Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Розпорядження Голова ВРУ № 694 від 27.10.2014 Про порядок доступу осіб до відкритих пленарних засідань Верховної Ради України

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Голови Верховної Ради України


м. Київ

№ 694

27 жовтня 2014 р.


Про порядок доступу осіб до відкритих пленарних засідань Верховної Ради України

На період до узгодження окремих положень Регламенту Верховної Ради України, законів України "Про статус народного депутата України", "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб" та з метою забезпечення вимог частини другої статті 3 Регламенту Верховної Ради України встановити, що:

1. Вільний доступ осіб до відкритих пленарних засідань Верховної Ради України здійснюється відповідно до календарного плану роботи чергової сесії Верховної Ради України з урахуванням положень Регламенту Верховної Ради України, Закону України "Про статус народного депутата України" та на основі вимог законодавчих актів України щодо підтримання порядку проходу громадян, проносу речей в об'єктах, щодо яких здійснюється державна охорона.

2. Доступ осіб до відкритих пленарних засідань Верховної Ради України здійснюється шляхом вільного відвідування громадянами будинку Верховної Ради України (місто Київ, вул. Грушевського, 5).

Особа, яка бажає відвідати відкрите пленарне засідання Верховної Ради України, подає через офіційний веб-сайт Верховної Ради України електронну заявку щодо бажаного дня для відвідин відкритого пленарного засідання.

Направлення відповідної електронної заявки є дозволом особи на обробку її персональних даних.

3. Реєстрація заявок здійснюється в порядку їх надходження на відповідний пленарний день. Загальна кількість осіб, які одночасно можуть перебувати у будинку Верховної Ради України, визначається з урахуванням санітарних та протипожежних правил, технічної та фізичної можливості одночасного перебування осіб у відповідній ложі балкона.

Особа, яка подала заявку на відвідування відкритого пленарного засідання Верховної Ради України, може отримати гостьову іменну перепустку впродовж робочого дня у будь-який зручний для неї час до початку відповідного пленарного засідання за наявності підтвердження про можливість його відвідування, яке надсилається особі за зазначеною нею електронною адресою.

4. Гостьова іменна перепустка на відвідування відкритих пленарних засідань Верховної Ради України видається особі безоплатно при пред'явленні документа, що посвідчує особу, у бюро перепусток (місто Київ, вул. Садова, 3-а), в якій зазначаються прізвище, ім'я, по батькові відповідної особи та дата проведення пленарного засідання.

Зразок гостьової іменної перепустки затверджується Керівником Апарату Верховної Ради України.

5. Вхід до будинку Верховної Ради України (місто Київ, вул. Грушевського, 5) здійснюється через під'їзд № 1 із пред'явленням гостьової іменної перепустки та документа, що посвідчує особу.

6. Особи, які відвідують відкриті пленарні засідання Верховної Ради України, зобов'язані дотримуватися вимог стосовно перебування на об'єктах, щодо яких здійснюється державна охорона.

7. Апарату Верховної Ради України:

- здійснити заходи щодо матеріально-технічного, кадрового, інформаційно-технологічного та іншого забезпечення цього Розпорядження;

- забезпечити вільний доступ до відкритих пленарних засідань Верховної Ради України з дня відкриття першої сесії Верховної Ради України восьмого скликання;

- у разі необхідності внести пропозиції щодо вдосконалення порядку доступу осіб до відкритих пленарних засідань Верховної Ради України.

8. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України за участю Комендатури охорони адміністративних будівель Верховної Ради України внести пропозиції щодо забезпечення охорони і захисту адміністративних будинків та службових приміщень Верховної Ради України під час вільного доступу осіб до відкритих пленарних засідань Верховної Ради України.

Голова Верховної Ради України

О.ТУРЧИНОВ



Інші НПА

Лист ВАСУ №1493/2/2/14-14 від 03.11.2014 Щодо розгляду адміністративних справ з урахуванням Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" Наказ Мін'юст №1745/6 від 12.11.2014 Про внесення змін до складу Громадської ради з питань люстрації при Міністерстві юстиції України Наказ Мін'юст №1743/6 від 11.11.2014 Про затвердження складу Громадської ради з питань люстрації при Міністерстві юстиції України Наказ Мін'юст №1742/6 від 11.11.2014 Про призначення Соболєва Є.В. Постанова Центрвиборчком №1831 від 16.10.2014 Про реєстрацію уповноважених осіб ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ \"БЛОК ЛІВИХ СИЛ УКРАЇНИ\" в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Постанова Центрвиборчком №1830 від 16.10.2014 Про скасування реєстрації та реєстрацію уповноважених осіб Радикальної Партії Олега Ляшка в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Постанова КМУ №752 від 28.08.2013 Про затвердження методик розроблення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю), а також уніфікованих форм актів, що складаються за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю) Наказ МВС №761 від 09.08.2013 Про затвердження Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження охоронної діяльності Наказ Мінпраці №317/300-a від 15.07.2002 ПЕРЕЛІК медичних показань для отримання і протипоказань до управління особами з обмеженими функціями руху крісел-колясок з електроприводом Наказ Мінпраці №317/300 від 15.07.2002 Про затвердження Переліку медичних показань для отримання особами з обмеженими функціями руху крісел-колясок та Переліку медичних показань для отримання і протипоказань до управління особами з обмеженими функціями руху крісел-колясок з електроприводом