Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Держспецзв'язку № 617 від 14.11.2014 Про затвердження Інструкції про порядок обчислення вислуги років військовослужбовцям Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України для виплати їм надбавки за вислугу років

АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ’ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.11.2014  № 617

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
03 грудня 2014 р.
за № 1555/26332


Про затвердження Інструкції про порядок обчислення вислуги років військовослужбовцям Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України для виплати їм надбавки за вислугу років

Відповідно до Закону України «Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України», постанови Кабінету Міністрів України від 07 листопада 2007 року № 1294 «Про упорядкування структури та умов грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб» (зі змінами), з метою визначення порядку обчислення вислуги років військовослужбовцям Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України для виплати їм надбавки за вислугу років НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Інструкцію про порядок обчислення вислуги років військовослужбовцям Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України для виплати їм надбавки за вислугу років (додається).

2. Директору Департаменту кадрового забезпечення Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 28 жовтня 2013 року № 569 “Про затвердження Інструкції про порядок обчислення вислуги років особам рядового і начальницького складу Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України для виплати їм процентної надбавки за вислугу років”, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 13 листопада 2013 року за № 1939/24471.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту кадрового забезпечення Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

5. Цей наказ набирає чинності з дня набрання чинності постановою Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2014 року № 395 «Деякі питання грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу», але не раніше дня його офіційного опублікування.

Голова Служби
полковник
Держспецзв’язку В.П. Звєрєв

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації Державної
служби спеціального зв’язку
та захисту інформації України
14.11.2014  №  617

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
03 грудня 2014 р.
за № 1555/26332


ІНСТРУКЦІЯ
про порядок обчислення вислуги років військовослужбовцям Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України для виплати
їм надбавки за вислугу років

1. Ця Інструкція визначає порядок обчислення вислуги років військовослужбовцям Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (далі – військовослужбовець) для виплати їм надбавки за вислугу років.

2. До вислуги років військовослужбовцям для виплати їм надбавки за вислугу років зараховується весь час військової служби в Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України (далі – Держспецзв’язку), а також періоди:

військової служби у Збройних Силах України, Державній прикордонній службі України, Національній гвардії України, Управлінні державної охорони України, Цивільній обороні України та інших утворених відповідно до законів України військових формуваннях, Службі безпеки України, Державній спеціальній службі транспорту України та Службі зовнішньої розвідки України;

військової служби в об’єднаних Збройних Силах СНД, Збройних Силах, органах внутрішніх  справ та державної безпеки, військах та інших військових формуваннях СНД і колишнього СРСР, а також інші види служби і періоди роботи, які відповідно до законодавства колишнього СРСР зараховувалися до вислуги років;

служби на посадах осіб рядового і начальницького складу в Держспецзв’язку, органах внутрішніх справ України (органах внутрішніх справ СРСР, СНД), органах і підрозділах Державної служби з надзвичайних ситуацій України, Державної пенітенціарної служби України, Державної фіскальної служби України;

перебування на навчанні у навчальному закладі Держспецзв’язку, військових навчальних закладах Служби безпеки України, КДБ УРСР (СРСР), Збройних Сил України (СНД та СРСР), вищих навчальних закладах МВС України (СНД і СРСР), вищих навчальних закладах Державної податкової служби України (за спеціальностями підготовки кадрів податкової міліції) та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів України (незалежно від їх відомчої приналежності).

3. Періоди служби для виплати надбавки за вислугу років військовослужбовцям Держспецзв’язку визначаються у календарному обчисленні.

4. Вислуга років для виплати військовослужбовцям надбавки за вислугу років обчислюється з дня призначення їх на посаду.

Закінченням проходження служби вважається день виключення зі списків особового складу.

5. Вислуга років військовослужбовцям для виплати надбавки за вислугу років визначається на підставі їх особових справ та інших документів, що підтверджують відповідні періоди служби.

6. У разі незгоди військовослужбовця з обчисленою вислугою років для виплати надбавки за вислугу років спори вирішуються в судовому порядку.

Заступник директора
Департаменту
кадрового забезпечення
Адміністрації
Державної служби
спеціального  зв’язку
та захисту інформації
України 
полковник Держспецзв’язку

С.А. Кулинич



Інші НПА

Наказ ДІЯРУ №185 від 25.11.2014 Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Державної адміністрації ядерного регулювання України від 30 вересня 1999 року № 38 Розпорядження ВАСУ №252 від 01.12.2014 Про внесення змін до розпорядження Вищого адміністративного суду України від 02.09.2014 № 193 "Про забезпечення розгляду адміністративних справ, підсудних адміністративним судам, розташованим у районі проведення антитерористичної операції" Розпорядження ВАСУ №193 від 02.09.2014 Про забезпечення розгляду адміністративних справ, підсудних адміністративним судам, розташованим у районі проведення антитерористичної операції Наказ Мін'юст №2071/5 від 06.12.2014 Про припинення повноважень Громадської ради при Міністерстві юстиції України Постанова Правління НБУ №798 від 08.12.2014 Про затвердження Змін до Інструкції щодо організації роботи банківської системи в надзвичайному режимі Ухвала КСУ №81 від 22.09.2014 Про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним поданням 50 народних депутатів України щодо офіційного тлумачення положень статті 5, частини першої статті 21 Закону України "Про політичні партії в Україні" Ухвала КСУ №80 від 18.09.2014 про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням громадянки Королевської Наталії Юріївни щодо офіційного тлумачення положень частини третьої статті 22 Конституції України, пункту 7 розділу II, розділу III Закону України \"Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні\" Ухвала КСУ №79 від 16.09.2014 Про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним поданням 55 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) Закону України \"Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні\" Ухвала КСУ №78 від 09.09.2014 про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням громадянки Новоселової Наталії Володимирівни щодо офіційного тлумачення окремого положення другого речення частини третьої статті 49, положення частини другої статті 144 Конституції України Постанова КМУ №148 від 07.05.2014 Про особливості регулювання відносин у сфері електроенергетики на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та м. Севастополя