Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Постанова КМУ № 732 від 16.09.2015 Деякі питання оплати праці працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій та виконавчих органів міських і районних у містах рад

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 16 вересня 2015 р. № 732
Київ


Деякі питання оплати праці працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій та виконавчих органів міських і районних у містах рад

З метою стимулювання працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій та виконавчих органів міських і районних у містах рад Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Установити щомісячну надбавку за особливий характер роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу (далі - надбавка) працівникам структурних підрозділів з питань соціального захисту населення місцевих державних адміністрацій та виконавчих органів міських і районних у містах рад, які виконують функції з надання різних видів соціальної допомоги.

Перелік працівників, яким установлюється надбавка, визначає керівник структурного підрозділу з питань соціального захисту населення.

2. Міністерству фінансів урахувати видатки у сумі 56 млн. гривень під час внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2015 рік” для збільшення видатків на оплату праці працівникам структурних підрозділів з питань соціального захисту населення районних державних адміністрацій для виплати надбавки.

Головам місцевих державних адміністрацій забезпечити спрямування відповідних видатків структурним підрозділам з питань соціального захисту населення на виплату надбавки.

Рекомендувати органам місцевого самоврядування передбачити необхідні кошти структурним підрозділам з питань соціального захисту населення для виплати надбавки.

3. Ця постанова набирає чинності одночасно з набранням чинності Законом України про внесення змін до Закону України “Про Державний бюджет України на 2015 рік” (щодо підвищення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати).

Прем'єр-міністр України

А.ЯЦЕНЮК

Інд. 73


Інші НПА

Розпорядження КМУ №926 від 16.09.2015 Про притягнення до дисциплінарної відповідальності Розпорядження КМУ №951 від 21.09.2015 Про зміну складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції Постанова КМУ №722 від 16.09.2015 Про внесення змін до Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї Постанова КМУ №367 від 04.06.2015 Про затвердження Порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї Постанова КМУ №726 від 16.09.2015 Про проведення експерименту з фінансового забезпечення здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення у Волинській, Львівській, Одеській і Чернівецькій областях та м. Києві Постанова КМУ №729 від 16.09.2015 Про внесення зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 р. № 781 Постанова КМУ №731 від 16.09.2015 Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери Постанова КМУ №733 від 16.09.2015 Про внесення зміни до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 2 вересня 2015 р. № 670 Постанова КМУ №723 від 02.09.2015 Про внесення змін до Порядку та умов надання у 2015 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, яка виникла у зв’язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання, водовідведення, опалення та постачання гарячої води тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування Постанова КМУ №375 від 04.06.2015 Питання погашення у 2015 році заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню