Почніть консультацію з юристом онлайн
Постанова КМУ № 851-2011-п від 10.08.2011 Про затвердження Порядку декларування наявності цукру
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 10 серпня 2011 р. N 851
Київ
Про затвердження Порядку
декларування наявності цукру
Відповідно до статті 3-1 Закону України "Про державне
регулювання виробництва і реалізації цукру" ( 758-14 ) Кабінет
Міністрів України п о с т а н о в л я є:
Затвердити Порядок декларування наявності цукру, що
додається.
Прем"єр-міністр України М.АЗАРОВ
Інд. 70
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 10 серпня 2011 р. N 851
ПОРЯДОК
декларування наявності цукру
1. Цей Порядок визначає механізм декларування наявності цукру
суб"єктами господарювання, які виробляють і зберігають цукор,
здійснюють оптову чи роздрібну торгівлю цукром (далі - суб"єкти
господарювання).
2. Суб"єкти господарювання складають декларацію про наявні
обсяги цукру (далі - декларація) за формою згідно з додатком 1 у
двох примірниках, один з яких подають щомісяця до 5 числа
територіальним органам Держсільгоспінспекції за місцем зберігання
цукру.
Строк зберігання декларації становить три роки.
3. Територіальні органи Держсільгоспінспекції:
подають у п"ятиденний строк зведену інформацію про наявні
обсяги цукру за формою згідно з додатком 2 Держсільгоспінспекції,
Раді міністрів Автономної Республіки Крим, облдержадміністраціям;
дають роз"яснення щодо заповнення декларацій та ведуть їх
облік.
4. Суб"єкти господарювання несуть відповідальність за повноту
і достовірність даних, зазначених у декларації, відповідно до
закону.
Додаток 1
до Порядку
ДЕКЛАРАЦІЯ
про наявні обсяги цукру
станом на _____ _____________ 20___ року
1. Найменування юридичної особи та її місцезнаходження або
прізвище, ім"я, по батькові фізичної особи - підприємця та її
місце проживання _________________________________________________ __________________________________________________________________
2. Код платника податків згідно з ЄДРПОУ або реєстраційний
номер облікової картки платника податків _________________________
3. Наявні обсяги цукру (упакований та/або без упаковки)
тонн ---------------------------------------------------------------------- |Найменування | Наявний |Надходження |Використання| Наявний | | | обсяг на | цукру за |(реалізація)| обсяг на | | | початок | звітний | цукру за | кінець | | | звітного | період | звітний | звітного | | | періоду | | період | періоду | |-----------------+-----------+------------+------------+------------| |1. Цукор | | | | | |білий | | | | | |(ДСТУ 4623:2006),| | | | | |усього | | | | | |-----------------+-----------+------------+------------+------------| |у тому числі: | | | | | |-----------------+-----------+------------+------------+------------| |цукор білий | | | | | |кристалічний | | | | | |-----------------+-----------+------------+------------+------------| |пресований цукор | | | | | |-----------------+-----------+------------+------------+------------| |сахароза для | | | | | |шампанського | | | | | |-----------------+-----------+------------+------------+------------| |цукрова пудра | | | | | |-----------------+-----------+------------+------------+------------| |2. Інший цукор | | | | | ----------------------------------------------------------------------
Керівник
юридичної особи __________ _______________________________
(підпис) (ініціали та прізвище)
___ ________ 20__ р.
М.П.
Головний бухгалтер
юридичної особи __________ _______________________________
(підпис) (ініціали та прізвище)
___ ________ 20__ р.
М.П.
Фізична особа -
підприємець __________ _______________________________
(підпис) (ініціали та прізвище)
___ ________ 20__ р.
М.П.
Реєстраційний
номер __________ від ___ _______________ 20__ р.
_______________ __________ ______________________________
(посада особи, (підпис) (ініціали та прізвище) яка зареєструвала
декларацію)
М.П.
Додаток 2
до Порядку
ЗВЕДЕНА ІНФОРМАЦІЯ
про наявні обсяги цукру _________________________________________
(найменування регіону)
станом на _____ _____________ 20____ року ------------------------------------------------------------------ | Найменування |Наявні обсяги цукру, тис. тонн| |---------------------------------+------------------------------| |1. Цукор білий (ДСТУ 4623:2006), | | |усього | | |---------------------------------+------------------------------| |у тому числі: | | |---------------------------------+------------------------------| |цукор білий кристалічний | | |---------------------------------+------------------------------| |пресований цукор | | |---------------------------------+------------------------------| |сахароза для шампанського | | |---------------------------------+------------------------------| |цукрова пудра | | |---------------------------------+------------------------------| |2. Інший цукор | | ------------------------------------------------------------------
Розподіл обсягів цукру за місцем його зберігання
Усього цукру, тис. тонн _____________________________
у тому числі того, що
зберігається на складах:
суб"єктів господарювання, що
виробляють цукор _____________________________
інших суб"єктів господарювання _____________________________
Кількість суб"єктів
господарювання, що подали
декларації про наявні обсяги
цукру _____________________________
Начальник територіального органу
Держсільгоспінспекції _______________ ________________________
(підпис) (ініціали та прізвище)
М.П.
Почніть консультацію з юристом онлайн
Інші НПА
Лист МОНмолодьспорт №839 від 16.07.2014 Про затвердження Змін до Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році Лист Вищий господарський суд України №01-06/1666/14 від 27.10.2014 Про доповнення Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 15.03.2011 № 01-06/249 "Про постанови Верховного Суду України, прийняті за результатами перегляду судових рішень господарських судів" Лист Вищий господарський суд України №01-06/249 від 15.03.2011 Про постанови Верховного Суду України, прийняті за результатами перегляду судових рішень господарських судів Лист Вищий господарський суд України №01-06/1686/14 від 04.11.2014 Про внесення змін до пунктів 10, 33 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 28.03.2013 № 01-06/606/2013 "Про Закон України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (у редакції Закону України від 22.12.2011 № 4212-VI)" Лист Вищий господарський суд України №01-06/606/2013 від 28.03.2013 Про Закон України \"Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом\" (у редакції Закону України від 22.12.2011 № 4212-VI) Лист Мін'юст №6820-0-4-14/8.1 від 14.08.2014 Щодо відмови від обов'язковості та переходу до добровільності використання печаток суб'єктами господарюва Лист Мін'юст №Ч-13744/8.2 від 13.08.2014 Щодо встановлення ціни договору між суб'єктами господарювання у вигляді грошового еквівалента Лист НБУ №18-112/64483 від 05.11.2014 Про скасування пені та штрафів за договорами кредиту під час АТО Лист ВАСУ №1493/2/2/14-14 від 03.11.2014 Щодо розгляду адміністративних справ з урахуванням Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" Лист НБУ №12-311/67934 від 17.11.2014 Щодо сплати збору на обов\'язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі іноземної валюти під час нарахування (утримання) податку на доходи фізичних осіб з процентів на валютні вклади