Укр Рус

Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв




КВЕД 2010 Клас 11.01 Дистиляція, ректифікація та змішування алкогольних напоїв в Україні

Клас 11.01 включає:

  • виробництво дистильованих питних алкогольних напоїв: віскі, бренді, джину, лікеру, кальвадосу тощо
  • виробництво напоїв, змішаних із дистильованими алкогольними напоями
  • змішування дистильованих спиртів (чи спиртних напоїв)
  • виробництво нейтральних спиртів (чи спиртних напоїв)

Цей клас також включає:

  • виробництво неденатурованого етилового спирту з вмістом спирту менше 80об. %.

Клас 11.01 не включає:

  • виробництво недистильованих алкогольних напоїв, див. 11.02 - 11.06
  • виробництво синтетичного етилового спирту, див. 20.14
  • виробництво етилового спирту з ферментованих матеріалів, див. 20.14
  • розлив у пляшки та етикетування, див. 46.34 (якщо це частина оптової торгівлі) та 82.92 (якщо процес здійснюється за винагороду або на основі контракту)


Суміжні категорії

Клас 11.02 Клас 11.03
Клас 11.04 Клас 11.05
Клас 11.06 Клас 11.07


Рекомендованные страницы

Виробництво сидру та інших плодово-ягідних вин Виробництво виноградних вин


Додати коментар до Клас 11.01