Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Мінрегіон № 343 від 10.12.2014 Про затвердження Порядку використання у 2014 році коштів державного бюджету, передбачених для розроблення та реалізації проектів з енергозбереження на об’єктах соціальної сфери Шумського району Тернопільської області

МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ, БУДІВНИЦТВА ТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

10.12.2014  № 343

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
17 грудня 2014 р.
за № 1610/26387


Про затвердження Порядку використання у 2014 році коштів державного бюджету, передбачених для розроблення та реалізації проектів з енергозбереження на об’єктах соціальної сфери Шумського району Тернопільської області

Відповідно до статті 20 Бюджетного кодексу України та на виконання абзацу третього підпункту 1 пункту 2 розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 жовтня 2014 року № 1010 «Про передачу деяких бюджетних призначень, передбачених Міністерству фінансів на 2014 рік» НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок використання у 2014 році коштів державного бюджету, передбачених для розроблення та реалізації проектів з енергозбереження на об’єктах соціальної сфери Шумського району Тернопільської області, що додається.

2. Управлінню впровадження та моніторингу пріоритетних проектів будівництва (Бондарчук Н.Л.) разом з Департаментом нормативно-правового регулювання (Малашкін М.А.) подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Ісаєнка Д.В.

Перший заступник Міністра В.Є. Кістіон

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ
Міністерства регіонального
розвитку, будівництва
та житлово-комунального
господарства України
10.10.2014  № 343

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
17 грудня 2014 р.
за № 1610/26387


ПОРЯДОК
використання у 2014 році коштів державного бюджету, передбачених для розроблення та реалізації проектів з енергозбереження на об’єктах соціальної сфери Шумського району Тернопільської області

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів державного бюджету, передбачених Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України для розроблення та реалізації проектів з енергозбереження на об’єктах соціальної сфери Шумського району Тернопільської області (далі - бюджетні кошти) відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 22 жовтня 2014 року № 1010 «Про передачу деяких бюджетних призначень, передбачених Міністерству фінансів на 2014 рік».

2. Головним розпорядником бюджетних коштів є Мінрегіон.

Розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня є структурні підрозділи Шумської районної державної адміністрації Тернопільської області, виконавчі органи місцевих рад Шумського району Тернопільської області, одержувачами бюджетних коштів - підприємства та організації комунальної форми власності Шумського району Тернопільської області (далі - розпорядники бюджетних коштів нижчого рівня, одержувачі бюджетних коштів), яким Мінрегіон, за пропозиціями Шумської районної ради Тернопільської області, делегує функції замовника робіт.

3. Бюджетні кошти спрямовуються на реалізацію проектів реконструкції, капітального ремонту, технічного переоснащення об’єктів соціальної сфери (у тому числі виготовлення проектної документації), спрямованих на енергозбереження та заміщення споживання газу (далі - проект).

4. Перелік проектів та заходів, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів (далі - Перелік), зміни до нього формуються та затверджуються Мінрегіоном за пропозиціями органів місцевого самоврядування Шумського району Тернопільської області.

До Переліку включаються об’єкти, строк завершення будівельних робіт на яких не перевищує двох років.

Співфінансування здійснюється з місцевих бюджетів або інших джерел, не заборонених законодавством, у такому розмірі:

не менш як 1 відсоток від обсягу коштів, спрямованих на проект, - для бюджету міста Шумськ.

Реалізація проектів у селах та селищах може здійснюватися без співфінансування з місцевих бюджетів.

Кошти на виготовлення проектної документації за рахунок місцевих бюджетів або інших джерел враховуються як співфінансування.

5. Затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи здійснюються відповідно до Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560.

6. Переліки за підписом голів місцевих рад Шумського району Тернопільської області подаються Мінрегіону разом з обґрунтуванням необхідності включення проектів та/або заходів до відповідного переліку.

Розгляд пропозицій щодо відповідності проектів та/або заходів вимогам цього Порядку здійснює робоча група, склад якої затверджується наказом Мінрегіону.

7. Закупівля товарів, робіт і послуг проводиться в установленому законом порядку.

8. Видатки, пов'язані з фінансуванням капітального будівництва, здійснюються відповідно до Порядку державного фінансування капітального будівництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 року № 1764, та постанови Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 року № 117 «Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти».

9. Відображення у первинному та бухгалтерському обліках інформації про отримані (створені) оборотні і необоротні активи, а також відкриття рахунків, реєстрація, облік бюджетних зобов'язань в органах Державної казначейської служби України та операції, пов'язані з використанням бюджетних коштів, здійснюються в установленому законодавством порядку.

10. Розпорядники бюджетних коштів нижчого рівня, одержувачі бюджетних коштів подають щомісяця до 02 числа Мінрегіону інформацію про використання бюджетних коштів у розрізі проектів та заходів.

11. Державна казначейська служба України до 10 січня 2015 року повинна проінформувати Мінрегіон і Міністерство фінансів України про обсяги перерахованих бюджетних коштів та касові видатки в розрізі проектів і заходів.

12. Мінрегіон щомісяця до 05 числа подає Мінфіну звіт про використання бюджетних коштів у розрізі проектів та заходів.

13. Складання та подання бюджетної і фінансової звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним використанням здійснюються в установленому законодавством порядку.

Начальник
Управління впровадження
та моніторингу пріоритетних
проектів будівництва Н.Л. Бондарчук



Інші НПА

Наказ Мінсоцполітики №993 від 01.12.2014 Про затвердження форм облікової картки, журналу реєстрації заяви про надання (позбавлення) статусу особи, депортованої за національною ознакою та посвідчення особи, депортованої за національною ознакою Наказ Мін'юст №2129/5 від 17.12.2014 Про внесення зміни до наказу Міністерства юстиції України від 17 червня 2014 року № 953/5 Рішення НКЦПФР №1578 від 25.11.2014 Про внесення змін до Положення про порядок визначення чистої вартості активів пенсійного фонду Постанова НКРЕКП №411 від 27.11.2014 Про встановлення ставок плати за стандартне приєднання до газових мереж на 2015 рік Постанова ВРУ №42-VIII від 23.12.2014 Про внесення змін до календарного плану проведення першої сесії Верховної Ради України восьмого скликання Постанова ВРУ №41-VIII від 23.12.2014 Про присудження у 2014 році Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування Постанова ВРУ №38-VIII від 23.12.2014 Про присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів Постанова ВРУ №33-VIII від 23.12.2014 Про включення до порядку денного першої сесії Верховної Ради України восьмого скликання проекту Постанови Верховної Ради України Розпорядження Президент №1340 від 23.12.2014 Про звільнення В. Кондика з посади голови Радивилівської районної державної адміністрації Рівненської області Розпорядження Президент №1339 від 23.12.2014 Про звільнення Ю. Олексійчука з посади голови Острозької районної державної адміністрації Рівненської області