження молочних продуктів |
|
8272 |
10496 |
|
7 |
Апаратник пастеризації (молочне виробництво) |
|
8272 |
10498 |
|
8 |
Апаратник пастеризації та охолодження молока |
|
8272 |
10978 |
|
9 |
Апаратник стерилізації консервів (молочне виробництво) |
|
8272 |
11286 |
|
8 |
Бринзороб |
|
8272 |
11377 |
|
8 |
Варник глазурі |
|
8272 |
11414 |
|
8 |
Вафельник (виробництво морозива) |
|
8272 |
11414 |
|
11 |
Вафельник (кондитерське виробництво) |
|
8272 |
12329 |
|
8 |
Виробник казеїну |
|
8272 |
12369 |
|
8 |
Виробник морозива |
|
8272 |
12456 |
|
8 |
Виробник сирної маси |
|
8272 |
12454 |
|
8 |
Виробник сиру |
|
8272 |
12450 |
|
8 |
Виробник сичугового порошку та харчового пепсину |
|
8272 |
12431 |
|
8 |
Виробник сметани |
|
8272 |
12143 |
|
8 |
Гартівник морозива |
|
8272 |
11836 |
|
8 |
Дефростатник молочних продуктів |
|
8272 |
13011 |
|
7 |
Контролер харчової продукції (виробництво молочних продуктів) |
|
8272 |
13125 |
|
8 |
Коптильник ковбасного сиру |
|
8272 |
13466 |
|
8 |
Маслороб |
|
8272 |
13602 |
|
8 |
Машиніст вакуум-пакувальної машини |
|
8272 |
13725 |
|
9 |
Машиніст закупорювальних машин (молочне виробництво) |
|
8272 |
14527 |
|
8 |
Мийник сиру |
|
8272 |
15466 |
|
8 |
Оператор автомата для розливання молочної продукції у пакети та плівку |
|
8272 |
15491 |
|
8 |
Оператор автоматичної лінії виробництва молочних продуктів |
|
8272 |
15680 |
|
8 |
Оператор лінії виробництва морозива |
|
8272 |
15683 |
|
8 |
Оператор лінії розливання молока та молочної продукції у пляшки |
|
8272 |
15661 |
|
7 |
Оператор лінії у виробництві харчової продукції (молочне виробництво) |
|
8272 |
15715 |
|
8 |
Оператор молокосховища |
|
8272 |
15509 |
|
8 |
Оператор пляшкорозвантажувального та пляшкоукладального автомата |
|
8272 |
15998 |
|
8 |
Оператор розфасовувально-пакувального автомата |
|
8272 |
16079 |
|
8 |
Оператор тестера |
|
8272 |
15531 |
|
8 |
Оператор у виробництві заквасок |
|
8272 |
15533 |
|
8 |
Оператор у виробництві кисломолочних та дитячих молочних продуктів |
|
8272 |
15535 |
|
8 |
Оператор у виробництві розчину казеїнатів та казецитів |
|
8272 |
16159 |
|
8 |
Оператор централізованої мийки |
|
8272 |
17114 |
|
8 |
Пресувальник сиру |
|
8272 |
18390 |
|
8 |
Сепараторник молока та молочної сировини |
|
8272 |
19067 |
|
8 |
Сировар |
|
8272 |
19072 |
|
8 |
Сировар з дозрівання сирів |
|
8272 |
18960 |
|
8 |
Сушильник молочного цукру |
|
8272 |
18969 |
|
7 |
Сушильник харчової продукції (молочне виробництво) |
|
8272 |
19435 |
|
8 |
Формувальник сиру |
|
8272 |
19489 |
|
8 |
Фризерник (виробництво морозива) |
Суміжні категорії
| Підклас 8270 | Підклас 8271 |
| Підклас 8273 | Підклас 8274 |
| Підклас 8275 | Підклас 8276 |
| Підклас 8277 | Підклас 8278 |
| Підклас 8279 |
Читати ще раз
Про нотаріат Стаття 48. Вчинення посвідчувальних написів та видача свідоцтв Про правила етичної поведінки Стаття 16. Запобігання одержанню неправомірної вигоди або дарунка (пожертви) Про зерно та ринок зерна в Україні Стаття 57. Кредити з державного бюджету Завдання провадження в справах про адміністративні правопорушення Про телекомунікації Стаття 72. Мета і загальні принципи міжнародного співробітництва